AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Hyundai DVBT 230 PVR

Termékkatalógus
Hyundai DVBT 230 PVR
4,3 53 értékelés
Set-top box - DVB-T2 (H.265/HEVC), Full HD, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra és usb meghajtóra, HDMI és S/PDIF koaxiális
7 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HYU001a1b Termékszám:  DVBT 230 PVR Gyártó honlapja:
Hyundai DVBT 230 PVR 7 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Hyundai DVBT 230 PVR

Hyundai DVBT 230 PVR egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV

A Hyundai DVBT 230 PVR set-top box egy egyedülálló vevőkészülék az újDV.2-T2 H.265 / HEVC televíziós sugárzási formátum vételére. Az első osztályú funkcionalitást a DVB-T2 tanúsítvány igazolja. Biztos lehetsz benne, hogy a digitális TV-műsorokat a legmagasabb sugárzási minőségben fogja fogadni. A készülék teletextet és elektronikus műsorfüzetet (EPG) tartalmaz.

Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV


Hyundai DVBT 230 PVR Set-top box mint multimédia-lejátszó

A Hyundai DVBT 230 PVR nemcsak egy földfelszíni vevőkészülék, hanem multimédia-lejátszóként is funkcionál. Rendelkezik egy Record Ready funkcióval, amely lehetővé teszi a tévéadások felvételét külső merevlemezre vagy pendrive-ra. A merevlemez segítségével lehetővé teszi a Timeshift funkciót is, amellyel időlegesen szüneteltethetsz egy műsort, hogy később megnézd.

Ugyanaz a távirányító a TV-hez és a set-top boxhoz

A set-top box egy programozható távirányítót is tartalmaz. Bármelyik TV-távirányítóról könnyen megtaníthatod számára a parancsokat. Egyetlen távirányítóval a set-top-boxot és a televízió alapvető funkcióit is vezérelheted


Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV


Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV


A Hyundai DVBT 230 PVR set-top box opciói

A set-top boxot HDMI kábel  segítségével csatlakoztathatod a tévékészülékhez. Tartalmaz egy digitális koaxiális audiokimenetet is a set-boxról származó hang lejátszásához. A készülék 2 USB bemenetet tartalmaz pendrive vagy merevlemez számára. Támogatja a JPG, MP3, AVI, MP4, MKV, MOV és más formátumokat. A LAN bemenetnek köszönhetően a készüléket csatlakoztathatod az internethez.

Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC) Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC) Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, S/PDIF koaxiális Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu! Ez a készülék kártyaolvasós fajta? Ha nem akkor milyen kártyaolvasós fajta van?   https://www.alza.hu/hyundai-dvbt-230-pvr-d6747531.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_activation_alza-activation_c_9063021_HYU001a1b&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHHzmxCCKdhXDeOijz5sUdr5tc6DY-uOSnxQN60PZVUPrh4bZlTtRehoCOgUQAvD_BwE Köszönöm a válaszát: Tisztelettel: Biró Attila

Hyundai DVBT 230 PVR típusú kis vevőhöz keresek magyar, vagy angol nyelvű használati utasítást. A gyártó csak cseh és szlovák nyelvűt tudott bedobozolni, de azt is hitványat, ábrák, útmutatás nélkül. Az Alza pedig fütyülve, vígan árusítja, és nem válaszol fél napja a reklamációmra. Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel Torkos Béla

Kiegészítők: Hyundai DVBT 230 PVR
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ