A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

HP Prime

Termékkatalógus
HP Prime
3,7 6 értékelés
Számológép - grafikus, akkumulátoros, TFT kijelző, goniometrikus funkciók, törtek, logaritmus, négyzetgyök, százalékszámítás, programozható,
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HPK001c1 Termékszám:  2AP18AA Gyártó honlapja:
HP Prime 66 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

HP Prime

HP Prime egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Szeretnéd hiba nélkül megoldani a matematikai feladatokat? Akkor ez az ügyes HP Prime számológép hatalmas segítség lesz számodra. Ez a nagyszerű grafikus számológép szinte azonnal kiszámolja a bonyolultabb példákat, ezért tökéletesen alkalmas mind középiskolába, mind főiskolába. Értelemszerűen az alapfunkciók sem hiányozhatnak, pl.: négyzetgyökkel és százalékokkal. Sőt, ez a remek HP Prime lehetővé teszi az integrálást és a deriválást, a logaritmus számítást, a trigonometrikus függvények számolását is. Pénzügyi funkciókkal is bír (teljes összeg). Kijelzője alkalmas grafikus függvények megjelenítésére. Ez a számológép TFT kijelzővel rendelkezik. Mérete 18,23 × 8,58 × 1,4 cm.

HP Prime számológép fontosabb tulajdonságai

  • Ez a minőségi grafikus számológép sok időt tud megspórolni számodra
  • Tápellátás: akkumulátoros
  • Grafikus kijelző
  • Teljes súlya: 228 g
  • Tudományos funkciók: trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, törtekkel, logaritmus függvények, komplex számok, deriválás és integrálás, mátrix- és vektorszámítások, programozhatóság, lineáris függvényrendszerek megoldása, egyenletek numerikus megoldása és grafikus ábrázolás
  • Pénzügyi funkciók: teljes összeg

Paraméterek

Összehasonlít
Számológép típusa
Grafikus Kész!
Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Billentyűzettípus
Műanyag Kész!
Alapvető funkciók
Négyzetgyökkel, Százalékokkal Kész!
Tudományos függvények
Trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, Törtekkel, Logaritmus függvények, Komplex számok, Deriválás és integrálás, Mátrix- és vektorszámítások, Programozhatóság, Lineáris függvényrendszerek megoldása, Egyenletek numerikus megoldása, Grafikus ábrázolás Kész!

Típus

Számológép típusa
Grafikus Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Felszerelés

Billentyűzettípus
Műanyag Kész!

Funkciók

Alapvető funkciók
Négyzetgyökkel, Százalékokkal Kész!
Tudományos függvények
Trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, Törtekkel, Logaritmus függvények, Komplex számok, Deriválás és integrálás, Mátrix- és vektorszámítások, Programozhatóság, Lineáris függvényrendszerek megoldása, Egyenletek numerikus megoldása, Grafikus ábrázolás Kész!
Pénzfüggvények
Teljes összeg Kész!

Kijelző

Kijelző
TFT Kész!

Méretek és tömeg

Magasság
18,23 cm Kész!
Szélesség
8,58 cm Kész!
Mélység
1,4 cm Kész!
Tömeg
228 g Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tc. megrendeltem a HP PRIME calculatort - megrendelés száma: 425836075 - de termék csak abban az esetben érdekel, amnnyiben az a G2-es változat (vagy másképpen: RMN- HSTNJ-BC02 verzió), - egyébként a fenti számú megrendelés tárgytalan. Üdvözlettel: Gurubi imre +36209719687 [email protected]

Kiegészítők: HP Prime
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ