Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER RoboCom RBC050011

Termékkatalógus
HOOVER RoboCom RBC050011
Robotporszívó teljesítmény 24 W, zajszint 60 dB, töltésidő 4 óra, infravörös navigációs szenzor, HEPA szűrő, 90 perc működési idő, LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, 9 választható porszívózási üzemmód, szennyezettség mértékét elemző szenzor, térérzékelő, 0,5 literes portartály
Kód:  CANVY0088 Termékszám:  39001442 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER RoboCom RBC050011

Az ultra vékony, csendes és nagy teljesítményű robotporszívó megbirkózik bármivel, ami az útjába kerül, és az alacsony konstrukciónak köszönhetően még a bútorok, vagy az ágy alatt is. Vezérelhető távirányítóval, az érintés érzékeny felületen keresztül vagy a kilenc előreprogramozott üzemmód segítségével. Biztosan értékelni fogja a csomagolásban található két darab virtuális falat, mellyel szabályozhatja a porszívó mozgásterét. A berendezés öt érzékelője állandóan elemzi a körülötte lévő teret, hogy megakadályozzák például a lépcsőről való lezuhanást, vagy másféle baleseteket. Az ütközések csillapítása érdekében praktikus puha ütközőfelülettel látták el. A robotgép 9 beépített üzemmóddal rendelkezik a tökéletes takarításhoz, melyet 90 percig képes végezni, és aztán automatikusan visszatér a töltő-, dokkoló állomásra.

Főbb jellemzői

  • Ultra Slim kialakítás, magassága csak 68 mm
  • Infravörös érzékelők és szennyezettség érzékelő
  • 9 program
  • Távirányító
  • 2db virtuális fal
  • Méretek: átmérő 32 cm, magasság 68 mm

Nagyszerű végeredmény és funkciók

A robotporszívó a mozgásirány meghatározásához az AAI (algorithmic advanced intelligence) algoritmust használja, hogy a lehető legoptimálisabb útvonalon a leghatékonyabb módón tisztítsa fel a padlót. A takarításhoz két mop törlővel és két oldalkefével látták el. A szennyeződéseket a 0,5 literes portartályba gyűjti, a levegőnk tisztaságáról pedig a mosható HEPA szűrő gondoskodik, melyet főképp az allergiások fognak nagyra értékelni. A robotot takarítási ciklusát egy hétre előre be lehet programozni. Az üzemmódok közt szintén megtalálható a TURBO funkció. Tartsa padlóját tisztán a Hoover modern és praktikus robotporszívójával.  

Programok

  • 3 x AUTO üzemmód (teljes terület-, fal menti takarítás, zig-zag “véletlen szerű mozgás“)
  • 1 x TURBO üzemmód
  • 1 X SCHEDULING heti program (ütemezett, időhoz kötött automatikus takarítás)
  • 1 x SPOT (intenzív takarítás)
  • 1 x ELLIPTICAL (csigavonalas takarítás a rádiusz folyamatos növelésével)
  • 1 x FULL & GO (automatikus takarításfolytatás az akkumuláor feltöltődése után, ill. az akkumulátorszint csökkenésekor magától visszatér a dokkolóállomásra)
  • 1 x MANUAL (kézi vezérlés)

Paraméterek

Töltési idő
3,92 óra Kész!
Működési idő
88,24 perc Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER RoboCom RBC050011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER RBC050/1 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER RBC050/1 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER RBC050 / 1011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER RBC050 / 1011.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ