Rapture Akvizice ApF HU

Intel NUC 5I3MYHE

Termékkatalógus
Intel NUC 5I3MYHE
Mini PC CPU integrált Intel Core i3 5010 2.1GHz Broadwell, Intel HD grafikus 5500, 2x SO-DIMM DDR3 1600 MHz-es, 2,5 "HDD slot, M.2, GLAN, WiFi, BT 4.0, 2x MDP, EDP, 4x USB 3.0, VESA nélkül OS
Kód:  NR201d2 Termékszám:  BLKNUC5I3MYHE

Intel NUC 5I3MYHE

Miniatűr számítógép szállít kompakt és széles körben alkalmazható. Annak ellenére, hogy méreteit elfedi a képessége különféle alkalmazásokhoz. Ő képes értékelni a kis- és középvállalkozások, az egyetemi számítógépes laborok és call center. Az otthoni találja alkalmazás, például. a nappaliban, hogy kell használni az internet böngészés, médiafogyasztás és kezelni kevésbé igényes játékokat. Ez alkalmas alkalmazásokhoz, például kioszkok. Ott van még a lehetőségét tulajdonosa számítógép segítségével VESA hátuljára a monitor, hogy elrejtse csúnya kábelek elől.

Erőteljes mini számítógép

NUC 5I3MYHE (The Next Unit of Computing) fel van szerelve egy kellően erős és nagyon hatékony processzor Intel Core i3 5010. Úgy működik, frekvenciája 2,1 GHz-es, és lehetővé teszi a többfeladatos és a könnyű használat több alkalmazás egyszerre. Mozgóképek lejátszása, fényképek megtekintése, vagy a normál működés sima. A fogyasztás nem is a teljes terhelés nem haladja meg a 15 W. Nevzniká tedy přebytek odpadního tepla, takže je chlazení maximálně tiché. A processzor támogatja a Hyper-Threading, amely lehetővé teszi, hogy működik, mintha egy négymagos. A grafika az oldal a régi grafikus kártya Intel HD Graphics 5500.

legfontosabb jellemzői

  • miniatűr méretek
  • USB 3.0 konektrory
  • Támogatása 2.5 "SSD
  • modern design
  • Integrált Intel i3 CPU generáció Broadwell

konfigurálható csomagolás

A számítógép ad otthont a kompakt, ami akár a választás az emlékezet egy pár SO-DIMM foglalat. Összeköt burkolja az első pár USB csatlakozó, egy kék nagy sebességű USB 3.0 és sárga, amely folyamatosan működik. Tehát ő töltse okos telefon, akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva. A másik két kék USB 3.0 port található a hátsó, velük együtt még két mini DisplayPort csatlakozó. A számítógép egy slot M.2 SSD és tartalmaz beépített hálózati kártya sebessége akár 1 Gbps.

Műszaki adatok:

memória:
DDR3L 1600/1333 MHz SO-DIMM 1.35 V
16 GB max

Merevlemez:
Port M.2 SSD (22 × 42, 22 × 80) kell megvásárolni
Belső 2.5 "bay SSD / HDD (maximum 9,5 mm)

kommunikáció:
Intel 10/100/1000 Mb / s
WiFi
Bluetooth 4.0

Perifériaillesztők:
4 x USB 3.0 (teljes)
2 x USB 2.0 (teljes, belső)
2 x Mini DisplayPort 1.2
1 × EDP csatlakozó
1 x fejhallgató kimenet

Multimédia:
Intel HD Audio (8 csatornás audio srze HDMI)

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC 5I3MYHE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 5I3MYHE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC 5I3MYHE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 5I3MYHE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC 5I3MYHE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ