Shop roku ApF HU

Hűtőszekrények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(4)
B
(13)
C
(70)
D
(88)
E
(246)
F
(58)
G
(7)
Modell típusa
Szabadonálló
(394)
Beépíthető
(90)
Funkciók
Szín
Bézs
(14)
Fehér
(176)
Fekete
(66)
Piros
(11)
Fémes
(1)
Kék
(4)
Inox
(73)
Ezüst
(49)
Szürke
(24)
Sötétkék
(1)
Sötét rozsdamentes acél
(2)
Sötétszürke
(2)
Türkizkék
(1)
Borvörös
(2)
Nincs
(54)
Sárga
(1)

Egy új hűtőszekrény kiválasztását nem feltétlenül a design, hanem a különféle technikai sajátosságok, funkciók befolyásolhatják. Érdemes az olyan paraméterekre figyelni, mint a fogyasztás, a hasznos űrtartalom vagy a zajszint. Milyen típusú hűtőszekrényekkel találkozhatsz ebben a kategóriában? Olvass tovább, hogy segíthessünk megtalálni a számodra ideális hűtőgépet.

Tovább

Hűtőszekrény választás méret és típus szerint

Mindannyian különféle igényekkel rendelkezünk, ha a hűtőszekrényekről van szó. Más a konyhaméret, amelybe az új hűtő kerülne, eltérő a velünk egy háztartásba élők száma, ill. az étkezési szokásaink is különféle hűtőszekrény típust igényelhetnek. Emiatt a hűtő méret és típus a két legfontosabb választási alapméret.

  • Kombinált hűtőszekrény: a legpraktikusabb hűtőtípus, amelynek alsó vagy felső részén beépített fagyasztó található.
  • Hűtőszekrény fagyasztó nélkül: a fagyasztó hiányának köszönhetően ugyanakkora hűtőben jóval nagyobb hűtőtér áll rendelkezésre a kombinált hűtőkhöz képest.
  • Side by side, másnéven amerikai hűtőszekrény: különlegesen tágas készülékek, külön hűtő és külön fagyasztórésszel.
  • Borhűtő: általában a tárolható palackok számával adják meg a kapacitást, a különféle borokhoz különféle hűtési fokozatok lehetőségével.

Okos hűtőszekrény nem csak a technológia szerelmeseinek

Az okos hűtőszekrények sok praktikus funkciót kínálnak. Például akár mobilon keresztül is vezérelhetők, így távolról is beállítható a hűtési hőmérséklet vagy aktiválható a gyorsfagyasztási mód. Esetleges problémák esetén egyes okos hűtők öndiagnosztikát is képesek végezni, így megtudhatod a hiba okát, sőt, akár vissza is állíthatod a hűtőszekrényt az alapbeállításra.

Hűtőszekrények tulajdonságok szerint

Jellemzők szerint is osztályozhatók a hűtőszekrények - méret, funkció vagy szín alapján. Például választhatsz csendes hűtőszekrényt, jégkocka készítős készüléket vagy különböző színű modelleket: piros hűtőt, feketét vagy inoxot. Ha pedig kisebb konyhába keresel készüléket és a hűtőszekrény méretek tekintetében nem köthetsz kompromisszumot, dönts az elérhető modellek szélessége alapján.

Egy bárba keresel hűtőszekrényt? Akkor az üvegajtós hűtő lehet a megfelelő választás

Az éttermedbe vagy kávézódba szeretnél hűtőszekrényt, amelyben pl. a különféle italokat tárolhatod? Nézz körül üvegajtós hűtőszekrény kategóriánkban, ahol megtalálhatod a vállalkozásodhoz ideális modellt.

Különféle praktikus hűtőszekrény kiegészítők közül válogathatsz a hűtőszekrény tartozékok kategóriájában.

A hűtőszekrények hasznos térfogata

A hűtő kiválasztásának fontos paramétere a használható térfogat. Az egy háztartásban élők életmódjától függően az ideális hűtőszekrény egy személyre számítva körülbelül 70 liter hűtő- és 25 liter fagyasztótérrel rendelkezik.

  • Egyedülállók vagy párok részére elegendők a kisebb, 140-170 cm magas hűtőszekrények.
  • Egy 3-4 fős háztartásba nagyobb hűtőszekrényt ajánlunk, legalább 180 cm-es magassággal.
  • A nagyobb háztartásokba az amerikai hűtőszekrény az ideális megoldás.

Azt se felejtsd el figyelembe venni, hogy hány polc és fiók található a kiválasztott hűtőszekrény belsejében, mivel ezek jelentős hatással vannak a hasznos térre.

Mi befolyásolja a hűtőszekrény megtöltését?

Általában a hűtőszekrény hasznos térfogatának legalább 70%-át ajánljuk megtölteni, mivel ebben az esetben lesz a leggazdaságosabb működésű a hűtő. Ezzel szemben ha a tér 90%-át kihasználjuk, akkor fennáll a veszélye annak, hogy nem minden étel fog megfelelően lehűlni.

A kombinált hűtőszekrényeknél ne keverd össze a hűtési és fagyasztási teljesítményt

A fagyasztós hűtő fagyasztási teljesítménye azt mutatja meg, hogy egy nap alatt a fagyasztótér mennyi élelmiszert képes lefagyasztani, míg a hűtési teljesítmény megadja, milyen erősen képes hűteni a hűtő.

A hűtőgép zajszintje

A hűtőszekrények a kevésbé zajos háztartási készülékek közé tartoznak, másrészt azonban folyamatosan működnek, így még az alacsony zajszint is zavaró lehet. A zajterhelésre a környezet is hatással lehet. Az olyan hangtompító elemek, mint pl. szőnyeg, függöny, stb. közelében álló hűtőgép kevésbé zajosnak tűnik.

  • A max. 35 dB zajszintű hűtőszekrényt szinte hallhatatlan működés jellemzi.
  • A 35 dB feletti zajszinttel rendelkező hűtő hangja zavaró lehet a konyhai munkák során, illetve éjszaka is.

i

A zajszint általában nem haladja meg az 50 dB-t, ami nagyjából az irodai beszélgetés hangjának felel meg. Ügyelj arra, hogy a hűtőszekrény minden lábán egyformán álljon, különben rezeghet.

Mikor jöhet jól, ha egy hűtőgép nyitási iránya megváltoztatható?

Minden konyha más – van ahol jobban jön egy balra, máshol pedig egy jobbra nyíló ajtó. A gyártók az ajtónyitás megváltoztatásának lehetőségével próbálják megoldani ezt a kérdést, ami pl. költözés vagy felújítás esetén is hasznos lehet.

Ahhoz, hogy megtudd melyik hűtőgépnek változtatható a nyitási iránya, használd a baloldali paraméterválasztónkat. Ha van kedvenc háztartási gép gyártód, akár márka szerint is választhatsz a hűtőszekrények közül.

Milyen technológiákkal találkozhatsz a hűtőszekrényeknél

Az elérhető funkcióknak és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően sokféle hűtő közül választhatunk. Ezen technológiák többsége az energiatakarékosságra, a gyorsabb hűtésre és a baktériumok elpusztítására fókuszál.

  • MultiAirflow: biztosítja a hideg levegő állandó áramlását és egyenletes hőmérsékletet a hűtőtérben.
  • Ionizáló: olyan mikroklímát biztosít, amely meghosszabbítja az ételek frissességét.
  • Twin cooling: kettős hűtőrendszert jelent, külön-külön párologtatóval a hűtőtér és a fagyasztótér számára.
  • Everfresh: egy speciális vákuumrendszer a hűtőszekrény számára, amely hosszabb ideig frissen tartja az ételeket.
  • Antibakteriális felület: a hűtőszekrény belső falait vonja be, és elpusztítja a baktériumokat és gombákat.
  • Víz- és jégadagoló: általában a hűtő ajtajának elején található. Az amerikai hűtőszekrények népszerű jellemzője
  • Zero zone: gyümölcsök, zöldségek vagy sajt tárolására használják. Általában a hűtőszekrény alsó részén található, ahol alacsonyabb a hőmérséklet.
  • Szuper hűtés és fagyasztás: rövid ideig és hirtelen lecsökkenti a hűtő vagy a fagyasztó hőmérsékletét, amikor új ételt helyezel be.
  • Önleolvasztás vagy No Frost funkció: megakadályozza a jegesedést a falakon a légáramlásnak köszönhetően.
  • Nyaralási mód: stabil hőmérsékletet tart a hűtőszekrény belsejében, ugyanakkor jelentősen csökkenti a fogyasztást mialatt távol vagy, és a hűtőt sokáig nem nyitod ki.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE NRR9185EAXL Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft

2.
CANDY CFM 14504SN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
126 690 Ft

3.
Siguro BF-O120S Ideal Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
204 590 Ft

Még több
486 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 31×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
126 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL120
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,1 11×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL207
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GORENJE NRC69BSXL5 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
GORENJE NRC69BSXL5
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
316 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL208
TCL RP323BSE0CZ
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, LED világítás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 184 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLCHL012
Siguro BF-J140S Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 52×
Siguro BF-J140S Arctic
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140S
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 52×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y
Siguro BF-J140W Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 52×
Siguro BF-J140W Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140W
Siguro BF-O120W Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120W Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120W
SAMSUNG RB34C670DWW/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,5
SAMSUNG RB34C670DWW/EF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, jégkocka készítő, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, smart, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL181
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
170 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL151
4,9 15×
GORENJE RF4142PW4
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 165 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LowFrost, méretek 143,6 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
98 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL181
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
198 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
4,0
WHIRLPOOL ART 65011
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
169 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHCHL101
4,5
HISENSE RB390N4BW20
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, Multi-AirFlow, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
176 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HISCHL110
4,4 23×
CANDY CHCS 4144WN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
120 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL119
4,9 11×
SAMSUNG RB33B610ESA/EF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, total No Frost, LED világítás, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
161 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL130
4,7
GORENJE R49DPW
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály D, klímaosztály SN,N,ST,T, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé)
79 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL213
4,8
GORENJE R619EEW5
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 398 l, választható nyitási irány, 7 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
164 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL201
4,7 34×
GORENJE NRC61CSXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL199
4,7 16×
GORENJE R4142PW
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 242 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, kézi hőmérséklet-szabályozás, antibakteriális tömítés, statikus hűtés, méretek 143,4 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL123
3,3
SNAIGE CD35DM-S302SD
Hűtővitrin - D energiaosztály, C zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 350 l, polcok száma 4, jobb oldali nyitás, méretek 173 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 65 kg, fehér kivitel, automatikus leolvasztás, LED világítás, szellőzés és kézi hőmérséklet-szabályozás
229 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SNGVT012
4,3 17×
WHIRLPOOL W55TM 4110 W 1
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 144 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
110 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL087
4,6 45×
GORENJE RB493PW
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály D, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 107 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, választható nyitási irány, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, párásító, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 84,5 × 56 × 57,9 cm (Ma×Sz×Mé)
84 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL124

Hűtőszekrények

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
cikkA fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
További cikkek Összes cikk

Hűtőszekrények

Kombinált hűtőszekrény kontra fagyasztó nélküli hűtő

Az ilyen háztartási készülékek leggyakoribb típusai a fagyasztós, vagyis kombinált hűtőszekrények . Egyesek számára azonban elegendő lehet a fagyasztó nélküli hűtőszekrény is, ahol a hűtőrész hasznos térfogata a mélyhűtő hiánya révén akár nagyobb is lehet.

  1. A kombinált hűtőszekrény azért praktikus, mert külön-külön térrel rendelkezik a hűtésre és a fagyasztásra. A hűtőrész kisebb térfogatú, a fagyasztó pedig általában a készülék alján vagy tetején helyezkedik el.
  2. A fagyasztó nélküli hűtőszekrény hűtőtere nagyobb kapacitású, és különösen alkalmas, ha már rendelkezel önálló fagyasztóval.

A side by side hűtő segít, ha egy átlagos kombinált hűtőszekrény már nem elég

Alig fér be a hűtőszekrénybe az élelmiszer a bevásárlás után? Akkor érdemes megfontolnod egy side by side hűtő beszerzését.

  • A kétajtós hűtőszekrények akár 6 ember számára elegendő élelmiszert is képesek tárolni.
  • Víz- és jégadagolóval nyeri el a felhasználók szívét, néha akár minibár résszel is büszkélkedhet.
  • Egyedi megjelenésének köszönhetően tökéletes része a modern konyhának.
  • A csúcsminőség és a technológiai felszereltség azonban jelentősen magasabb fogyasztásban és zajszintben mutatkozhat meg.

Mini hűtőszekrény – ideális megoldás egyedülállók és kisebb háztartások számára

A mini hűtőszekrények kevesebb helyet foglalnak, és akár minibárként is használhatók. Kiválóak kisebb háztartásokban, nyaralókban vagy kollégiumokban. A hordozható, abszorpciós hűtőszekrények pedig utazáshoz, kempingezéshez ajánlottak.

Egy kis hűtőszekrényre kisebb energiafogyasztás is jellemző a kisebb térfogat miatt. Bizonyos típusok beépített fagyasztószekrénnyel rendelkeznek, vagy lehetővé teszik az ajtó nyitási irányának megváltoztatását.

A hűtőszekrények energiaosztálya

Az egyre alaposabb tervezésnek köszönhetően a háztartási készülékek energiafogyasztása egyre kedvezőbb. Emiatt 2021-től új energiaosztályi besorolások lépnek életbe. Ha pl. korábban egy hűtőszekrény A+++ besorolású volt, akkor az új rendszerben ez „B” energiaosztályúként lesz feltüntetve.

Milyen szerepe van a hűtőszekrény márkáknak?

Az egyes gyártók különböző speciális funkciókkal látják el termékeiket, hogy minél érdekesebbé és vonzóbbá tegyék a vásárlók számára. Minden hűtőszekrény márkának megvannak a saját jellemzői és számos technológiát, illetve okos funkciót kínálnak. Melyik hűtőszekrény márkák tartoznak a legkeresettebbek közé?

Beko hűtőszekrények

A Beko hűtőszekrények megszabadítanak a leolvasztás fáradtságos kötelezettségétől. Erről a NeoFrost™ hűtőrendszer gondoskodik, amely megakadályozza az ételek kiszáradását is. A speciális EverFresh+® rekeszeknek köszönhetően mindig élvezheted a friss gyümölcsök és zöldségek ízét, ezért a Beko hűtőszekrények praktikus segítők az élelmiszerek tárolásában.

Electrolux hűtőszekrények

Az Electrolux hűtőszekrény lehetővé teszi a polcok, fiókok és rekeszek elrendezését a tökéletesen megtervezett CustomFlex® rendszernek köszönhetően, és átlátható hűtőteret biztosít. Az Electrolux hűtőszekrények TwinTech® technológiája gondoskodik az élelmiszerek hosszantartó frissességéről és zamatáról.

Samsung hűtőszekrények

A Samsung hűtőszekrényei Food ShowCase funkcióval büszkélkedhet, amely egy kétajtós rendszer segítségével lehetővé teszi a hűtőszekrény tartalmának megtekintését még kinyitás előtt, ezzel csökkentve az energiafogyasztást. A Triple Cooling technológiával mindig optimális szinten tartják a beltéri hőmérsékletet.

A Gorenje hűtőszekrényei

A Gorenje hűtőszekrények a kevésbé nagy igényű felhasználók számára kiválóak, akik az élelmiszerek tárolásakor nem igényelnek kiegészítő funkciókat. Bár az olcsóbb készülékek közé tartoznak, de kellően nagy teljesítményűek és vonzó dizájnnal rendelkeznek. A továbbfejlesztett NoFrost Plus rendszerű Gorenje hűtőszekrény automatikusan eltávolítja a jegesedést belülről, ugyanakkor megakadályozza az ételek kiszáradását.

Hűtőszekrények a Whirlpooltól

A Whirlpool hűtőszekrények többsége egyedi 6. érzék FreshControl technológiával van felszerelve, amely képes szabályozni a belső hőmérsékletet és a páratartalmat, így hosszabb ideig tartja frissen az ételeket.

Amica hűtőszekrények

A több, mint 50 országban jelenlévő, kedvelt Amica márka háztartási gépei között hűtőszekrényeket is találsz. A letisztult, de dizájnos vonalaknak és a rendkívül nagy színválasztéknak köszönhetően az Amica hűtőszekrények kiemelkednek a tömegből. Egy ilyen hűtőszekrénnyel egy csapásra feldobható a konyha színvilága.

Népszerű Candy hűtőszekrények

A Candy háztartási készülékei már régóta jelen vannak a magyar piacon, így azokat nem kell bemutatni. Készülékeik a megbízhatóságot és a tartósságot viszonylag alacsonyabb vételár mellett biztosítják. Legyen szó kisméretű vagy magas hűtőszekrényről, beépíthető vagy szabadonálló készülékekről, egyajtós vagy side by side hűtőszekrényekről, a Candy hűtőszekrény kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

Hűtőszekrény olcsón? Nálunk így is kereshetsz

Az olcsó hűtőszekrények csak minimálisan terhelik a pénztárcádat. Ezért rendeztük számodra ár szerint a termékeket, hogy könnyebben megtaláld azt a modellt, ami még belefér a keretbe. Ha tüzetesen végignézed a kategóriát, az új hútőszekrény olcsón történő beszerzése már nem is lehet kérdés.

Hűtőszekrény outlet

A használt hűtőszekrény kategóriában használt, felbontott vagy újszerű állapotú hűtőszekrények közül válogathatsz. Ezek a készülékek teljesen működőképesek és továbbra is érvényes garanciával rendelkeznek.

Hűtőszekrény akció

Ha szívesen spórolnál új hűtőszekrényeden, de inkább új, mint használt készüléket keresel, keresd fel akciós hűtőszekrény kategóriánkat. Itt kétajtós vagy igény szerint egyajtós hűtőszekrény, retro és hagyományos hűtők, fagyasztós és fagyasztónélküli hűtőszekrények kedvező áron rendkívül nagy választékban érhetők el.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtőszekrények Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hűtőszekrények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hűtőszekrények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hűtőszekrények vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ