AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Google Pixel 8 8GB/128GB Obszidián

Termékkatalógus
Google Pixel 8 8GB/128GB Obszidián
4,7 54 értékelés
Mobiltelefon - 6,2"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor G3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,68) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10,5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, 4485 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
249 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GPX1074b1 Termékszám:  GA05803-GB
Google Pixel 8 8GB/128GB Obszidián 249 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Google Pixel 8 8GB/128GB Obszidián

Figyelmeztetés:Bár a Google Pixel 8 telefon rendelkezik 5G hálózati vétellel, előfordulhat, hogy a magyar szolgáltatók nem támogatják. Kérjük, érdeklődj mobilszolgáltatódnál az esetleges 5G támogatásról.

A telefon funkciói

150,5 mm

Google Pixel 8 mobiltelefon

70,8 mm

Google Pixel 8 mobiltelefon

8,9 mm

A telefon tömege: 187 g

Google Pixel 8 mobiltelefon

6,2"

képátló

Google Pixel 8 mobiltelefon

Android 14

operációs rendszer típusa

Google Pixel 8 mobiltelefon

4 575 mAh

akkumulátor kapacitása

Google Pixel 8 mobiltelefon

Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Google Pixel 8 mobiltelefon

70,8 × 150,5 × 8,9 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Google Pixel 8 mobiltelefon

128 GB

belső memória

Google Pixel 8 mobiltelefon

50 + 12 Mpx

kamera

Google Pixel 8 mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Google Pixel 8 mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Google Pixel 8 mobiltelefon

187 g

telefon tömege

A Google Pixel 8 a lehető legjobb formába hozza az Androidot

Ismerd meg a Pixel 8-at, a Google által tervezett telefont, amelynek középpontjában a még személyesebb élményt nyújtó mesterséges intelligencia áll. A Google Pixel 8 szó szerint tele van egyedülálló funkciókkal, amelyeket a nagy teljesítményű Google Tensor G3 chip hajt. Bónuszként pedig hihetetlen 7 évnyi biztonsági frissítést és az Android operációs rendszer új verzióit kapod. Ilyen telefont szeretnél a zsebedben tudni!

Bámulatos 120 Hz-es OLED kijelző kompaktabb csomagolásban

Ezt a kijelzőt egyszerűen imádni fogod! A Google Pixel 8 telefon remekül fekszik a kézben a kontúros éleknek és a Pixel 7-nél kisebb méretének köszönhetően. 6,2 hüvelykes Actua OLED kijelzője akár 2000 nites fényerővel rendelkezik, amely 120 Hz-en hihetetlen látványt nyújt. A nagy kontraszt és a 2 400 x 1 080 pixeles felbontás kiválóan alkalmas mindennapi használatra, valamint játékhoz és filmnézéshez. Természetesen az Always-on funkció akkor is megjeleníti az értesítéseket, ha a telefon le van zárva. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy közvetlenül a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó is van, magát a kijelzőt pedig a karcálló Gorilla Glass Victus réteg védi a karcolásoktól.

Örökítsd meg életed pillanatait tökéletes minőségben a Google Pixel 8 telefonnal

Míg más telefonoknál több objektívből álló hatalmas szigetekre van szükség, a Google Pixel 8 mindössze kettőt használ. Ennek ellenére semmi sem akadályozza meg abban, hogy gyönyörű képeket készítsen. A Pixel 8 egy 50Mpx-es fő kamerát kapott f/1.7 rekeszértékkel és egy 12Mpx-es kiegészítő nagylátószögű érzékelőt126°-os látószöggel és f/2.2 rekeszértékkel. A telefon akár 4K felbontású videók készítését is támogatja 60 fps sebességgel, a maximális képkockasebesség 240 fps a klasszikus Full HD felbontásnál érhető el. A Google Pixel 8 okostelefon szelfikamerája 10,5Mpx felbontású, és olyan funkciókat támogat, mint az automatikus HDR és a Full HD videofelvétel.

A telefon kiváló képalkotást tesz lehetővé

A Google Pixel 8 igazi bajnok, ha a fényképezésről van szó. Rendelkezik például fejlett videostabilizálással, éjszakai színosztályozással, éjszakai videofelvétellel, pontos arcárnyalatok rögzítésével, a háttérben lévő tárgyak törlésével (videókban és hangfelvételekben), valamint éjszakai égbolt rögzítésével.

AI segít a szerkesztésben

A funkció, amikor egy kihívásokkal teli jelenetről több emberrel több fotót készíthetsz a Google Pixel 8 telefonnal, egyszerűen fantasztikus. Ezután pedig kiválaszthatod a legjobb arckifejezéseket az egyes személyekhez, és így tökéletes fotót készíthetsz. Mindez a fejlett mesterséges intelligencia integrációnak és a nagy teljesítményű Google Tensor 3 chipnek köszönhetően lehetséges.

Google Pixel 8 Google Tensor G3 chippel

A Pixel 8-at a Google egyedi 4 nm-es Tensor G3 lapkakészlete hajtja, amelyhez a Titan M2 biztonsági chip és a Mali-G715 grafikus chip társul. Ez egy 9 magos chip, amelynek neurális egysége 10x nagyobb teljesítményű, mint a Pixel 6-ban található első generációs Tensor chip.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel 8 telefon operációs rendszere az Android 14. A rendszer kibővítette a zárolási képernyő testreszabási lehetőségeit, és a felhasználók már előre elkészített sablonok közül választhatnak egyedi betűtípusokkal, widgetekkel, színekkel stb. A zárolt képernyő kihasználhatja a mesterséges intelligencia képességeit is, amelyek például az időjárás alapján változtatják a hátteret. Az új háttérkép-generátor mesterséges intelligenciát is használ. A Google 7 évig tartó prémium biztonsági frissítéseket is kínál az új Pixel 8-hoz.

A Google Pixel 8 lehetővé teszi a fizetést NFC-vel

A Google Pixel 8 okostelefon az NFC támogatást is tartalmazza. Ez lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb párosítását, vagy mobilfizetés segítségével vásárolhatsz.

Google VPN

A Google a biztonságra, a felhasználói adatok védelmére és a magánélet védelmére összpontosít. Ezért a Google Pixel 8 telefon a Google One csomag részeként képes VPN-szolgáltatásokat használni. Amikor csatlakozol egy VPN-hez, minden online adatátvitel egy erősen titkosított alagúton keresztül történik. Ezt a VPN-alagutat a Google üzemelteti biztonságos szervereken világszerte.

A Google Pixel 8-cal mindig naprakész és biztonságos rendszerrel rendelkezhetsz

Ha olyan okostelefont keresel, amely igazán hosszú ideig bírja, akkor ne is menj tovább. Az, hogy a Pixel 8 a gyárból a teljesen új Android 14-gyel érkezik, teljesen egyértelmű. A rekord hosszúságú, 7 évig tartó teljes körű szoftvertámogatás azonban egyedülálló a piacon. A Pixel készülékek jellemzője az ún. Feature Drops, azaz a masszív funkciófrissítések. Ezek évente többször is elérhetőek, és olyan területeken tartalmaznak fejlesztéseket, mint a biztonság, a kamera és még sok más. Például automatikusan frissítéseket kaphatsz kedvenc funkcióihoz - például a Night Sight, a Call Assistant, a Magic Eraser és a Recoder -, amelyekhez nem kell új telefont vásárolnod.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,68 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,68 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 24fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 485 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Google Kész!
Processzormagok száma
9 × Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Google Tensor G3 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G715 Immortalis Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C), USB-C → USB-A átalakító Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Google Pixel 8 termékhez:

229 990 Ft - 229 990 Ft

Google Pixel 8 8GB/128GB Hazel

Mobiltelefon - 6,2"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor G3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,68) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10,5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, 4485 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Helló! A legfrissebb szoftverrel most már kompatibilis a telefon a Telekom 5G hálózatával? Köszönöm

Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy ez a készülék miért kerül ennyivel kevesebbe, mint a többi, azonos típusú készülék? Esetleg bontott, használt? Előre is köszönöm a választ.

Kérdések és válaszok: Google Pixel 8 8GB/128GB Obszidián
Kiegészítők: Google Pixel 8 8GB/128GB Obszidián
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ