A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

HP Everyday Photo Paper Q5451A

Termékkatalógus
HP Everyday Photo Paper Q5451A
4,7 55 értékelés
Fotópapír - 25 lap, formátum: 21 × 29,7 cm (A4), tintasugaras nyomtatóhoz, fényes, anyagsűrűség: 200 g/m2 - 119,60 Ft/lap
2 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SK020c2 Termékszám:  Q5451A Gyártó honlapja:
HP Everyday Photo Paper Q5451A 2 990 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

HP Everyday Photo Paper Q5451A

A HP normál fotópapírral alacsony költséggel nyomtathatja ki hétköznapi színes fényképeit. Ez az újrahasznosítható, fényes papír gyorsan szárad és bármelyik tintasugaras nyomtatóval használható. A HP Photo Creations szoftverrel többek között naptárakat és fotókockákat is készíthet.

Jellemzők

Felhőtlen használat – fényképes munkák nyomtatása és megosztása, kedvező áron. Ez az olcsó fotópapír ideális az alkalmi házi fényképfeldolgozási és iskolai feladatokhoz. A HP Photo Creations szoftver használatával az amatőrképek fotókockákká, naptárakká és egyebekké alakíthatók.

Gyorsan száradó fotópapírok használatával a színpompás fényképes anyagok a nyomtatóból kikerülve azonnal használhatók. A könnyű kezelhetőség érdekében a nyomatok gyorsan megszáradnak. A sima, csillogó bevonatú hordozóra történő nyomtatás tiszta és élénk színű fényképeket eredményez.

Az FSC-tanúsítványú rostanyagból készült papírral támogatható a környezettudatos erdőgazdálkodás. Az újrahaszosítás kíméli az erőforrásokat – ez a fotópapír a karton italdobozokat elfogadó vásárlói begyűjtő rendszereken kereszül újrahasznosítható.

Műszaki adatok

Papírméretek
210 x 297 mm

Adathordozó lapok csomagonként
25

Hordozóbevonat
Fényes

Nyomtatási adathordozó súlya
200 g/m2

Nyomtatási anyag vastagsága
8 mil

Üzemeltetési követelmények

Működésihőmérséklet-tartomány
15–30 °C

Tárolási hőmérséklet tartomány
18–30 °C

Tárolási páratartalom
35–65% relatív páratartalom

Méret és súly

Csomag mérete (sz x h x m)
318 x 235 x 6 mm

Csomag súlya
0,35 kg

Tartozékok

Jótállás
A HP termék garanciáját a HP vevőszolgálat terméktámogatási részlege biztosítja.

A doboz tartalma
25 lap 210 x 297 mm-es papír

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Fotópapír formátuma
21 × 29,7 cm (A4) Kész!
Rendeltetés
Tintasugaras nyomtatóhoz Kész!
Lapok száma
25 lap Kész!
Szín
Fehér Kész!
Anyagsűrűség
200 g/m² Kész!

Alapvető jellemzők

Fotópapír formátuma
21 × 29,7 cm (A4) Kész!
Rendeltetés
Tintasugaras nyomtatóhoz Kész!
Lapok száma
25 lap Kész!
Szín
Fehér Kész!

További tulajdonságok

Anyagsűrűség
200 g/m² Kész!
Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
297 mm Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Everyday Photo Paper Q5451A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Q5451A Everyday Photo Paper A4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Everyday Photo Paper Q5451A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Everyday Fotopapier Q5451A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Everyday Fotopapier Q5451A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ