30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Hűtők méretek szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az, hogy milyen méretű a hűtőszekrény és mennyi hely áll rendelkezésre a hűtő elhelyezésére, alapvető fontosságú a helyes választáshoz. A méretek elsősorban a hűtő típusától függően változnak, ezért válassz gondosan. Figyelj oda más paraméterekre is, mint a zajszint, a térfogat vagy a belső elrendezés. Hogyan befolyásolják a hűtőszekrény méretei a választást?

Tovább

Magas, széles, vagy kis hűtőszekrény? A méretek a választás során a legfontosabbak

A választás során elsősorban arra figyelj, mennyi szabad helyed van a készülék elhelyezésére, mivel kapható magas, széles és kis hűtőszekrény. A szabadon álló hűtőszekrények méretei kategóriánként eltérőek, ezért válassz gondosan.

  • Mini hűtőszekrények: elsősorban megfizethető ár, alacsony energiafogyasztás és kompakt méretek jellemzik őket. A mini hűtőszekrények magassága 45-től 90 cm-ig terjed, szélességük és mélységük körülbelül 38–64 cm.
  • Magas hűtőszekrények: nagyobb háztartásokba valók, ahol elegendő hely áll rendelkezésre és nagy konyhabútorzat van. Ilyen hűtők magassága 90-től 210 cm-ig terjed, ami sok hasznos térfogatot jelent.
  • Széles hűtőszekrények: akár 140 cm szélességet is elérhetnek, ekkora méretek jellemzőek az amerikai hűtőkre. De kaphatóak standard 60 cm szélességű modellek is.

Milyenek a hűtőszekrények standard méretei? Szélességük körülbelül 60 cm, mélységük 55–60 cm és magasságuk 1,7-től 2 m-ig terjed, ezzel a variációval biztosan nem lősz mellé.

Melyik típusnál a legfontosabbak a méretek? A beépíthető hűtőnek passzolnia kell a bútorba

beépíthető hűtők tökéletes megoldást kínálnak, ha design szempontjából egységes konyhát szeretnél. Ha tehát beépíthető hűtő mellett döntöttél, a méretek a legfontosabbak, hiszen a hűtőnek illenie kell a rendelkezésre álló hely méretéhez. Mekkora méretűek a beépíthető hűtők? Magasságuk 80–170 cm, mélységük és szélességük körülbelül 54–55 cm.

A hűtőszekrény méretei a típustól függően is eltérnek

A hűtőszekrények méretei többek között a típustól függően is változnak. Más méreteket foglal el egy vitrin és más egy amerikai hűtő.

  • A kombinált hűtők méretei a legnagyobb skálán mozognak. Magasságuk 50-től 205 cm-ig, szélességük 45-től 90 cm-ig és mélységük 45-től 80 cm-ig terjed. Figyelembe kell venni a hűtő és a fagyasztó rész méreteit is.
  • A monoklimatikus hűtők méretei hasonlóak az előzőekhez, azonban a fagyasztó hiánya miatt valamivel alacsonyabbak. Magasságuk körülbelül 185 cm, szélességük 65 cm és mélységük 70 cm.
  • Az amerikai hűtők méretei a legnagyobbak, így főleg nagy háztartásokba és nagyobb létszámú családok számára valók. Magasságuk 175–205 cm körül, szélességük 65–140 cm és a hűtő mélysége körülbelül 60 cm.
  • A vitrin/minibár méretei nagyon változatosak. Választható 200 cm magas és 140 cm széles vitrin, de akár egy szűk 30 cm-es minibár is. Ebben az esetben attól függ, mire fogod használni a készüléket.

i

Ha fagyasztóval ellátott hűtőt választasz, nem csak a hűtő méretét kell figyelembe venni, hanem olyan paramétereket is, mint a fagyasztó teljesítménye (mennyi élelmiszert képes a fagyasztó naponta lefagyasztani) és a fagyasztás ereje (mennyire képes erősen lefagyasztani az élelmiszereket).

A legszűkebb hűtőnél is fontos a megfelelő hasznos űrtartalom

Akkor is, ha a piacon lévő legszűkebb hűtőt választod, figyelj a megfelelő hasznos űrtartalomra. Ideálisnak tartott űrtartalom a 70 l hűtő és a 25 l fagyasztó űrtartalom személyenként, figyelembe véve a háztartás létszámát és a vásárolt élelmiszerek mennyiségét. Természetesen ha gyakran van disznóvágás, több helyre lesz szükséged.

  • Ahhoz, hogy a hűtő a lehető legtakarékosabb legyen, ajánlott legalább a 70 %-át a hasznos űrtartalomnak kihasználni. Ha a hűtő nagyobb részben van megtöltve, akkor nem biztos, hogy tökéletesen hűt és fagyaszt.

A hűtőszekrény mérete nem az alapvető paraméter, ezért figyelj a többi 5 kritériumra is

A hűtőszekrény mérete a kiinduló pont a helyes választáshoz, de nem az egyetlen fontos paraméter. Mire kell még figyelned?

  1. Zajszint: általában ezeknél a készülékeknél alacsony szinten van, de mégis érdemes rá figyelni, mivel a hűtőszekrény folyamatosan működik. A zajszint 30 és 60 dB között mozog.
  2. Ajtok nyitása: a hűtőajtók nyílhatnak balra vagy jobbra. Különösen fontos ez, ha a hűtőszekrényt a fal mellett helyezed el. A legjobb megoldást a változtatható ajtók kínálják, amelyeket bármikor módosíthatsz, ha szükséges.
  3. Belső elrendezés: szorosan összefügg a hasznos térfogattal, az optimális polcelosztás és fiókok rengeteg hasznos helyet biztosítanak. Válaszd ki tehát az elrendezést gondosan.
  4. A hűtőszekrény súlya: különösen költözéskor vagy mozgatáskor lesz fontos. A kínálatban találhatók mini hűtőszekrények 9 kg súllyal, de akár hatalmas amerikai hűtőszekrények is 190 kg-os tömeggel.
  5. A fagyasztó elhelyezése: válaszd aszerint, hogy gyakrabban látogatod-e a hűtőt vagy a fagyasztót. A fagyasztó lehet alul alul, vagy felül. Hogy szeretnéd?

A hűtőszekrény méretei nem határozzák meg a designját, mivel a nagy és a kis mélységű hűtőszekrények is vonzóak

A hűtőszekrény méretei nem határozzák meg a designját, mivel a hatalmas és a mini hűtőszekrények is lehetnek design szempontjából nagyon vonzóak. Általában a hagyományos hűtőszekrény design népszerű, azaz a rozsdamentes, fehér vagy merész fekete kivitel. Egyre inkább előtérbe kerülnek a retro hűtőszekrények a vonzó árnyalataikkal.

Érdekelnek a kedvező árú hűtőszekrények? Akkor látogasd meg outlet részlegünket, fedezd fel a kiárusításban található termékeket, vagy rendezd a hűtőket a legolcsóbbtól kezdve.

Nem csak a hűtőszekrény méretei, hanem a kiegészítő funkciók is fontosak

A hűtőszekrény méretei bár fontosak, de a kiegészítő funkciók maximális felhasználói kényelmet biztosítanak:

  • No Frost: egyenletes légáramlást biztosít, ami miatt többé nem kell aggódnod a lefagyás miatt.
  • Twin cooling: kettős hűtési rendszer, két párologtatóval a fagyasztóhoz és a hűtőhöz.
  • Everfresh: egy speciális vákuumrendszer, amely segít hosszabb ideig frissen tartani az élelmiszereket.
  • Jég- és vízadagoló: általában az amerikai hűtőszekrények előlapján található.
  • Nulla zóna: általában alacsonyabb hőmérsékletű, mint a hűtő többi része, és zöldségek, gyümölcsök és sajtok tárolására szolgál.
  • Szuper hűtés/fagyasztás: képes rövid idő alatt csökkenteni a hűtő vagy fagyasztó belsejében a hőmérsékletet, amikor élelmiszereket helyezel be.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
475 termék
5,0 22×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
268 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
Siguro BF-J140W Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,6 61×
Siguro BF-J140W Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140W
4,7
GORENJE RF212EPW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 117 × 47,5 × 48,7 cm (H×Sz×Mé)
100 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL212
3,5
GORENJE RK416DPS4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 159 l, fagyasztó kapacitás 71 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, kijelző és LED világítás, méretek 161,3 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
149 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL210
SAMSUNG RB38C607AB1/EF - Hűtőszekrény Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 33×
SAMSUNG RB38C607AB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), A energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 273 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
412 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL173
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény
Típusok
4,5 51×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
184 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
Siguro TT-E250W Chill & Freeze - Kis hűtő Típusok
3,8 16×
Siguro TT-E250W Chill & Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színben, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (ma×szé×mé), tömege 31 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250W
5,0 41×
LG GBP62DSNCN1
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
272 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL095
4,7 21×
GORENJE R4142PW
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 242 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, antibakteriális tömítés, méretek 143,4 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
107 790 Ft 124 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GORCHL123
SAMSUNG RB33B610EWW/EF - Hűtőszekrény
A kiszállítás
ingyenes
4,7 11×
SAMSUNG RB33B610EWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, LED világítás, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -40 %
169 690 Ft 282 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL131
4,5
GORENJE R615EEW5
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 271 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, méretek 145 × 59,5 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL196
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 51×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 90°-os ajtónyitás, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -3 %
164 890 Ft 170 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL151
4,4 10×
GODDESS RDD0144GW8AF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 42 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 144 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
93 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETACHL011
Whirlpool WH SP70 T122 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Whirlpool WH SP70 T122
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 295 l, fagyasztótér tárolókapacitása 99 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 55,1 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
409 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL140
5,0
CANDY CDG1S514ES
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 170 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 142,8 × 54 × 55,1 cm (H×Sz×Mé)
120 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL166
4,8
GORENJE R619EEW5
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 398 l, választható nyitási irány, 7 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
164 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL201
4,9 13×
CANDY CCTOS 544WHN
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 85 × 55 × 58 cm (Ma×Sz×Mé)
78 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL109
5,0
GORENJE R619CSXL6
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 384 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás és szellőzés, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
250 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL214
GORENJE NRK6202EW4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,5 51×
GORENJE NRK6202EW4 KitchenFit
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, SN és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, 4 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, fehér, funkciók: no Frost, kijelző, ionizátor, szuper hűtés, szellőzés, 200×60×59,2 cm (Ma×Szé×Mé)
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL120
GORENJE ONRK619DR - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
GORENJE ONRK619DR
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
334 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL177
ELECTROLUX LRB3DE18S - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ELECTROLUX LRB3DE18S
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 314 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 177,2 × 54,8 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXCHL102
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 53×
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL131
4,2
GODDESS RCD0150GW8AF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 99 l, fagyasztó kapacitás 54 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 149 × 46,5 × 49 cm (H×Sz×Mé)
99 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETCHL018
4,0
ETA 275590000E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 115 l, fagyasztó kapacitás 59 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 150 × 47 × 51,1 cm (H×Sz×Mé)
112 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ETCHL076

Hűtők méretek szerint

Hűtők méretek szerint

A Hűtők méretek szerint kategóriában összesen 475 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtők méretek szerint
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ