AP+ nový vizuál Alza Dny květen

Rozsdamentes mosogatótálcák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Mosogató alakja
Kerek forma
(6)
Négyszögletű forma
(5)
Téglalap alakú
(51)
Ovális
(3)
Kiskád
Medencével
(13)
Medence nélkül
(54)
Csepegtető
Csepegtetővel
(39)
Csepegtető tálca nélkül
(31)
Hossz
21,7 cm
111 cm
-
Szélesség
35 cm
100 cm
-
Mélység
14 cm
21 cm
-
Szerelés
Vízszintesen
(14)
Felső
(45)
Alsó
(5)
Teljes területű
(4)
Munkalapra
(2)
Szűrés

A rozsdamentes mosogatótálcák a régi jó klasszikusok közé tartoznak, amelyek minden konyhába illeszkednek. Számos előnyük van, és különböző változatokban kaphatók. A rozsdamentes mosogatótálca kiválasztásakor fontos, hogy néhány alapvető dologra odafigyelj, és tisztában légy az egyes típusok lehetőségeivel. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amire szükséged van a helyes választáshoz.

Tovább

Rozsdamentes mosogatótálcák és előnyeik

A rozsdamentes mosogatótálca gyakran használatos a konyhákban és laboratóriumokban. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy számos előnnyel jár. Nézzük meg őket együtt, és talán te is rájössz, hogy pontosan ilyenre van szükséged.

 • Korrózióálló. A rozsdamentes acél krómot tartalmaz, amely védőréteget hoz létre a felületen. Ez megvédi a rozsdamentes mosogató felületét a rozsdától és a korróziótól.
 • Higiéniai tulajdonságok. A rozsdamentes acél sima és pórusmentes, ami megakadályozza a baktériumok megtelepedését és megkönnyíti a tisztítást.
 • Hőálló képesség. A rozsdamentes mosogatótálcák ellenállnak a magas hőmérsékletnek, ami előnyös, ha forró vizet használsz, vagy forró edényeket helyezel a felületre.
 • Esztétikus megjelenés. A rozsdamentes mosogatótálcák modern és semleges megjelenésűek, amelyek a legtöbb konyhába illenek, ráadásul jól kombinálhatók más készülékekkel.

i

Nem tudod, milyen rozsdamentes mosogatótálcák közül választhatsz? Vásárlóink véleménye segít neked. Olyan információkat is olvashatsz bennük az egyes típusokról, amelyek valódi felhasználóktól származnak.

Rozsdamentes mosogatótálcák 100 féleképpen

A rozsdamentes mosogatótálcák alakja, mérete és edényeinek száma változhat. Vessünk együtt egy pillantást a négy alaptípusra. Ezek a sarok, a kerek, az egytálcás és a kéttálcás rozsdamentes mosogatótálcák.

 • A sarok rozsdamentes mosogatótálcák ideálisak a kis vagy keskeny konyhák kihasználásához. Lehetővé teszik, hogy a munkalap sarkában helyezd el őket, így több hely marad az ételek elkészítéséhez vagy az edények elrakásához.
 • A kerek mosogatótálcák elegáns és harmonikus megjelenést kölcsönöznek konyhádnak. Általában egyetlen tállal rendelkeznek, amelynek mélysége és szélessége változhat.
 • A rozsdamentes egymedencés mosogatótálcák a leggyakoribb típusok. Egyszerűek, praktikusak és sokoldalúak. Az egytálas rozsdamentes mosogatók egyetlen nagy tartállyal rendelkeznek, amely alkalmas nagy edények, serpenyők vagy tányérok tisztítására.
 • A kétmedencés mosogatótálcák a rozsdamentes mosogatók másik népszerű típusa. Ezek a nagy helyigényű konyhákba és a többtagú háztartásokba alkalmasak. Két tálcával rendelkeznek, amelyek különböző méretűek lehetnek.

Rozsdamentes sarok mosogatótálca
Sarok mosogatótálca

Kerek mosogatótálca
Kerek mosogatótálca

Egymedencés mosogatótálca
Egymedencés

Kétmedencés mosogatótálca
Kétmedencés

Különleges rozsdamentes mosogatótálcák

A rozsdamentes mosogatótálcák számos extra funkciót is kínálhatnak. Ugyanakkor vannak speciális, atipikus változatok is, amelyek bizonyos sajátosságokkal rendelkeznek. Vessünk egy pillantást ezekre együtt, és nézzük meg, hogy alkalmasak-e számodra.

Rozsdamentes mosogatótálca csepegtetővel

A rozsdamentes mosogatótálca csepegtetővel egy hagyományos megoldás olyan konyhákba, ahol szükség van egy helyre, ahová az edényeket elhelyezheted. A lefolyót általában a mosogató mellett vagy mögött helyezik el, és arra szolgál, hogy felfogja a nedves edények vizét. A lefolyóval ellátott rozsdamentes mosogatótálca praktikus, mert helyet takarít meg a munkalapon, és megakadályozza a beázást.

Rozsdamentes mosogatótálca munkalap alá

A rozsdamentes mosogatótálca munkalap alá modern trend az olyan konyhák számára, ahol a minimalista és elegáns megjelenést szeretnénk hangsúlyozni. Ezeket a munkalap alá szerelik be, így a peremük nem látszik. Ez sima és tiszta megjelenést eredményez, ami a tisztítást is megkönnyíti. A pult alatti rozsdamentes mosogató bármilyen típusú munkalaphoz alkalmas.

i

Ha két legyet akarsz ütni egy csapásra, szerezz be egy csapteleppel ellátott rozsdamentes mosogatót. Különböző méretekben, formákban és kivitelben kapható, így kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban illik a lakásod berendezéséhez.

Milyen típusú kivezetésekkel rendelkeznek a rozsdamentes mosogatók?

A rozsdamentes mosogatók különböző típusú kivezetésekkel kaphatók. Ugyanakkor olyan változatokkal is találkozhatsz a piacon, amelyek lehetővé teszik a mosogatógéphez való csatlakoztatást. Beszéljünk egy kicsit bővebben az összes kifolyótípusról.

 • A mosogató alján egy szitaszerű lefolyó található, amely felfogja a törmeléket és megakadályozza a dugulást. A szűrő könnyen eltávolítható és tisztítható. Ennek a típusnak az az előnye, hogy egyszerű és olcsó.
 • A dugóval ellátott lefolyó egy kis záródugót tartalmaz, amely egy karral vagy gombbal működtethető. Ez lehetővé teszi a mosogató vízzel való feltöltését vagy leeresztését. A fő előnye a praktikusság, könnyen áztathatók az edények és öblíthetők az ételek.
 • A mosogatógéphez való csatlakozást egy kis cső teszi lehetővé a mosogató alján. Ez lehetővé teszi a víz áramlását és lefolyását a két készülék között. Előnye a helytakarékosság és a mosogatógép könnyebb beszerelése.
Rozsdamentes mosogatótálca - kifolyócső

Így nézhet ki egy rozsdamentes acél mosogató lefolyója.

Rozsdamentes mosogatótálca és beépítése

A rozsdamentes mosogatótálca beépítésének többféle módja van. Az egyik módszer a munkalap szintbe történő beépítés, amely során a mosogatót a munkalap kivágásába illesztjük úgy, hogy a széle egy szintben legyen a munkalap felületével. A másik lehetőség a felülről történő süllyesztett beépítés, amikor a mosogatót a munkalapba vágott nyílásba helyezik, és a széle a munkalap tetejére túlnyúlik. Ezáltal a rozsdamentes mosogatótálca körül egy keret jön létre, amely megvédi azt a nedvességtől és a sérülésektől.

Ha ez a sok információ nem volt elég számodra, akkor nézd meg a hogyan válasszunk mosogatót című cikkünket. Itt mindent elolvashatsz, ami érdekelhet téged.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ALVEUS Basic 170 fi 70 Raktáron 3 db
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 78 cm × 43,5 cm × 14,5 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft

70 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
ALVEUS Line 80
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, medence méretei: 34 cm × 42 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma)
29 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ALVEDR061
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sinks Star 1000 XXL V, 0,7 mm, matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 50 cm × 45 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
44 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SINDR848
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Alveus Line Max 80
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 79 cm × 50 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
54 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: ALVEDR294
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
SINKS BLOCKER 440 V 1 mm szálcsiszolt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 50,5 cm × 45 cm × 20 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 50,5 cm × 45 cm × 20 cm (Ho x Szé x Ma)
59 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINDR522
4,6
ALVEUS Allux 70
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, rozsdamentes acél anyagból készült, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 48 cm × 48 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40,5 cm × 35,5 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ALVEDR063
4,2
ALVEUS Basic 10 fi 70
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 38 cm × 44 cm × 14,5 cm (Ho x Szé x Ma)
16 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ALVEDR054
3,8
SINKS ROUND 450 M 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - kerek forma forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 45 cm × 45 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 40 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
20 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SINDR551
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, balos - matt - Rozsdamentes mosogató Típusok
4,3
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, balos - matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, bal oldali elrendezéssel, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 80 cm × 60 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 41 cm × 36 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
21 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SINDR699
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, jobbos - matt - Rozsdamentes mosogató Típusok
4,3
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, jobbos - matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, jobb oldali elrendezéssel, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 80 cm × 60 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 41,5 cm × 37 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
22 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SINDR697
5,0
SINKS ROUND 450 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - kerek forma forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 45 cm × 45 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 40 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SINDR546
5,0
Franke LLX 611 2
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, bal oldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 79 cm × 50 cm × 19,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 34 cm × 40 cm × 19,5 cm (Ho x Szé x Ma)
69 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: FRA0101c01
4,0
ALVEUS Line 110
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 50 cm × 61,5 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 42 cm × 34 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma)
24 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: ALVEDR124
ALVEUS Basic 170 fi 70
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 78 cm × 43,5 cm × 14,5 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: ALVEDR055
4,0
SINKS CLASSIC 760 M 0,5 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 76 cm × 43,5 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 38 cm × 34 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma)
19 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SINDR557
Alveus Pure 50 (jobb) - Rozsdamentes mosogató Típusok
Alveus Pure 50 (jobb)
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, jobb oldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 52,5 cm × 86 cm × 19,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 45 cm × 19,5 cm (Ho x Szé x Ma)
113 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ALVEDR079
SINKS OKIO 650 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 65 cm × 50 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 34 cm × 40 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma)
31 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SINDR393
Metalac Inko rozsdamentes acélból készült dupla mosogató Standard 2D, 800 × 600 mm
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, dupla mosogató, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 60 cm × 80 cm × 16,5 cm (Ho x Szé x Ma)
27 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: MTLink01
SINKS STAR 580 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 58 cm × 51 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 34 cm × 41 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
25 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SINDR561
2,5
SINKS STAR 780 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 78 cm × 50 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 35 cm × 41 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
29 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SINDR550
Alveus zoom 10 mosogatótálca
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 61,5 cm × 50 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 34 cm × 37 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma)
21 990 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: ALVEDR057
4,5
Sinks CLASSIC 480 V 0.5 mm matt
Rozsdamentes mosogató , egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 48 cm × 48 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 48 cm × 48 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma)
22 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SINDR300
4,0
SINKS CLASSIC 480 M 0,5 mm matt
Rozsdamentes mosogató - négyszögletű forma forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 48 cm × 48 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma)
21 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SINDR783
4,0
SINKS CLASSIC 860 V 0,5 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 86 cm × 43,5 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 38 cm × 34 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma)
27 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SINDR525
Sinks Neptun 526 V, 0,6 mm, matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 42,5 cm × 52,6 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
30 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SINDR847

Rozsdamentes mosogatótálcák

Rozsdamentes mosogatótálcák

A Rozsdamentes mosogatótálcák kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rozsdamentes mosogatótálcák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rozsdamentes mosogatótálcák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rozsdamentes mosogatótálcák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rozsdamentes mosogatótálcák vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ