30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I

Termékkatalógus
GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I
Mosógép és szárítógép szett - mosógép energiaosztálya: A+++, 8 kg töltetkapacitás, 171 kWh/év éves energiafogyasztás, B osztályú centrifugálási hatékonyság, 53 dB zajszint, szárítógép energiaosztálya: A+++, 8 kg töltetkapacitás, 66 dB zajszint
Kód:  GORSET011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I

Tölts több időt a családoddal és a barátaiddal, és kevesebbet a házi munkával. Szerezd be ezt a kedvező árú WA824 mosógépet és  DA83ILS/I szárítógépet a Gorenje-től. A készülékek nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, a modern technológia, illetve az egyszerű és intuitív vezérlés.

    

A Gorenje WA824 mosógép legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető árú elöltöltős mosógép
  • A+++ energiaosztály
  • Inverteres motor 10 éves garanciával
  • 14 program és számos további funkció
  • WaveActive dob hullám profillal
  • Egyszerű és egyértlmű működés
  • DoseAid technológia az optimális mosószer-adagolásért
  • EcoEye - Mindig nyomon követheted az energiafogyasztást
  • SterilTub a dob öntisztító programja
    

Mosógép számos modern kényelemmel

A Gorenje WA824 a megfizethető mosógépek közé tartozik, amely a modern technológiák széles kínálatával rendelkezik és kedvenc társad lesz a mindennapok során. Az optimálisan tervezett 14 program számos további funkcióval garantálja a kitűnő mosási eredményeket. A mosógép nagyon energiatakarékos A+++ -10% -os energiaosztályba esik, így a költségvetéséssel is kíméletes. Sőt, kialakításának és inverteres motorjának köszönhetően a készülék nagyon csendes, és normál üzemmódban zajszintje nem haladja meg az 53 dB-t. A speciális hullámprofillal rendelkező WaveActive dob akár 8 kg ruhát is képes mosni.

    

PowerDrive motor

A barátságos ár ellenére a Gorenje WA824 a legmodernebb technológiával van felszerelve a mindennapi használat maximalizálása és egyszerűsítése érdekében. Még a 10 év garanciával büszkélkedő motor is hosszú élettartamot ígér, és a StableTech panelekkel kombinálva a rezgés és a zaj minimálisra csökken még szárítás közben is. A központi programválasztónak, a LED jelzésnek és a kijelzőnek köszönhetően nagyon könnyen használható és kezelhető, minden szögből tökéletesen látható a környezet fényviszonyaitól függetlenül. Természetesen gyerekzár is rendelkezésre áll, amely lezárja a kontrol panelt és az ajtót a mosási ciklus alatt. A Gorenje széles programválasztékot kínál a különböző típusú szövetekhez. Biztos előfordult már veled, hogy nem voltál biztos benne melyiket válaszd. Az AutoWash lehetőségével biztosra mehetsz! A mosógép beállítja az optimális ciklust a betöltött adag szerint, és téged már csak a tiszta és illatos ruha vár.


A Gorenje DA83ILS/I szárítógép főbb jellemzői

  • A ruhák szárítása során nemcsak a nedvességtől szabadulhatsz meg, de a szárító még ki is simítja őket, így nem kell vasalnod
  • Bármely anyagot belehelyezhetsz, anyagtól függetlenül
  • A szárító a nedvességet nemcsak a ruháidból távolítja el, de háztartásodban is csökkenti a párát
  • A SteamRefresh természetesen állítja helyre néhány textil megjelenését
  • 14 különböző program közül választhatsz
  • Elindítása során semmilyen komplikációval nem találkozhatsz: egyszerűen kapcsold be a szárítót, helyezd be a ruhát, válassz programot, és nyomd meg a start gombot
  • Száraz ruhák és ágynemű vár rád

DA83ILS/I szárítógép

Az IonTech funkciónak köszönhetően sok időt és energiát takaríthatsz meg a vasalással - mosott ruhád a levegő ionizátoron keresztül szárítja. Szárítás közben jelentősen csökkenti a ráncosodást, így nem kell később vasalnod. A Gorenje DA83ILS/I szárítógép hullám típusú dobbal rendelkezik, amely lágyítja a szálakat, hogy a lehető legfinomabban kezelje a fehérneműket. A szárítógép összesen 14 programot kínál: például ágynemű, gyapjú, ing, frissen gőzölt vagy vegyes anyagú ruha szárítása. Gyorsan meg szeretnél szabadulni kedvenc ruháid kellemetlen illatától? Használd az IonRefresh ionizációs programot, amellyel ruháid alig 30 perc alatt készen állnak a viselésre és olyanok lesznek, mintha frissen mostad volna őket. Hidd el, nem fogsz csalódni a Gorenje-ben.


Paraméterek

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Teljes mosógép-szárítógép kínálatunk - két külön gép, egyforma felépítés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ