Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

GORENJE RK 6192 EW

Termékkatalógus
GORENJE RK 6192 EW
4,8 34 értékelés
Hűtőszekrény - A++ energiaosztály, 225 l hűtőszekrény kapacitás, 94 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 40 dB zajszint, N, SN, ST és T klímaosztály, 4 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, led világítás és zero zone, 185 cm magas, 60 cm széles, 64 cm mély, 75 kg
Kód:  FAC2302c Termékszám:  511847 Gyártó honlapja:

GORENJE RK 6192 EW

A(z) GORENJE fagyasztós hűtőszekrény egy fagyasztóval is rendelkező hűtőszekrény, amely sokoldalúságának hála remek választás. Ez egy klasszikus szabadon álló modell, így gond nélkül beállíthatjuk a konyhaszekrény mellé. Beépítése előtt figyelembe kell venni, hogy a csuklópántok a jobb oldalon vannak. A(z) GORENJE RK 6192 EW fagyasztós hűtőszekrény a nagyon hatékony A++ energiaosztályba tartozik. Klímaosztály: N, SN, ST és T. A(z) GORENJE műhelyében készült hűtőgép zajszintje 40 dB.

A(z) GORENJE RK 6192 EW kombinált hűtőszekrény legfontosabb tulajdonságai

  • A++ energiaosztályának köszönhetően nagyon takarékos
  • Az ún. Friss zóna ideális a gyümölcsök és zöldségek tárolásához
  • A(z) GORENJE RK 6192 EW hűtő maximális zajszintje: 40 dB
  • A hűtőszekrény max. kapacitása: 225 l
  • A fagyasztó kapacitása: 94 l
  • A(z) GORENJE RK 6192 EW hűtő fehér színe exkluzív megjelenést kölcsönöz neki

Mi egyebet nyújt a(z) GORENJE hűtőszekrénye?

A friss gyümölcsök, zöldségek vagy sajtok ideális hőmérsékleten tartására hozták létre az úgynevezett frissentartó rekeszt, amely a fagyasztós hűtőszekrény egy alacsonyabb hőmérsékletű része. A(z) GORENJE márkájú hűtő erős LED világítással rendelkezik, hogy a finomságokat ne kelljen félhomályban keresni.

A(z) GORENJE hűtőszekrényének méretei és elrendezése

A(z) GORENJE RK 6192 EW maximális kapacitása 300 - 349 l. A hűtőrész 225 l űrtartalommal bír, így egy közepes méretű háztartást is kényelmesen kiszolgál. Az élelmiszerek tárolására és elrendezésére 4 polcot használhatunk. A fagyasztó-rész összesen 94 l térfogattal rendelkezik. A fagyasztó tisztességes űrtartalommal rendelkezik, 3 rekeszt kínál. A(z) GORENJE által készített fagyasztós hűtőszekrény súlya 75 kg, mérete pedig 60 × 185 × 64 cm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE RK 6192 EW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RK 6192 EW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE RK 6192 EW.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ