AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Hűtők méretek szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az, hogy milyen méretű a hűtőszekrény és mennyi hely áll rendelkezésre a hűtő elhelyezésére, alapvető fontosságú a helyes választáshoz. A méretek elsősorban a hűtő típusától függően változnak, ezért válassz gondosan. Figyelj oda más paraméterekre is, mint a zajszint, a térfogat vagy a belső elrendezés. Hogyan befolyásolják a hűtőszekrény méretei a választást?

Tovább

Magas, széles, vagy kis hűtőszekrény? A méretek a választás során a legfontosabbak

A választás során elsősorban arra figyelj, mennyi szabad helyed van a készülék elhelyezésére, mivel kapható magas, széles és kis hűtőszekrény. A szabadon álló hűtőszekrények méretei kategóriánként eltérőek, ezért válassz gondosan.

  • Mini hűtőszekrények: elsősorban megfizethető ár, alacsony energiafogyasztás és kompakt méretek jellemzik őket. A mini hűtőszekrények magassága 45-től 90 cm-ig terjed, szélességük és mélységük körülbelül 38–64 cm.
  • Magas hűtőszekrények: nagyobb háztartásokba valók, ahol elegendő hely áll rendelkezésre és nagy konyhabútorzat van. Ilyen hűtők magassága 90-től 210 cm-ig terjed, ami sok hasznos térfogatot jelent.
  • Széles hűtőszekrények: akár 140 cm szélességet is elérhetnek, ekkora méretek jellemzőek az amerikai hűtőkre. De kaphatóak standard 60 cm szélességű modellek is.

Milyenek a hűtőszekrények standard méretei? Szélességük körülbelül 60 cm, mélységük 55–60 cm és magasságuk 1,7-től 2 m-ig terjed, ezzel a variációval biztosan nem lősz mellé.

Melyik típusnál a legfontosabbak a méretek? A beépíthető hűtőnek passzolnia kell a bútorba

beépíthető hűtők tökéletes megoldást kínálnak, ha design szempontjából egységes konyhát szeretnél. Ha tehát beépíthető hűtő mellett döntöttél, a méretek a legfontosabbak, hiszen a hűtőnek illenie kell a rendelkezésre álló hely méretéhez. Mekkora méretűek a beépíthető hűtők? Magasságuk 80–170 cm, mélységük és szélességük körülbelül 54–55 cm.

A hűtőszekrény méretei a típustól függően is eltérnek

A hűtőszekrények méretei többek között a típustól függően is változnak. Más méreteket foglal el egy vitrin és más egy amerikai hűtő.

  • A kombinált hűtők méretei a legnagyobb skálán mozognak. Magasságuk 50-től 205 cm-ig, szélességük 45-től 90 cm-ig és mélységük 45-től 80 cm-ig terjed. Figyelembe kell venni a hűtő és a fagyasztó rész méreteit is.
  • A monoklimatikus hűtők méretei hasonlóak az előzőekhez, azonban a fagyasztó hiánya miatt valamivel alacsonyabbak. Magasságuk körülbelül 185 cm, szélességük 65 cm és mélységük 70 cm.
  • Az amerikai hűtők méretei a legnagyobbak, így főleg nagy háztartásokba és nagyobb létszámú családok számára valók. Magasságuk 175–205 cm körül, szélességük 65–140 cm és a hűtő mélysége körülbelül 60 cm.
  • A vitrin/minibár méretei nagyon változatosak. Választható 200 cm magas és 140 cm széles vitrin, de akár egy szűk 30 cm-es minibár is. Ebben az esetben attól függ, mire fogod használni a készüléket.

i

Ha fagyasztóval ellátott hűtőt választasz, nem csak a hűtő méretét kell figyelembe venni, hanem olyan paramétereket is, mint a fagyasztó teljesítménye (mennyi élelmiszert képes a fagyasztó naponta lefagyasztani) és a fagyasztás ereje (mennyire képes erősen lefagyasztani az élelmiszereket).

A legszűkebb hűtőnél is fontos a megfelelő hasznos űrtartalom

Akkor is, ha a piacon lévő legszűkebb hűtőt választod, figyelj a megfelelő hasznos űrtartalomra. Ideálisnak tartott űrtartalom a 70 l hűtő és a 25 l fagyasztó űrtartalom személyenként, figyelembe véve a háztartás létszámát és a vásárolt élelmiszerek mennyiségét. Természetesen ha gyakran van disznóvágás, több helyre lesz szükséged.

  • Ahhoz, hogy a hűtő a lehető legtakarékosabb legyen, ajánlott legalább a 70 %-át a hasznos űrtartalomnak kihasználni. Ha a hűtő nagyobb részben van megtöltve, akkor nem biztos, hogy tökéletesen hűt és fagyaszt.

A hűtőszekrény mérete nem az alapvető paraméter, ezért figyelj a többi 5 kritériumra is

A hűtőszekrény mérete a kiinduló pont a helyes választáshoz, de nem az egyetlen fontos paraméter. Mire kell még figyelned?

  1. Zajszint: általában ezeknél a készülékeknél alacsony szinten van, de mégis érdemes rá figyelni, mivel a hűtőszekrény folyamatosan működik. A zajszint 30 és 60 dB között mozog.
  2. Ajtok nyitása: a hűtőajtók nyílhatnak balra vagy jobbra. Különösen fontos ez, ha a hűtőszekrényt a fal mellett helyezed el. A legjobb megoldást a változtatható ajtók kínálják, amelyeket bármikor módosíthatsz, ha szükséges.
  3. Belső elrendezés: szorosan összefügg a hasznos térfogattal, az optimális polcelosztás és fiókok rengeteg hasznos helyet biztosítanak. Válaszd ki tehát az elrendezést gondosan.
  4. A hűtőszekrény súlya: különösen költözéskor vagy mozgatáskor lesz fontos. A kínálatban találhatók mini hűtőszekrények 9 kg súllyal, de akár hatalmas amerikai hűtőszekrények is 190 kg-os tömeggel.
  5. A fagyasztó elhelyezése: válaszd aszerint, hogy gyakrabban látogatod-e a hűtőt vagy a fagyasztót. A fagyasztó lehet alul alul, vagy felül. Hogy szeretnéd?

A hűtőszekrény méretei nem határozzák meg a designját, mivel a nagy és a kis mélységű hűtőszekrények is vonzóak

A hűtőszekrény méretei nem határozzák meg a designját, mivel a hatalmas és a mini hűtőszekrények is lehetnek design szempontjából nagyon vonzóak. Általában a hagyományos hűtőszekrény design népszerű, azaz a rozsdamentes, fehér vagy merész fekete kivitel. Egyre inkább előtérbe kerülnek a retro hűtőszekrények a vonzó árnyalataikkal.

Érdekelnek a kedvező árú hűtőszekrények? Akkor látogasd meg outlet részlegünket, fedezd fel a kiárusításban található termékeket, vagy rendezd a hűtőket a legolcsóbbtól kezdve.

Nem csak a hűtőszekrény méretei, hanem a kiegészítő funkciók is fontosak

A hűtőszekrény méretei bár fontosak, de a kiegészítő funkciók maximális felhasználói kényelmet biztosítanak:

  • No Frost: egyenletes légáramlást biztosít, ami miatt többé nem kell aggódnod a lefagyás miatt.
  • Twin cooling: kettős hűtési rendszer, két párologtatóval a fagyasztóhoz és a hűtőhöz.
  • Everfresh: egy speciális vákuumrendszer, amely segít hosszabb ideig frissen tartani az élelmiszereket.
  • Jég- és vízadagoló: általában az amerikai hűtőszekrények előlapján található.
  • Nulla zóna: általában alacsonyabb hőmérsékletű, mint a hűtő többi része, és zöldségek, gyümölcsök és sajtok tárolására szolgál.
  • Szuper hűtés/fagyasztás: képes rövid idő alatt csökkenteni a hűtő vagy fagyasztó belsejében a hőmérsékletet, amikor élelmiszereket helyezel be.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
475 termék
4,5
BOSCH KIV86VSE0 Serie 4
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 183 l, fagyasztótér tárolókapacitása 84 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,2 × 54,1 × (Ma×Sz×Mé) 54,8 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
270 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL123
GORENJE ONRK619DC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
GORENJE ONRK619DC
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
306 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL175
5,0
HOOVER HHCR3818ENPL
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, fagyasztótér tárolókapacitása 311 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, mérete 181,5 × 83,3 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
292 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH021
4,6 16×
CANDY CCG1S 518EW
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
117 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL156
4,5 22×
Siguro MB-A160W Bulk 12 év garancia a kompresszorra
Kis hűtő - teljes kapacitás 46 l, E energiaosztály, N/ST klímaosztály, opcionális ajtónyitási oldal, 1 polcos hűtőszekrény, SOFT FREEZE rekesz, 2 polc az ajtón, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színű, 49,6 × 47 × 44,7 cm (ma × szé × mé), tömeg: 14 kg, 3 év garancia
Szuper ár
53 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_MB_A160W
5,0
SNAIGE FR24SM-PRC30E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 150 × 56 × 60 cm (H×Sz×Mé)
160 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SNGCHL065
LG GBP62SWNBC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 13×
LG GBP62SWNBC
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, fagyasztó kapacitás 107 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
308 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL110
4,9 10×
GORENJE NRK6202AC4 IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
245 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL143
3,5
CANDY CBL3519FW
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 223 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, nyaralási mód és smart funkciók, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL161
5,0
CANDY COHS 38EW36
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 90 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 85 × 48 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
70 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL163
4,6
BOSCH KGN36VWED Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 237 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 60 × 66 cm (H×Sz×Mé)
230 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCHL144
4,0
BEKO RDSA240K40SN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 177 l, fagyasztó kapacitás 46 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 146,5 × 54 × 57,4 cm (H×Sz×Mé)
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BECHL203
SAMSUNG RB34C600DSA/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,6
SAMSUNG RB34C600DSA/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -5 %
179 890 Ft 189 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL183
Beko RDSA240K30WN - Hűtőszekrény Típusok
3,5
Beko RDSA240K30WN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 177 l, fagyasztó kapacitás 46 l, választható nyitási irány, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 146,5 × 54 × 57,4 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BECHL129
4,6 50×
GORENJE RB493PW
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 107 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, választható nyitási irány, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás és párologtató, méretek 84,5 × 56 × 57,9 cm (Ma×Sz×Mé)
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL124
GORENJE N619EAW4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 53×
GORENJE N619EAW4 KitchenFit
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
164 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL130
SAMSUNG RB38C602CSA/EF - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
SAMSUNG RB38C602CSA/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
324 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL179
4,4
SAMSUNG RB38C605CWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
285 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL178
4,6 32×
WHIRLPOOL W5 921E OX 2
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 261 l, fagyasztó kapacitás 111 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 201,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -12 %
188 390 Ft 214 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL083
4,7 37×
GORENJE NRC6194SXL5M MetalCool
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
274 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL154
5,0
AEG RTB411E1AW
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály SN, N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 107 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé)
120 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGCHL037
4,2
WHIRLPOOL SP40 800 EU 1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és szellőzés, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
289 830 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL093
Amica KGC15635B - Hűtőszekrény Típusok
4,6 24×
Amica KGC15635B
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
181 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICH25
4,7
BEKO Beyond B5RCNA366HG
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 210 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és 90°-os ajtónyitás, méretek 186,5 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
203 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BECHL194

Hűtők méretek szerint

Hűtők méretek szerint

A Hűtők méretek szerint kategóriában összesen 474 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtők méretek szerint
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ