30 dnů na vrácení DJI MPLA312749 ,MPLA312748

Gyermek fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(17)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(95)
Hallójárati (in-ear)
(14)
Csontrezgéses
(2)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(95)
Bluetooth
(65)
Funkciók
Hangsegéd
(9)
7.1-es térhangzás
(3)
Számok közötti váltás
(37)
Hívásfogadás
(51)
Hangerőszabályzás
(46)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(25)
Fekete
(18)
Piros
(19)
Lila
(6)
Kék
(44)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(31)
Szürke
(8)
Zöld
(9)
Arany
(2)
Sárga
(14)

A gyerek fejhallgató elengedhetetlen, ha megfelelő hangerővel bíró és zavartalan hangzást szeretnél biztosítani gyermekednek, például utazás közben, anélkül, hogy a zene téged vagy másokat zavarna. A gyerek fejhallgatók esetében bizonyos paramétereknek teljesülnie kell ahhoz, hogy biztonságos és kényelmes legyen a gyermekek számára. Tudj meg többet a jellemzőikről, és válaszd ki a megfelelőt.

Tovább

Milyen az ideális fejhallgató gyerekeknek?

Szeretnéd jobban átlátni a gyerek fejhallgatók kínálatát? Van néhány tanácsunk számodra, amelyek biztosan segítenek kiválasztani a legjobbat. És egyáltalán, milyen érvek szólnak a gyerek fejhallgató választása mellett?

  • Úgy készültek, hogy kíméljék a gyermekek hallását. A hangerő legfeljebb 85 dB lehet.
  • A gyerek fejhallgató puha és kényelmes.
  • A gyerek fejhallgatók nagy része színes és népszerű minták díszítik.
  • A gyerekek kisebb füléhez jobban illeszkedő méretűek.

gyerek fejhallgatók
Fülre illeszkedő gyerek fejhallgató

fület teljesen befedő fejhallgató gyerekeknek
A fület teljesen befedő fejhallgató

gyerek fülhallgató
Gyerek fülhallgató - earbuds

Fülre illeszkedő gyerek fejhallgató vagy fülbe helyezhető fülhallgató gyerekeknek

A kialakítástól függően a gyerek fejhallgató lehet fülre illeszkedő vagy fülbe helyezhető. Mindegyik típus másképp illeszkedik a gyermekek füléhez, mindegyik másképp szabályozza a fejhallgatóból és a környezetből érkező hangokat.

Fülre illeszkedő gyerek fejhallgató

A fülre illeszkedő gyerek fejhallgató minden esetben jó választás lehet. Könnyűek, kényelmesek, és a gyermek még egy hosszú autóút során is végig viselheti. A környezetből származó zajt azonban nem zárja ki teljes mértékben.

A fület teljesen befedő fejhallgató gyerekeknek

A fület teljesen befedő gyerek fejhallgatók jobban elszigetelik a felhasználót a környezeti zajoktól. Ez előnyös utazáskor, amikor nem zavarja például az autó menetzaja. Így a gyermek nem fogja szükségét érezni a hangerő növelésének, ami megelőzheti a halláskárosodást. Ezenkívül kényelmesek és nem nyomják a kicsik fülét.

i

Gyerek fülhallgató - hallójáratba illeszthető in-ear és a hallójárat bejáratához illeszkedő fülhallgató

A nagyon kicsi gyermekek számára nem ajánlott sem a hallójáratba illeszthető, sem a hallójárat bejáratához illeszkedő gyerek fülhallgató. Nem illeszkedik olyan jól a kis fülbe. Viszont kisebbek, kompaktabbak és diszkrétebbek, mint a gyerek fejhallgatók. Sportoláshoz is alkalmasabbak. Nagyobb gyerekek számára jó választás lehet.

A gyerek fejhallgatók kialakítása

A gyerek fejhallgatók különböző kialakításúak lehetnek, ami első pillantásra nem mindig nyilvánvaló. Viszont ez határozza meg azt, hogy a környezetből mennyi hang hatol be a fejhallgatóba, és fordítva a fejhallgatóból kifelé.

  • A nyitott gyerek fejhallgató kevésbé torzítja a hangot. Másrészt a kialakítás miatt több hang jut ki a környezetbe, ami zavaró lehet.
  • A zárt gyerek fejhallgatók jobban védnek a környezetből érkező zajoktól, és nem engedik, hogy a hangok a fejhallgatóból a környezetbe kiszűrődjenek. Így a fejhallgató használója és a körülötte lévők nem fogják egymást zavarni.
  • A félig nyitott gyerek fülhallgató az előző két típus határán helyezkedik el.

Kíváncsi vagy, hogyan vélekednek a felhasználók az egyes gyerek fejhallgató modellekről? Vásárlóink véleménye alapján rangsoroltuk a kínálatot, ezzel is segítve a döntést.

Vezetékes vagy Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek - melyik a jobb?

Létezik Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató vagy klasszikus vezetékes fülhallgató gyerekeknek. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Vezetékes fejhallgató gyerekeknek a jobb hangzás érdekében

A készülékhez vezetékkel csatlakoztatható gyerek fejhallgatók jobb hangzást biztosítanak. A vezeték azonban útban lehet, ami nem praktikus, különösen, ha a kábel 1 m-nél rövidebb (a hossz 0,8 és 1,5 m között változik). A kábelvezetés lehet egy- vagy kétoldali. Az egyoldali praktikusabb, a vezetékek nem gabalyodnak össze.

Egyes gyerek fejhallgatók vezetéke levehető. Ez megkönnyíti a használatukat, és szükség esetén könnyen ki lehet bogozni a kábelt.

A vezeték nélküli gyerek fejhallgató szabad mozgást tesz lehetővé

A vezeték nélküli gyerek fejhallgató jobb választás, különösen kisebb gyermekek számára. A kábel nem lesz útban, a gyerekek nem fognak belegabalyodni, nem fogják kihúzni a készülékből, a kábel nem fog megtörni a helytelen vagy gyakori használat miatt. A hang minősége azonban gyengébb lehet, és időről időre fel kell tölteni őket.

i

Az akkumulátor üzemidő nem elhanyagolható paraméter

A vezeték nélküli gyerek fejhallgatók időnként töltést igényelnek. Győződj meg arról, hogy az akkumulátor elég hosszú ideig bírja az összes olyan tevékenységet, amelyet gyermeked végezni szokott, illetve a hosszabb utazásokat. A maximális üzemidő akár 30 óra is lehet.

A gyerek fejhallgató műszaki jellemzői

A gyerek fejhallgatók kiválasztásakor ne felejtsd el figyelembe venni a műszaki adatokat sem, hogy a gyermekek jó hangzást élvezhessenek, ugyanakkor ne károsodjon a hallásuk sem.

Frekvencia

A frekvenciatartomány egy olyan paraméter, amelyre a kiválasztási folyamat során érdemes figyelni. Minél nagyobb, annál jobb a gyerek fejhallgató hangminősége. Az alsó határ a basszus, a felső a magas hangok visszaadását határozza meg. Ez a tartomány 6 és 42 000 Hz között mozog, de az emberi fül körülbelül 20 és 20 000 Hz közötti frekvenciát érzékel, így ez a tartomány is elegendő lehet.

Érzékenység

Az érzékenység a gyerek fejhallgató akusztikai teljesítményét jelzi. Minél magasabb, annál hangosabban szól a fejhallgató, és annál energiatakarékosabb. Ez teszi alkalmassá a telefonnal, tablettel vagy MP3 lejátszóval történő használatra.

Impedancia

Az impedancia határozza meg a gyerek fejhallgatók belsejében lévő átalakítók elektromos ellenállását. Az érzékenységgel együtt befolyásolja a zene hangerejét és minőségét. Minél nagyobb az impedancia, annál jobb és kellemesebb a hangzás. De több energiát fogyaszt.

  • A 32 Ω-ig terjedő érték a legtöbb hordozható eszközhöz alkalmas.
  • A 33-300 Ω-os tartomány még mindig elegendő lehet néhány készülékhez, másokhoz viszont erősítőre lesz szükség.
  • 300 Ω felett elengedhetetlen az erősítő.

Gyerek fejhallgató is található remek áron outlet kínálatunkban.

gyerek fejhallgató mikrofonnal

Különösen a gamer fejhallgatók esetében a gyerekek értékelni fogják a mikrofont.

A gyerek fejhallgatók extra funkciói

A gyerek fejhallgatók más hasznos funkciókkal is rendelkezhetnek, amelyek élvezetesebbé teszik a használatukat a fiatal felhasználók számára.

  • Az aktív zajszűrés (ANC) többnyire a vezeték nélküli gyerek fejhallgatók egyik jellemzője, ami egyszerűen használható. Csak nyomd meg a gombot, és a zavaró hangok eltűnnek. Ha kikapcsolod a funkciót, tudni fogod, mi történik körülötted.
  • A hangsegéd segítségével egy alkalmazáson keresztül szabályozhatod a hangerőt és vezérelheted a lejátszást.
  • A 7.1 surround hangzás nagyszerű, ha gyermeked a fejhallgatót filmnézésre fogja használni. A hang különböző oldalról érkezik, így valósághűbb benyomást kelt.
  • A hangerőszabályzós gyerek fülhallgató a hangerő beállítására szolgáló tárcsával rendelkezik.
  • A beépített mikrofon nagyon hasznos, ha a fejhallgatót kommunikációs célokra is szeretnéd használni. A mikrofon vagy a kábelen kap helyet, vagy felhajtható kialakítású.
  • A hívásfogadás egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a hívások lebonyolítását. Ehhez a gyerek fejhallgató és a mobiltelefon párosítására van csupán szükség.

i

Egy kis extra - gyerek fejhallgató fiúknak és lányoknak

A gyerek fejhallgatók között fiúknak és lányoknak inkább alkalmas darabok is vannak. Az érdekes színek és minták mellett háttérvilágítással vagy cserélhető fülhallgatóval is rendelkezhetnek. Más gyerek fejhallgatók összecsukhatók, így jobban tárolhatók és hordozhatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL JR310BT kék Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő
21 190 Ft

2.
Philips TAK4206PK Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő
12 490 Ft

3.
JBL JR 460NC rózsaszín Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor üzemidő
31 990 Ft

Még több
128 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Gogen HBTM 32BL kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 49×
Gogen HBTM 32BL kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 15 óra akkumulátor üzemidő
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG971g6
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
OTL Hello Kitty TWS Earpods
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 24 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+18 óra)
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTLh23
Arany középút Kiváló ár/érték arány
JLAB JBuddies Studio Kids Wireless Grey/Purple - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
3,4
JLAB JBuddies Studio Kids Wireless Grey/Purple
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 24 óra akkumulátor üzemidő
14 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: J0LAB9f
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
JBL JR310BT kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 50×
JBL JR310BT kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x2d
JBL JR 460NC rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 20×
JBL JR 460NC rózsaszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x3b
Philips TAK4206PK - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 14×
Philips TAK4206PK
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI902b13
JBL JR310BT zöld - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 50×
JBL JR310BT zöld
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x2e
JBL JR310BT piros - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 50×
JBL JR310BT piros
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x2f
JBL JR 460NC kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 20×
JBL JR 460NC kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x3a
Philips TAK4206BL - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 14×
Philips TAK4206BL
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI902b12
JBL JR310 kék - Fej-/fülhallgató
Típusok
4,9 36×
JBL JR310 kék
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 80 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 1 m-es kábel
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x1c
Philips SHK2000BL kék - Fej-/fülhallgató
Típusok
4,2 25×
Philips SHK2000BL kék
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 12-22000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI811b1
Gogen HBTM 32P rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 49×
Gogen HBTM 32P rózsaszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 15 óra akkumulátor üzemidő
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG971g7
Niceboy HIVE Kiddie Blue - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 22×
Niceboy HIVE Kiddie Blue
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB052a1a
Sencor SEP 255 BOYS kék - Fej-/fülhallgató
Típusok
4,3 20×
Sencor SEP 255 BOYS kék
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RHS010a
JBL JR 460NC fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,5 20×
JBL JR 460NC fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x3c
JBL JR310 piros - Fej-/fülhallgató Típusok
4,9 36×
JBL JR310 piros
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 80 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090x1d
5,0
OTL Poké ball Kids
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 24 óra akkumulátor üzemidő
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTLh1a011
BuddyPhones POP Fun, zöld - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7
BuddyPhones POP Fun, zöld
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 0,8 m-es kábel, 24 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -9 %
9 990 Ft 10 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BDP001p03
MOZOS KID-DOG-BT-PINK - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
3,8
MOZOS KID-DOG-BT-PINK
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, 7.1-es térhangzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 15 óra akkumulátor üzemidő
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MZS002g
Sencor SEP 255 GIRLS rózsaszín - Fej-/fülhallgató Típusok
4,3 20×
Sencor SEP 255 GIRLS rózsaszín
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RHS010b
Philips SHK2000PK rózsaszín - Fej-/fülhallgató Típusok
4,2 25×
Philips SHK2000PK rózsaszín
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 12-22000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró
6 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI811b2
5,0
OTL Sonic the Hedgehog
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC konzolhoz, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 0,9 m-es kábel
7 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTLh66
4,0
OTL PAW Patrol Chase
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 0,9 m-es kábel
6 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTLh33
audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Gyermek fejhallgatók

A Gyermek fejhallgatók kategóriában összesen 128 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyermek fejhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyermek fejhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyermek fejhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyermek fejhallgatók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ