30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Hyundai PL209

Termékkatalógus
Hyundai PL209
3,0 2 értékelés
IPL szőrtelenítő - IPL szőrtelenítő kíméletes szőrtelenítéshez, arc, lábak és test szőrtelenítésére, Quartz lámpa, UV szűrő akár 300000 impulzus élettartammal, 5 teljesítményfokozat, adapter az alkalmazási ablak csökkentésére, automatikus és manuális üzemmód, UV szűrős szemüveg a csomagban
Leárazás -19 %
32 690 Ft 40 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HYUEP418 Termékszám:  HYUIPL209 Gyártó honlapja:
Hyundai PL209 40 490 Ft 32 690 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Hyundai PL209

Hyundai epilátor

A Hyundai női epilátor IPL (Intense Pulsed Light) technológiával kíméletes, hosszan tartó és fájdalommentes szőrtelenítést biztosít. A magas minőségű és biztonságos kialakítás, a pontos alkalmazás és az állítható intenzitás ideális a különböző testrészekhez és bőrtípusokhoz.

Sima és bársonyos bőr

Fedezd fel a sima és bársonyos bőr varázsát, amelyet hetekig élvezhetsz. A Hyundai Epilátor minőségi kvarclámpával ideális megoldás a kíméletes, fájdalommentes és hosszan tartó szőrtelenítéshez.

Intelligens technológia és hosszú élettartam

Az epilátor funkciói az innovatív impulzusfény-technológián (IPL) alapulnak. A bőrben lévő fénykisülések már a növekedési szakaszban hatástalanítják a szőrszálak gyökereit. Az inaktív gyökerű szőrszálak ekkor kihullanak, és növekedésük hosszú időre leáll vagy korlátozódik. Az epilátor teljes élettartama akár 300 000 impulzus is lehet, amely azt jelenti, hogy több évig használhatod.

Minden bőrtípushoz és tónushoz igazítható

A Hyundai Epilátor ideális a világosabb bőrtónusú és sötét szőrzetű emberek számára. Ők képesek a legtöbb energiát elnyelni a villanásokból. Az 5 teljesítményszint közötti választás lehetőségének köszönhetően az epilátort akkor is használhatod, ha sötétebb a bőröd. Egyszerűen fogalmazva - minél sötétebb a bőrtónusod, annál kisebb intenzitású epilálást válassz. Az epilátorral a test minden részét epilálhatod, kivéve a szemet, a nyakat és az érzékeny intim területeket.

Pontos alkalmazás és biztonság

A csomag tartalmaz egy adaptert is a kezelő ablak csökkentésére, amelynek szabványos mérete körülbelül 3,5 cm2 . Az adapter csatlakoztatásával az ablak 1,2 cm2 -re csökken, és a vaku alkalmazása pontosabb lesz. Kétféle üzemmód közül választhatsz: kézi vagy automatikus. Ezenkívül az epilátor beépített UV-szűrővel rendelkezik, amely megvédi a bőrt az UV-sugaraktól. A készlethez tartozik egy UV-szűrővel ellátott szemüveg is, amely biztosítja a szem védelmét.

Legfontosabb jellemzők

  • IPL (Intenzív impulzusfény) technológia
  • Kiváló minőségű QUARTZ lámpával felszerelve
  • 5 teljesítményintenzitás
  • Adapter az alkalmazás ablakának csökkentéséhez
  • Könnyű és biztonságos használat
  • Beépített UV-szűrő
  • Automatikus kikapcsolási funkció 15 perc után
  • UV-szűrős védőszemüveg

Paraméterek

Összehasonlít

Terület

Terület
Arc, Láb, Hát, Test Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
300 000 Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai PL209 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai PL209 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai PL209. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai PL209. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai PL209.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ