A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

GORENJE BOS737E301X ExtraSteam

Termékkatalógus
GORENJE BOS737E301X ExtraSteam
Beépíthető sütő - A energiaosztály, űrtartalom: 71 l, gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, hőlégbefúvás, kiolvasztás és alsó sütés, teleszkópos sütősín, sütő tisztítás: vízzel, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, Ma×Sz×Mé 54,7 cm, színe: rozsdamentes acél
Kód:  GORTR035 Termékszám:  736646 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE BOS737E301X ExtraSteam

Sütőt keresel az újonnan berendezett konyhádba? A sokoldalú GORENJE beépíthető sütő 71 l űrtartalmat és számtalan praktikus funkciót kínál. Az étel egyenletes átsüléséről az alsó és felső fűtőszál gondoskodik. A hőlégbefúvás lehetővé teszi az egy időben több tepsiben történő sütést, mégpedig anélkül, hogy az illatok összekeverednének. A teleszkópos sütősínek leegyszerűsítik a tepsik kivételét. A sütő tápkábel segítségével csatlakoztatható az elektromos hálózatra, amely szintén része a csomagnak. A készülék A energiahatékonysági osztálya alacsony fogyasztást kínál. A csodálatos GORENJE BOS737E301X ExtraSteam által gyártott sütő maximális teljesítményfelvétele 3300 W. A sütőt mosogatószerrel és vízzel ajánlott tisztítani.

GORENJE BOS737E301X ExtraSteam beépíthető sütő főbb jellemzői

  • A csodás GORENJE beépíthető sütő egy igazán praktikus és trendi darab lehet a konyhádban
  • Ez a minőségi beépíthető sütő alsó és felső fűtőszállal is fel van szerelve
  • Hőlégbefúvási funkció szintén rendelkezésre áll az egyidejűleg több tepsiben való sütéshez
  • A teleszkópos sütősínek megkönnyítik a tepsik kivételét
  • A praktikus gyermekzár meggátolja, hogy a gyerekek kinyissák a sütő ajtaját
  • Energiahatékonysági osztálya A ami arra utal, hogy ez a beépíthető sütő a gazdaságos készülékek közé tartozik
  • A sütőt vízzel és mosogatószerrel ajánlott tisztítani

GORENJE BOS737E301X ExtraSteam beépíthető sütő funkciói és felszereltsége

A praktikus GORENJE műhelyében készült beépíthető sütő a szokásos alapfelszereltségen kívül egyéb praktikus funkciókkal is rendelkezik. A sütő felszereltségéből a tompán záródó ajtó sem hiányzik, amely megakadályozza a kellemetlen sérüléseket vagy az eszköz károsodását. Hogy a kisgyerekek sütés közben ne tudják kinyitni az ajtót, ezért a sütőt gyermekzárral is ellátták. A biztonság érdekében az ajtó még maximális sütési hőmérséklet mellett is hideg marad kívülről. A beépített időzítőnek köszönhetően nem fog előfordulni, hogy odaégeted az ételt. A sütő kezelése az érintőfelületen keresztül zajlik. A hűtőrendszer garantálja, hogy nem melegszik fel a berendezés környezete, például a konyhapult. Kiolvasztási funkció úgyszintén rendelkezésre áll a fagyasztott élelmiszerek előkészítéséhez. A grill funkcióval otthon is elkészítheted a grillezett specialitásaidat.

Paraméterek

Sütő méretei

Mélység
54,7 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Kétrétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Hűtőrendszer, Ujjlenyomat elleni felület, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás, Belső világítás Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
71 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE BOS737E301X ExtraSteam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BOS737E301X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE BOS737E301X ExtraSteam.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ