Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hoover HF300 HF322 TP 011

Termékkatalógus
Hoover HF300 HF322 TP 011
4,4 6 értékelés
Álló porszívó - különálló ciklon, 22 V-os Li-ion, akár 40 perc működési idő, Direct Impulse Motor - nagy szívóteljesítmény, egyszerű karbantartás - egyedi motorizált szívófej bármilyen felülethez beépített fésűvel a haj és szennyeződések feltekeredése ellen, tökéletes manőverezés a bútorok alatt, változtatható teljesítménybeállítás a fogantyún, akkumulátor töltöttség jelző, Dual LED Dust Locator (kettős - a szívófejen és a kézi változaton), LED világítás a szívófej teljes szélességében, gyors töltés 2,5 óra alatt - töltés bárhol, bútorvédelem - puha ütköző a szívófejen, One Touch - egyszerű porkiöntés, nagy porkefe és bútortisztító kefe 2 az 1-ben, résszívófej és porkefe 2 az 1-ben, tisztítókefe, falra történő szerelés, parkoló pozíció, színe: obszidián szürke pirossal, a termék mérete (ma x szé x mé): 113,5 x 22,8 x 25,2 cm
89 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOTV922 Termékszám:  39400986 Gyártó honlapja:
Hoover HF300 HF322 TP 011 89 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Hoover HF300 HF322 TP 011

Álló porszívó Hoover HF300 HF322 TP 011 ...

Ez a modern HOOVER álló porszívó remek segédeszközzé válik kisebb helyiségek kényelmes takarítása során. Játszi könnyedséggel megbirkózik a különböző típusú felületekkel. Gond nélkül eltávolítja még a háziállatok szőrét is. Kibocsátott zajszintjének az értéke legfeljebb 0 dB, ami egy normál beszélgetés hangerejéhez hasonlítható. Innovatív megjelenését kék szín teszi teljessé.

A remek Hoover HF300 HF322 TP 011 álló porszívó fontos tulajdonságai

  • A kiváló HOOVER álló porszívó egy hatékony és sokoldalú segédeszköz
  • Porszívó típusa: Porzsák nélküli, Álló és 2 az 1-ben
  • Ez az álló porszívó a kedvencek szőrének felporszívózását is játszva megoldja
  • Lítiumion-akkumulátorral működik
  • Egy töltéssel 40 percen át tud üzemelni
  • Az akkumulátor akár 2,5 óra alatt teljes mértékben feltöltődik
  • A remek HOOVER vezeték nélküli álló porszívó munka közbeni hangereje nagyjából 0 dB
  • A szemét porgyűjtő tartályba kerül
  • A kínálatunkban szereplő változat 0,7 l térfogatú hellyel rendelkezik a szennyeződések és a por összegyűjtésére
  • Méret: 25,2 × 113,5 × 22,8 cm (szélesség × magasság × mélység)
  • A kiváló HOOVER álló porszívó színe kék
  • Tömege 2,5 kg
Álló porszívó Hoover HF300 HF322 TP 011 ...
Álló porszívó Hoover HF300 HF322 TP 011 ...

A kitűnő Hoover HF300 HF322 TP 011 álló porszívó a porszívózást leegyszerűsítő tartozékokkal is rendelkezik

A mellékelt tartozékok növelik a felhasználói kényelmet, és nekik hála teljes mértékben ki tudod használni az elsőrangú HOOVER vezeték nélküli álló porszívódat. Az álló porszívó egyik legnépszerűbb kiegészítője az ún. részszívó fej, amelynek hála könnyedén eljutsz a szűk helyekre. Érezhetően kevesebb fáradozást kínál a turbó kefe, amely a szívófej keféinek mozgásával alaposan és mélyen megtisztítja a szőnyegek mellett a kárpitozott bútorokat is. A praktikus tartozékok egyike egy kefe, amely az állati szőr és a hajszálak eltávolítására készült. Remekül boldogul a kanapén, a szőnyegeken és az autó belsejében található szőrrel és hajjal. Biztosan tetszeni fog a LED világítás, amelynek hála minden szemétdarabot meglátsz a földön. Ezen felül a nagyszerű HOOVER álló porszívót egyszerűen karban tudod tartani. Csak meg kell törölni egy nedves kendővel vagy szivaccsal.

Vezeték nélküli üzemeltetés a kényelmes takarításért

Az akkumulátorral működő modellek közé tartozik, így nem kell foglalkoznod azzal, hogy milyen messze vagy a konnektoroktól. Li-ion-akkumulátora teljes töltéssel 40 perc megszakítás nélküli porszívózást kínál. A kitűnő HOOVER vezeték nélküli álló porszívó 2,5 óra alatt tölthető fel. Az integrált töltöttségi szint jelzőnek köszönhetően tudni fogod, hol tart az akkumulátor töltése.

Álló porszívó Hoover HF300 HF322 TP 011 ...
Álló porszívó Hoover HF300 HF322 TP 011 ...

A kiváló HOOVER álló porszívó megfizethetetlen lesz az allergiások otthonában

Praktikus dolog, hogy hatékonyan fel tudja porszívózni az állati szőrt, aminek főleg a négylábú kedvencekkel rendelkező családok veszik hasznát. A levegő szűrésére habszűrő van benne. A piszkot és a port a készen álló porgyűjtő tartályba szívja be, amelyet porszívózás után könnyen kiönthetsz a szemetesbe és ismét visszahelyezhetsz a porszívóba. A porgyűjtő tartály térfogata 0,7 l. A felkínált hatékony HOOVER álló porszívó 0 dB-es nagyon alacsony zajszinttel szerez neked örömet, ami használat közben nagyobb komfortot kínál neked.

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Habszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
240 W Kész!

Zaj

Zajszint
0 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,7 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,2 cm Kész!
Magasság
113,5 cm Kész!
Mélység
22,8 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Tápkábel Kész!
Kefék
Állati szőrre, Por, Turbó Kész!
További kiegészítők
Portartály Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HF300 HF322 TP 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HF300 HF322 TP 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HF300 HF322 TP 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HF300 HF322 TP 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HF300 HF322 TP 011.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ