Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Homematic IP Tűzbiztonsági kezdőkészlet

Termékkatalógus
Homematic IP Tűzbiztonsági kezdőkészlet
Biztonsági rendszer - tűzvédelmi kezdőkészlet (HmIP-SK4) a Homematic IP okos otthonok kezdeti integrációjához hangsúllyal az objektum tűzbiztonságára, tűzvédelmi rendszerek alapját tartalmazza, és megnyitja az ajtót a professzionális Homematic IP termékcsalád világába, a készlet tartalma: központi egység (HmIP-HAP), 3x vezeték nélküli füstérzékelő (HmIP-SWSD) vészhelyzeti LED világítás funkcióval, ČSN/EN 14604 szabvány szerint tanúsítva, cseh nyelvű mobilalkalmazás, amely elérhető Android és iOS rendszerekre
122 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_49 Termékszám:  HmIP-SK4 Gyártó honlapja:
Homematic IP Tűzbiztonsági kezdőkészlet 122 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP Tűzbiztonsági kezdőkészlet

Homematic IP Kezdőkészlet - HmIP-SK4 tűzvédelem

A HmIP-SK4 biztonsági kezdőkészletet a Homematic IP okosotthon kezdeti integrációjához tervezték, a tűzbiztonságra és a tűzvédelemre összpontosítva. A készlet tartalmazza a HmIP-HAP központi egységet és 3x HmIP-SWSD vezeték nélküli füstérzékelőt vészhelyzeti LED világítás funkcióval, a ČSN/EN 14604 szabvány szerint tanúsítva, ingyenes mobilalkalmazással, amely elérhető Android és iOS operációs rendszerre.

A HmIP-SK4 kezdőkészlet a biztonság és a tűzvédelmi alapja

A központi egységből HmIP-HAP és 3 vezeték nélküli HmIP-SWSD tűzérzékelőből álló készlet képezi a Homematic IP okosotthon és bármely épület tűzvédelmének alapját. Készen áll a potenciális tűzveszély elhárítására a moduláris bővítési lehetőséggel és további Homematic IP biztonsági és okosotthoni rendszerelemek, például PIR mozgásérzékelők, szirénák, billentyűzetek, szivárgásérzékelők, távirányítók, kapcsolt aljzatok stb. megvásárlásával.

  • Tűzvédelmi és okosotthoni biztonsági kezdőkészlet egyben.
  • Tűzriasztás esetén a LED érzékelő bekapcsolja a vészhelyzeti evakuációs világítást.
  • Moduláris megoldás, szabadon bővíthető az okosotthon-rendszer más elemeivel. 
  • Hangos, 85 dB-es riasztás optikai LED jelzéssel kísérve.
  • Egy rendszerben akár 40 füstjelző is csatlakoztatható.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

Az okosotthon szívének központi egysége

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez a komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését kínálja egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazással (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és az összes Homematic IP eszközt összekapcsolja egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését. A Homematic IP alkalmazás a Homematic IP alkalmazásból továbbítja a konfigurációs és működési parancsokat az egyes okosotthon-eszközökre.

A tűzérzékelők mint az okosotthon alapja

Továbbra is nagyszámú tűz keletkezik, és a készülékek felszereltségének növekedésével a tűzveszély is nő. A tűz következményei végzetesek lehetnek, mind anyagi, mind pszichológiai szempontból. Az okosotthonok integrálásával az alapvető tűzvédelmi funkciókat is be kell építenie a tervbe. A HmIP-SWSD tűzérzékelők reagálnak a füst jelenlétére, és riasztás esetén aktiválják a beépített 85 dB-es szirénát, a vészhelyzeti LED világítást, és jelzést küldenek a HmIP-HAP központi egységnek. Ezután a riasztási eseményről push-értesítést kapsz a mobilodon találhatóHomematic IP alkalmazásron keresztül, így megteheted az ellenintézkedéseket.

Telepítés új épületekben

Az érzékelők megfelelnek a legújabb szabványoknak, és az EN 14604:2006 szabvány szerint engedélyezettek. Ugyanakkor igazolják a legújabb jogszabályi előírásoknak való megfelelést az épületek tűzvédelmének műszaki feltételeiről szóló 268/2011 sz. (az eredeti23/2008 Sb. sz. módosítása ), és így új épületekbe történő beépítésre tervezték, CE tanúsítvánnyal és a jóváhagyási eljárás dokumentációjával.

Riasztás és LED-es vészvilágítás

Tűz esetén nemcsak az a fontos, hogy minél gyorsabban és minél korábban tájékoztassunk téged, hanem az is, hogy rámutassunk a kritikus helyre, vagy megmutassuk a lakás biztonságos elhagyásának leggyorsabb módját. Ezért a Homematic IP érzékelők nemcsak akusztikus figyelmeztetést tartalmaznak beépített 85 dB-es szirénával és a riasztás jelzését jelző piros LED vizuális jelzéssel, hanem a menekülési útvonal éjszakai vagy erősen füstös területeken történő vészvilágításához egy erős fehér LED fényt is aktiválnak.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátor-összetevői ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden kéznél van. Ingyenes, intuitív és átlátható. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogy folyamatosanalkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a tűzjelzők is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát egy független VDE intézetrendszeresen teszteli és tanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A telepítés rendkívül egyszerű, és bárki elvégezheti. A tűzjelzők vezeték nélküli kommunikációja és akkumulátoros működése lehetővé teszi a mennyezetre történő egyszerű, vezeték nélküli felszerelést. Ez azt jelenti, hogy az érzékelő szinte bárhol elhelyezhető a mennyezeten beltérben. A csomag tartalmaz egy konzolt a mennyezetre történő fix rögzítéshez a mellékelt rögzítőanyag (tiplik, csavarok) segítségével. A központi egységet 230 V-os hálózathoz csatlakoztasd, Ethernet-kábelen keresztül pedig egy szabványos routerhez csatlakoztathatod. Telepítsd aHomematic IP alkalmazást, és a QR-kód beolvasásával párosítsd az eszközöket. Csupán ennyi, néhány lépésben kész is vagy.

A HmIP-SK4 tűzvédelmi kezdőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet négy elemet tartalmaz a tűzbiztonság és a tűz elleni védelem megalapozásához
  • Vezeték nélküli füstjelzők a legkorszerűbb fotoelektromos szórt fényérzékelő technológiával
  • Vészhelyzeti LED világítás riasztás esetén a menekülési zóna megvilágításához
  • Tűzérzékelők tanúsítása a ČSN / EN14604 szerint új épületekbe való beépítéshez
  • Minden érzékelő rendelkezik egy ideiglenes riasztás elnémítására szolgáló gombbal és működési teszteléssel
  • Riasztásjelzés 85 dB hangerővel és optikai LED jelzéssel
  • A beépített lítium akkumulátorok az áramellátáshoz lehetővé teszik az érzékelő több mint 10 éves működését
  • Kiterjeszthető más Homematic IP termékekkel a biztonság, automatizálás és fűtésvezérlés érdekében
  • Intelligens Homematic IP alkalmazás az egyszerű konfiguráláshoz és a rendszer áttekintéséhez okostelefonod kényelméből
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • A Home Connect Plus támogatása külön is használható, azonban az intelligens funkciók csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt érhetők el
  • A csomag tartalma: 1x HmIP-HAP központi egység, 3× HmIP-SWSD füstérzékelő, tartozékok, szerelési anyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakoztatás
Ethernet, Rádióhullámok Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Ethernet, Rádióhullámok Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
5 V Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Füst Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
80 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Központi egység, Füstérzékelő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Tűzbiztonsági kezdőkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Startovací sada - požární zabezpečení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Štartovacia súprava – požiarne zabezpečenie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homematic IP Starter Kit - Brandsicherheit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homematic IP Starter Kit - Brandsicherheit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ