AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Intel NUC Kit 7i3DNKE

Termékkatalógus
Intel NUC Kit 7i3DNKE
Mini PC - Intel Core i3 7100U Kaby Lake processzor, Intel HD Graphics 620 DDR4, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Operációs rendszer nélkül
Kód:  NR201e3a Termékszám:  BLKNUC7i3DNK2E

Intel NUC Kit 7i3DNKE

Ez a miniatűr számítógép kompakt méreteivel és széleskörű  alkalmazási lehetőségeivel kápráztatja el a felhasználót . Méretei ellenére igen jó  teljesítményt nyújt a különféle alkalmazásokhoz. Kiváló tulajdonságait igen jól tudják hasznosítani  a kis- és középvállalkozások, az egyetemi számítógépes laboratóriumok és a call centerek. Az otthoni alkalmazás során Ön  például használhatja a nappaliban az internetes böngészéshez, multimédia - fogyasztáshoz és kevésbé igényes játékokkal történő szórakozáshoz. A készülék alkalmas kioszkokban történő felhasználásra is. Arra is  lehetőség van, hogy csatlakoztassa tulajdonosa a számítógépet VESA csatlakozók segítségével a monitor hátuljához, hogy elrejtse a csúnya kábeleket a szemünk elől.

A PC Intel NUC Kit 7i3DNKE mini számítógép legfontosabb jellemzői

  • Kisméretű számítógép
  • A számítógép rendelkezik USB 3.0 csatlakozókkal
  • Modern design
  • Beépített energiatakarékos Intel CPU
  • Beépített WiFi 802.11ac
     

Erőteljes mini számítógép

A NUC Kit 7i3DNKE (A következő számítástechnikai egység-NCU) egy nagyon erős,  Intel Core i3 7100U processzorral rendelkezik. Ez a készülék  maximum 2,4 GHz-es frekvencián működik, és lehetővé teszi a többfeladatos és kényelmes munkavégzést,  több alkalmazásban is egyszerre. Mozgóképek lejátszása, fényképek megtekintése, vagy a normál működtetés teljes mértékben zökkenőmentes. A fogyasztása még  a teljes terhelés során sem haladja meg a 15 wattot. Nem merül fel túlmelegedés,  így a hűtés a lehető legcsendesebb. A beépített  Integrated Graphics Intel HD Graphics 620 kezeli a grafikákat.

 

Konfigurálható csomagolás

A számítógép egy  kompakt házban van elhelyezve. A csatlakozó funkciók közé tartozik egy pár USB csatlakozó az előlapon, mindkettő kék,  nagysebességű USB 3.0 verzió.A másik két kék USB 3.0 port hátul található, a népszerű HDMI port mellett. A számítógépnek van egy  beépített hálózati kártyája akár 1 Gbps sebességgel, valamint egy  WiFi 802.11ac csatlakozása.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
2 MB Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 620 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Micro Tower Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN Kész!

Szekrény

Szélesség
115 mm Kész!
Magasság
36 mm Kész!
Mélység
111 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC Kit 7i3DNKE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC Kit 7i3DNKE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC Kit 7i3DNKE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC Kit 7i3DNKE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC Kit 7i3DNKE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ