A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Titán
(40)
Acél
(133)
Rozsdamentes acél
(98)
Kerámia
(5)
Grafit
(6)
Tartozék típusa
Bajuszra
(161)
Hajra
(182)
Testre
(72)
Fülszőrre
(64)
Orrszőrre
(74)
Funkciók
Min. vágási hosszúság
0 mm
6 mm
-
Max. vágási hosszúság
0,1 mm
45 mm
-
Típus
(25)
(293)

A hajvágógép, a szakállvágó, trimmelő, és ezen eszközök sokféle kombinációja megkönnyíti az ápolt, gondozott külső elérését. Ezek az eszközök férfiak és nők számára egyaránt megfelelőek. A kínálatban találhatsz haj- és szakállvágó készülékeket, valamint szőrzet-eltávolító készülékeket, tehát trimmelőket is. A választásnál vedd számításba a kívánt hosszúság beállítási lehetőségeket, a tápellátás módját, a funkciókat és a tartozékok, adapterek mennyiséget és típusát.


Tovább

Voltak idők - nem is olyan rég, alig néhány évtizede - amikor az otthoni hajvágás elképzelhetetlen volt, vagy legalábbis ritkaságszámba ment, és a férfiak borbélyhoz jártak szakállt vágatni vagy borotválásra. Ezek az idők már visszavonhatatlanul elmúltak, nem csekély mértékben a ma már rendelkezésre álló hajvágók, szakállvágók, és trimmelők bámulatos kavalkádjának köszönhetően. Az eligazodás a széles kínálatban viszont nem feltétlenül egyszerű - ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani.

Hajvágógép
Hajvágógép, szakállvágó, trimmelő - egy biztos, választékban nem szenvedhetsz hiányt.

Hajvágógép, szakállvágó, trimmelő - Melyiket válasszuk?

A haj- és szőrnyírás sohasem volt könnyebb és egyszerűbb mint ma, viszont a rendelkezésre álló eszközök kavalkádjában történő eligazodás sohasem volt bonyolultabb. Vagy csak látszatra az? De mégis hogyan ismerhetjük ki magunkat a sokféle hajvágógép, akkus hajvágó, szakáll- és hajnyíró, akkus hajnyíró és hajvágó készlet között? Néhány alapvető szempont megvilágításával már nem is fog olyan lehetetlennek tűnni a feladat. Először is nézzük, hogy melyek az alapvető kategóriák.

  • Hajvágógép - A név alapján könnyű kikövetkeztetni, hogy mire szolgálnak, bár a hajnyíráson túl rengeteg modell alkalmas bajusz, szakáll és testszőrzet nyírására is.
  • Szakállvágó - Fő előnye a vágás hosszának beállítása, amely nem lehetséges hagyományos borotvák esetén. Léteznek trimmelős változatok is.
  • Trimmelő - A trimmelő elsősorban a testszőrzet eltávolítására vagy formázására szolgál. Bajuszra, szakállra, szemöldökre, orrszőrzetre, és a test egyéb területeire is.

Hajvágógép

A hajvágógép ideális segítőtárs otthoni hajnyírásra vagy fazonigazításra, s értő kezekben sokkal többre alkalmas, mint csak egyszerű hajrövidítésre. Számos modell tartalmaz bajusz, szakáll vagy orrszőrzet vágására alkalmas tartozékot is. Hajvágógép választásakor az egyik legfontosabb szempont a feltétek száma és típusa, mert az határozza meg, hogy mennyire rövid vagy mennyire hosszú hajat fogunk tudni vágni. Szintén nem szabad elfeledkezni a hasznos funkciók listájáról, mint például az önélező pengék, mosható feltétek, a vízállóság, a gyors töltés, vagy a digitális kijelző.

i

Az áramellátás típusa sem utolsó szempont a hajvágógép használatakor. A vezetékes hajvágógép talán kevésbé praktikus a kábel jelenléte miatt, viszont folyamatosan maximális teljesítményen működik, és az élettartama is nagyon hosszú. Az akkus hajvágó kényelmesebb megoldást kíván, hiszen kábel nélkül is használható, viszont hátránya, hogy az akkumulátor töltésére időt kell szánni, mely néhány perctől akár több óráig is eltarthat. Akkus hajnyíró esetén az akkumulátor elöregedésével is számolnod kell. Rengeteg modell a vezetékes és akkumulátoros technológiát ötvözi. Az elemes megoldás ma már egyre ritkább, s leginkább csak a trimmelőknél találkozunk vele.

A professzionális hajvágógép elsősorban a teljesítményében különbözik a hagyományos hajvágógéptől, hiszen leggyakrabban fodrászok használják őket, így bírniuk kell a mindennapi igénybevételt. A nagyobb teljesítmény természetesen magasabb árat is jelent, így ilyen hajvágógép vásárlása csak akkor ajánlott, ha a gépet rendszeres és nagy igénybevételt jelentő használatnak kívánod kitenni.

Szakáll és hajnyíró
Haj, szakáll, bajusz vagy testszőrzet - modern eszközök széles választéka segít a tökéletes megjelenés elérésében.

Szakállvágó

A szakállvágó elsősorban a férfiak segítőtársa. A rezgőkéses mechanizmusnak és a rendelkezésre álló feltéteknek köszönhetően vágási beállítások széles skáláját kínálja, így szakálladat úgy formázod és olyan rövidségűre vágod, amilyenre csak tetszik. Az állítható vágófej vagy a cserélhető vágófeltétek használatával bármilyen stílust kipróbálhatsz, a borostától egészen a néhány centiméteres szakállig. Választáskor a vágófeltéteken túl itt is figyelj a különféle hasznos funkciók listájára, például leöblíthető fejek, önélező pengék, gyorstöltés, ergonomikus és csúszásmentes markolat.

A szakállvágó és a hagyományos borotva előnyeit ötvözi a trimmelős borotva. Tehát ha néha eleged van a szakállból és friss, üde és sima arcbőrt szeretnél élvezni néhány hétig, akkor a borotva trimmelővel a megfelelő választás.

Szintén kétféle típus legjobb erényeit ötvözi a szakáll- és hajnyíró, amely használatával megjelenésedet a tökéletességig finomíthatod.

Trimmelő hajvágó
A trimmelő hajvágó arcra, hajra és testre is használható, s minden területen ideális eredményt biztosít.

Trimmelő

A trimmelő elsősorban a hölgyek hű társa, de tévedés lenne azt hinni, hogy férfiak nem látják hasznát. A trimmelő a test számos területén található szőrzet eltávolítására vagy formázására használható. Léteznek univerzális modellek, de olyanok is, amelyek egy vagy néhány testrészen használhatók kivételes eredménnyel.

A trimmelő hajvágó olyan eszköz, amely nemcsak a testszőrzettel bírkózik meg, hanem adott esetben a haj igazítására is használható, bár nem tekinthető teljes értékű hajvágógépnek.

Pengés fésű

A fésű a haj ápolásának talán legalapvetőbb kelléke. De mi történik, ha pengével kombináljuk? Az eredmény a pengés fésű, vagy pengés hajvágó fésű, amely elsősorban a professzionális fodrászok körében ismert és népszerű, mivel használata némi gyakorlatot és tapasztalatot igényel. Használata ugyanakkor nem ördöngősség, így ha elsajátítottuk a legfontosabb pontokat, akkor a pengés fésű otthon is hasznos társ lehet.

A pengés fésű a hajformázásnál nyújt segítő kezet, és a vágás folyamatát is leegyszerűsíti. A haj ritkítására is használható, amely segít, hogy a hajad könnyebben lélegezzen és fényesebb, egészségesebb legyen. A pengés fésű használata szintén segít megszabadulni a töredezett hajvégektől. A pengés fésű általában erős és tartós műanyag és fém részekből áll, nyele pedig ergonómikus kialakítású, így kényelmesen tartható.

Hajvágók, szakállvágók, trimmelők - Választás márka szerint

Néha segít a választásban, ha tudod, hogy mely márka termékeit kedveled, melyekben bízol, melyek azok, amelyek más sokszorosan bizonyítottak számodra. A választék leszűkítése gyártó szerint tehát nagy segítség és jó kiindulópont lehet. Nézzük, melyek a legfontosabb márkák szakáll és hajnyíró kategóriában.

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy melyik típus lenne a legideálisabb számodra, akkor további segítséget találhatsz Útmutató haj- és szakállvágó kiválasztásához című cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
302 termék
4,3 24×
SENCOR SHP 5207CH
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: ergonomikus csúszásmentes markolat, 2 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZA428
4,4 44×
Remington NE3870
Trimmelő - orrszőrzetre, alkalmas a barkó és a szakáll körvonalának formázására, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális orr- és fülszőrzet vágó, precíziós penge 5 állású vezetőfésűvel és vertikális fésű szemöldök nyírásához), minimális vágási hosszúság 1 mm, maximális vágási hosszúság 5 mm, üzemidő 220 min, tápellátás típusa: elem
Szuper ár
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN203
4,4
Remington NE7000 T-Series Detail Kit
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: vízálló és vízálló, 4 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes, forgógombos vezérlés
10 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA111
4,1 38×
Remington BHT250 Delicates&Body Hair Trimmer
Trimmelő - használható hajra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és vízálló, 3 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 6 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZT005
4,4
Remington MB3000 B3 Style Series Beard Trimmer
Trimmelő - használható szakállra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és hossz beállítása, 1 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 18 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA698
3,6 24×
KING C. GILLETTE Beard Trimmer
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
12 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOL484
4,5 311×
Sencor SNC 101BL
Trimmelő - használható orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, elemes, nyomógombos vezérlés
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT6182d
3,9
Rowenta x KARL LAGERFELD TN911LF0 Trim & Style
Trimmelő - szakállra és hajra, sokoldalú, 12 az 1-ben, rozsdamentes acél pengék, akár 15 év élettartamú pengék, nagy sebességű motor, önélező pengék, 6 fésű feltét, min. vágási hosszúság: 0,5 mm, max. vágási hosszúság: 18 mm, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, LED akkumulátor-jelző, mosható tartozékok és pengék, gyorstöltés, hálózati és akkumulátoros tápellátás, Wet & Dry technológia - 100%-ban vízálló, dizájn: ikonikus Karl Lagerfeld, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZA480
4,3 49×
Beurer HR2000
Trimmelő - használható orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, professzionális kivitel, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és hossz beállítása, 1 kiegészítő, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 6 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUZA001
3,7
Remington HC4000 X4 Power-X Series HairClipper
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és LED töltésjelző, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 35 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA094
4,7 141×
GILLETTE Fusion ProGlide Styler + 1 db fej
Borotva - a precíz borotválkozáshoz és szakállvágáshoz
11 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOL102
4,7 16×
Philips Series 7000x MG7940/75, 15in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 16 mm, akkumulátoros
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs64
4,0 148×
Sencor SHP 211SL
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: gyorstöltés, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, hálózati tápellátás, nyomógombos vezérlés
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT6182
4,9 41×
Remington SP-HC5000 Pro Power Combs Tartalék fésű
Tartozék készlet - 2 feltét: 3-21/24-42 mm, a következő modellekhez: Remington HC5150, HC5350, HC5356, HC5550, HC5750
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMACC35
4,3 20×
SENCOR SHP 6201RD
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző és nagy sebességű motor, 6 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZA739
4,2 218×
Hyundai HC 103
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 36 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9008
Braun Series 3 BT3410 - Trimmelő
Típusok
4,6 11×
Braun Series 3 BT3410
Trimmelő - férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs57
4,7 16×
Braun BS1000 mini testszőrnyíró
Trimmelő - használható intim területeken, testre, uniszex, funkciók: vízálló, 1 kiegészítő, elemes (a csomag része), forgógombos vezérlés
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP922
4,6 55×
Remington HC5810 Genius
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, LED töltésjelző és ergonomikus csúszásmentes markolat, 10 kiegészítő, kerámia pengék, min. vágási hosszúság 0,8 mm, max. vágási hosszúság 40 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZVL03
4,1 59×
Rowenta TN1400F1 New Nomad Hair Trimmer
Hajvágó - általános használat, min. vágási hosszúság: 1 mm, max. vágási hosszúság: 30 mm, leöblíthető fejek, elöblíthető, gyorstöltés, led töltésjelző, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 2 feltét, rozsdamentes acél pengék, töltési idő: 480 perc, üzemidő: 40 perc, hálózati és akkumulátoros, 15 év javíthatósági garancia
12 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZVO05
4,0
BABYLISS T881E
Trimmelő - használható szakállra, férfiak részére, funkciók: hossz beállítása és eltávolítható és mosható pengék, 1 kiegészítő, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZA491
4,2 74×
Hyundai HC 910
Hajvágó - használható hajra, funkciók: leöblíthető fejek, férfiak részére, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, tartozék: hajra, hálózati tápellátás, nyomógombos vezérlés
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUZA959
4,7 21×
ETA 7341 90000 Simon
Trimmelő - szakállra és hajra, kerámia penge, 3,7 V-os Li-ion akkumulátor, 150 perc üzemidő, digitális kijelző, LED töltésjelző, cserélhető feltétek, feltétek száma 4, pengék anyaga kerámia, minimális vágási hosszúság 3 mm, maximális vágási hosszúság 12 mm, vágási beállítások száma 4, töltési idő 120 perc, tápellátás típusa hálózat és akkumulátor, a csomagban: tisztítókefe és kenőolaj
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZA302
4,8 27×
Philips Series 5000 BT5515/70
Trimmelő - használható szakállra, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, 2 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs11

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ