30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Archív - Hangasszisztensek

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
33 termék
3,0
Xiaomi Smart Speaker (IR Control)
Bluetooth hangszóró - aktív, 12W teljesítmény, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
Megszűnt
Termékkód: XI300h23
2,3
Echo Show 5 (2nd Gen) Glacier White
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android operációs rendszer támogatás, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, angol nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1035
3,0
Echo Show 5 (2nd Gen) Deep Sea Blue
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android és iOS operációs rendszer támogatás, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és Interaktív kijelző, angol nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1036
4,3
Echo Show 5 (2nd Gen) Charcoal
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 5 GHz-es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és Apple Music támogatás, UK disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1034
Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone - EU
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz.
Megszűnt
Termékkód: AME108
Nest Hub (2nd gen)
Hangsegéd - Google Asszisztens kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz,.
Megszűnt
Termékkód: GOOGH5x_nad
Google Nest Audio
Hangsegéd - Google Asszisztens kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz-es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3 darab mikrofon, spotify támogatás, angol nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: GOOGnestA1_nad
Amazon Echo Show 10
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó, spotify támogatás, angol nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME10259_nad
Amazon Echo Show 5
Hangsegéd - Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 darab mikrofon, interaktív kijelző,.
Megszűnt
Termékkód: AME10325_nad
Google Home Hub (2nd Gen)
Hangsegéd - Google Asszisztens kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2 darab mikrofon, spotify támogatás és interaktív kijelző, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: GOOGH4x_nad
Google Home Max
Hangsegéd - Google Assistant kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 4,5"-os kettős hangszóró, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): US, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: GOOGH3xNAD
Amazon Echo Show 8
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 darab mikrofon, spotify támogatás, apple music támogatás, 3,5mm audio kimenet és interaktív kijelző, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME10258_nad
5,0
Amazon Echo Show 8, fehér
Hangsegéd - Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 darab mikrofon, spotify támogatás, apple music támogatás és interaktív kijelző,.
Megszűnt
Termékkód: AME1033
4,2
Amazon Echo Show 5, fekete
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 darab mikrofon, 3,5mm audio kimenet és interaktív kijelző, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1032
3,7
Amazon Echo Show 5, fehér
Hangsegéd - Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 darab mikrofon, interaktív kijelző,.
Megszűnt
Termékkód: AME1031
5,0
Google Nest Hub Max Chalk
Hangsegéd - Google Asszisztens kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó, spotify támogatás, micro usb kimenet és interaktív kijelző, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: GOOGH44
Amazon Echo Frames
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android operációs rendszer támogatása, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2 darab mikrofon, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1030
Amazon Echo Flex
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 0,6"-os magassugárzó, 1 darab mikrofon, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1027
Amazon Echo Loop
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2 darab mikrofon, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1029
4,5
Amazon Echo Show 8
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 darab mikrofon, spotify támogatás, 3,5mm audio kimenet és interaktív kijelző, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1025
Amazon Echo Studio
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, EU disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1024
Amazon Echo (3. generációs), alkonykék
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó és 0,8"-os magassugárzó, 1 darab mikrofon, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1023
4,4
Amazon Echo (3. generációs), homokkő színű
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó és 0,8"-os magassugárzó, 1 darab mikrofon, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1022
Amazon Echo (3. generációs), hangaszürke
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó és 0,8"-os magassugárzó, 1 darab mikrofon, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Megszűnt
Termékkód: AME1021
intelligens otthonMi az a Matter szabvány? Nem hallottál még a Matter szabványról? Ebben az esetben ajánljuk figyelmedbe az erről készült cikkünket. Ez egy régóta várt szabvány, amely összeköti az okosotthon különböző elemeit. Mit tud a Matter és milyen márkák kínálják a Matter szabványt?
A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A házi időjárás állomás egy igazán hasznos eszköz – és még csak nem is kell megszállott időjárás-elemzőnek lenned ahhoz, hogy figyelemmel kísérd az időjárást. A hőmérsékletre, páratartalomra, légnyomásra és még az időjárás-előrejelzésre vonatkozó információk is...
smart homeIntelligens detektorok és érzékelők - hogyan lehet a biztonságos otthont biztosítani? Amit a szem nem lát, azt az intelligens detektorok és érzékelők megbízhatóan ellenőrzik. Minden okos otthonnak részét kell képezniük azoknak az eszközöknek, amelyek távollétedben is gondoskodnak a biztonságról és az egészségről. Mit tehetnek az intelligens biztonságnak...
Ki vigyáz a házunkra? Soha többé nem kell aggódnod e kérdés miatt, amikor tervezed a nyaralásodat. Az okos háztartás tökéletesen gondoskodik magáról. Cikkünkből megtudhatod, hogyan menj okos nyaralásra!
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ