Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gyári fényképezőgép akkumulátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Kapacitás
0,8 Ah
2,75 Ah
-
Akkumulátor feszültség
3,6 V
10,8 V
-
Elem típusa
Li (lítium)
(3)
Li-ion (lítiumion)
(23)
Csak markolat (akkumulátor nélkül)
(1)
Szűrés

Az eredeti fényképezőgép akkumulátorok pontosan az egyes digitális kompakt, tükör nélküli vagy tükörreflexes fényképezőgépbe vannak tervezve. Az áruk rendszerint magasabb, mint az utángyártott, nem eredeti akkumulátoroké. Ennek fejében azonban hosszabb üzemidőt, élettartamot és így több feltöltési ciklust biztosítanak.

Tovább

Mire kell figyelni az eredeti fényképezőgép akkumulátor kiválasztásánál

Hogyan válasszuk ki a megfelelő akkumulátort vagy elemet

A tartalék, vagy új akkumulátor kiválasztásánál az gyártónak az adott típushoz biztosított útmutatójából érdemes kiindulni. Fokozott figyelmet kell szentelni azoknak az információknak, amiket a gyártó az eredeti akkumulátoron tüntet fel. Az elemeken vagy akkumulátorokon rendszerint megtalálható sarufeszültség (V) és a kapacitás (mAh/Wh) értéke. Az akkumulátor fizikai paramétereit a típusjelzés adja meg (pl. LI-40B).

Az akkumulátor kapacitása

Az akkumulátor kapacitása rendszerint mAh egységben van feltüntetve. Tipikus értékei a fényképezőgépek esetében 700 és 1 400 mAh között vannak. Itt is érvényes, hogy minél nagyobb az akku kapacitása, annál több kép elkészítését teszi lehetővé.

  • 1 000 mAh értékig – az ilyen akkumulátorokat többnyire a kompakt fényképezőgépek használják. Ez a kapacitás egy feltöltéssel körülbelül 350 felvétel elkészítését teszi lehetővé.
  • 1 000 mAh érték felett – többnyire a tükör nélküli és a tükörreflexes gépekben találkozhatunk vele. Ez a kapacitás egy feltöltéssel körülbelül 500 felvétel elkészítését teszi lehetővé.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
27 termék
5,0
PENTAX T6 D-Li90 Akkumlátor
Fényképezőgép akkumulátor - alkalmas Pentax, li-ion (lítiumion) cella, kapacitás 1,7 Ah, akkumulátor feszültsége 7,2 V, gyári
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OX301a
4,9 81×
Canon LP-E17
Fényképezőgép akkumulátor - alkalmas Canon EOS 200D, EOS 250D, EOS 760D, EOS 77D, EOS 800D, EOS M3, EOS M5, EOS M6 és EOS R10 fényképezőgépekhez, li-ion (lítiumion) cella, kapacitás 1,04 Ah, akkumulátor feszültsége 7,2 V, gyári
16 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC907b15
5,0
Insta360 Ace/Ace Pro Battery
Kamera akkumulátor - gyári, 3,85 V feszültség, 1,65 Ah kapacitás, Insta 360 kamerákhoz, Li-ion (lítiumion) cella
15 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Insta360acb

Gyári fényképezőgép akkumulátorok

A Gyári fényképezőgép akkumulátorok kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyári fényképezőgép akkumulátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyári fényképezőgép akkumulátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyári fényképezőgép akkumulátorok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ