AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Samsung gyorstöltők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(26)
Vezeték nélküli
(15)
Rendeltetés
Android
(41)
IPhone
(20)
Teljesítmény
9 W
65 W
-
Kimenetek száma
1
3
-
Töltő kimenet
USB-A
(3)
USB-C
(25)
Szűrés

A Samsung töltők kínálata igazodik a rendkívül széles telefon, tablet és okosóra palettához, amivel a gyártó jelen van az okoseszközök piacán. Több tucat különböző kialakítású gyári Samsung gyorstöltő között válogathatsz, segítünk eligazodni, melyik lesz számodra az ideális modell.

Tovább

Samsung telefon töltő típusok

A Samsung telefon töltőket több megközelítés szerint is lehet osztályozni. Alapvetően a Samsung töltő kínálat 2 fő típusból áll:

  • Vezeték nélküli töltőpadok általában kisebb teljesítményűek, de pofonegyszerű a használatuk: ráhelyezed a telefont és indul a töltés. Némely vezeték nélküli Samsung töltő az okosórának is biztosít töltési pozíciót és léteznek dupla kialakítású töltőpadok is.
  • Samsung telefon töltő adapter: ezek a klasszikus töltőfejek, használatukhoz szükség lesz kábelre is. Az erősebb változatok akár 3 kimenettel is rendelkezhetnek, tehát egyszerre több eszköz számára lesz elérhető a gyorstöltés.

A Samsung töltő adapterek esetében pedig 2 csoportot ismerünk:

  • USB-A kimenettel: ezek a Samsung töltők lassúbb töltést biztosítanak, elegendőek a régebbi telefonok számára. Lassan kikopnak a kínálatból, helyüket egy gyorsabb szabvány veszi át.
  • USB-C kimenettel: a Type-C Samsung töltők vannak többségben, a legolcsóbb változatok is 15W töltési teljesítményt nyújtanak.

Technológia alapján a Samsung különböző töltő típusokat kínál a készülékeihez. Néhány közülük a következő:

  • Adaptive Fast Charging (Adaptív gyorstöltés): ez a Samsung gyorstöltési technológiája, amely lehetővé teszi a kompatibilis Samsung eszközök gyors töltését. Az Adaptive Fast Charging töltőkhoz speciális töltőfej és kábel tartozik, amelyek nagyobb teljesítményt biztosítanak, így gyorsabban tölthetők a készülékek.
  • Quick Charge: néhány Samsung készülék támogatja a Qualcomm Quick Charge technológiát. Ez a gyorstöltési technológia lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb töltését. A Quick Charge Samsung töltőfejek és kábelek a Qualcomm Quick Charge kompatibilitásával rendelkeznek.
  • USB Power Delivery (PD): az USB Power Delivery egy univerzális töltési protokoll, amelyet a Samsung és más gyártók is használnak. Ez a protokoll lehetővé teszi a nagyobb teljesítményű töltést és adatátvitelt az USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökön. A Samsung egyes modellekhez USB PD töltőfejeket és kábeleket is kínál.
  • Wireless Charging (Vezeték nélküli Samsung töltő): jó pár Samsung készülék támogatja a vezeték nélküli töltést a Qi vezeték nélküli töltési szabvány alapján. Ehhez vezeték nélküli töltőpadot vagy állványt használhatsz, amely lehetővé teszi a készülék vezeték nélküli töltését.

Fontos megjegyezni, hogy a különböző Samsung készülékek különböző töltési technológiákat és protokollokat támogathatnak. A pontos kompatibilitási információkért és a legjobb töltési élményért érdemes az adott Samsung készülékhez ajánlott töltőt és kiegészítőket választani, amelyeket a Samsung hivatalos weboldalán vagy a termékcsomagoláson találhatsz.

Samsung töltő

Samsung töltő előnyök – avagy miért jobb a gyári

A gyári Samsung töltők számos előnnyel rendelkezhetnek az utángyártott vagy harmadik féltől származó töltőkhöz képest. Itt van néhány ok, amiért a gyári Samsung töltők előnyösek lehetnek:

  1. Kompatibilitás és megbízhatóság: a gyári Samsung töltők tervezése és gyártása a Samsung által történik, és kifejezetten a Samsung készülékekhez és azok specifikációkhoz igazodnak. Ez biztosítja a maximális kompatibilitást és megbízhatóságot a készülékekkel. A gyári töltők kifejezetten az adott Samsung készülékhez vannak optimalizálva, hogy a legjobb töltési teljesítményt és biztonságot nyújtsák.
  2. Biztonság és minőség: a gyári Samsung töltők általában megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak és minőségi szabványoknak. A gyári töltők általában tartalmazzák a túlfeszültség- és rövidzárlatvédelmet, amely védelmet nyújt a készüléknek és a töltőnek is a túlterhelés és az elektromos hibák ellen.
  3. Töltési sebesség és teljesítmény: a gyári Samsung töltők általában megfelelnek az adott készülékhez ajánlott töltési specifikációknak. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést, hogy minél hamarabb használhasd a készülékedet. Az utángyártott vagy harmadik féltől származó töltők nem mindig képesek ugyanolyan teljesítményt nyújtani, mint a gyári töltők.
  4. Gyártói garancia és támogatás: amikor a gyári Samsung töltőt vásárolod, gyakran jár hozzá gyártói garancia és támogatás. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen probléma esetén a Samsung hivatalos támogatását igénybe vedd, és szükség esetén cserét vagy javítást kérj a gyári töltőre.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden utángyártott vagy harmadik féltől származó töltő rossz minőségű vagy nem megfelelő. Azonban a gyári Samsung töltők általában biztonságosabbak, megbízhatóbbak és a legjobb teljesítményt nyújtják a Samsung készülékekkel való használat során.

Népszerű Samsung töltő modellek

A Samsung több népszerű töltőt is kínál, amelyeket sok felhasználó előszeretettel használ. Néhány közülük:

  • Samsung Adaptive Fast Charging töltő: ez a gyorstöltési technológiával rendelkező töltőfej kompatibilis a Samsung készülékekkel. Gyors töltést biztosít a támogatott Samsung eszközök számára. A csomagban általában a töltőfej és az ahhoz illő USB kábel található.
  • Samsung USB Power Delivery (PD) töltő: az USB Power Delivery technológiával ellátott Samsung töltőfej lehetővé teszi a nagyobb teljesítményű töltést a Samsung készülékek számára. Ez különösen hasznos lehet olyan eszközök esetén, amelyek támogatják az USB PD protokollt, például az újabb Samsung Galaxy S vagy Note sorozat.
  • Samsung Wireless Charger Stand: ez egy vezeték nélküli Samsung töltő (akár okosórákhoz is). Állvány formájában készül, így a telefont kényelmesen elhelyezheted rajta és közben használhatod is. A vezeték nélküli töltési padok népszerűek a Samsung felhasználók körében a kényelem és a praktikusság miatt.
  • Samsung Super Fast Charger: ez a Samsung Galaxy S22, S23 és Note 10, Note 20 sorozathoz tervezett töltő, amely kiemelkedő gyorstöltést biztosít. Az ilyen típusú Samsung töltők magasabb teljesítményt és sebességet kínálnak a kompatibilis készülékekhez.

Ez csak néhány példa a népszerű Samsung töltőkre, és természetesen a készüléked típusától és a saját igényeidtől függően más töltők is lehetnek megfelelőek. Érdemes a Samsung hivatalos weboldalán, hogy megtaláld a legfrissebb és legjobban illő töltőket a Samsung telefonodhoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
41 termék
4,5 16×
Samsung dupla töltőpad - 15W, fehér, kábel nélkül
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, 2 kimenet (15 W, 5 W), USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, Android és iPhone eszközökhöz
Szuper ár
13 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0105b20
4,8 22×
Samsung dupla töltőpad - 15W, fekete
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, 2 kimenet (15 W, 5 W), USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, a csomag része kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
13 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0105b17
4,8 163×
Samsung USB-C töltőfej - 45W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, a csomag része 1,8m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android eszközökhöz
16 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f11
4,5 53×
Samsung töltőpad - 15W, fekete
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
15 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0105b21
4,8 30×
Samsung dupla töltőpad - 15W, fekete, kábel nélkül
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, 2 kimenet (15 W, 5 W), USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, Android és iPhone eszközökhöz
13 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0105b19
4,6 46×
Samsung töltőpad - fehér
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 9 W teljesítmény, 2 kimenet (9 W), USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
17 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0105b6
4,6 46×
Samsung töltőpad - fekete
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 9 W teljesítmény, USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
15 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0105b5
4,7 59×
Samsung Multi 65W töltőfej - fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-C akár 25 W, 1× USB-A akár 15 W), Android eszközökhöz
Leárazás -42 %
14 990 Ft 25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f6
5,0 11×
Samsung Quickcharge USB-C 45W White (OOB Bulk) utazó adapter
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, túlfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f17
4,8 37×
Samsung Quickcharge USB-C 45W Black (OOB Bulk) utazó adapter
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, túlfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
5 800 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SAAW0104f16
5,0
Samsung USB-C 15W-os utazási töltő fehér (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 15 W, túlfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
3 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SAAW0104f14
4,9 398×
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0104f13
4,9 398×
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
3 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SAAW0104f13
4,9 398×
Samsung EP-TA800EBE USB-C fekete (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0104f12
4,6
Samsung USB-C 15W Black (OOB Bulk) utazó adapter
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 15 W, túlfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
5 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0104f15
4,5 16×
Samsung dupla töltőpad - 15W, fehér, kábel nélkül
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, 2 kimenet (15 W, 5 W), USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, Android és iPhone eszközökhöz
13 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0105b20
4,5 53×
Samsung töltőpad - 15W, fehér
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 15 W teljesítmény, USB-C bemenet, funkciók része töltésjelzés, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAW0105b22
12
 

Samsung gyorstöltők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyorstöltők Samsung Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyorstöltők Samsung
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ