Akvizice ApF HU Shop roku

Intel NUC 7i3BNK

Termékkatalógus
Intel NUC 7i3BNK
5 1 értékelés
Mini PC - integrált CPU Intel Core i3 7100U 2.4 GHz Kaby Lake, Intel HD Graphic 620, SO-DIMM DDR4 2133 Mhz (max. 32 GB), M.2 slot, GLAN, WiFi AC, BT 4.2, HDMI, USB 3.1, VESA, SDXC olvasó, operációs rendszer nélkül
Kód:  NR201e2d Termékszám:  BOXNUC7i3BNK Gyártó honlapja:

Intel NUC 7i3BNK

Ez a miniatűr, kompakt, szép vonalú számítógép, mindössze 11,5 x 11 cm méretű. Kis mérete ellenére azonban különféle felhasználásra is alkalmas. A nappaliban segít az internetes böngészésben, lejátssza kedvenc zenéinket, illetve játékainkat is. Ez tehát egy sokoldalú multimédiás eszköz. A számítógép és a nem kívánatos kábelek eltűntethetők a VESA segítségével.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méret
  • Erős és gazdaságos Core i3 processzor  az új generációs Kaby Lake álal
  • Beállítható RAM
  • Thunderbolt 3 (C USB 3.1, DisplayPort 1.2)
  •  M.2 SSD slot
  • Beépített WiFi modul 802.11ac és Bluetooth 4.2

Erőteljes mini számítógép

Az Intel NUC 7i3BNK (a következő számítástechnikai egység) a rendkívül nagy teljesítményű és hatékony Intel Core i3 7100U és a legújabb Kaby Lake processzorral rendelkezik. Filmek lejászásához, fotók megtekintéséhez vagy szimpla tevékenység végzéséhez is tökéletesen, problémamentesen alkalmas. A feljes energia fogyasztása nem haladja meg a 15 W-ot, ezért nincs felesleges hő és a hűtés rendkívül csendes. A processzor támogatja a Hyper-Threading technológiá, amely lehetővé teszi, hogy úgy működjön, mintha egy négymagos processzor lenne. Az integrált grafika Intel HD Graphics 620.

Konfigurálható csomagolás

A számítógép egy olyan kompakt testben található, amelyben DDR4 és SO-DIMM memória áll rendelkezésre. Az M.2 bővítőhely az SSD számára lett beállítva. Van beépített hálózati kártya is, amelynek sebessége akár 1 Gbps is lehet. A csatlakozók közé tartozik egy pár USB 3.0 port, egy kék és egy borostyán színű, amely folyamatosan működik. Így akkor is tölti az okos telefont, ha ki van kapcsolva. A másik két kék USB 3.0 port hátul található.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
3 MB Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Ezüst Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, mini DisplayPort, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
115 mm Kész!
Magasság
35 mm Kész!
Mélység
111 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC 7i3BNK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 7i3BNK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC 7i3BNK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 7i3BNK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC 7i3BNK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ