A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Intel NUC Kit 8I7INHJA2

Termékkatalógus
Intel NUC Kit 8I7INHJA2
Mini PC - Intel Core i7 8565U Whiskey Lake 4,6 GHz processzor, AMD Radeon RX 540X, RAM 8 GB DDR3 + Intel Optane 16 GB, HDD 1 TB, Optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 0 × USB 3.2, 0 × USB 2.0, Windows 10 Home
Kód:  NR201h9m Termékszám:  BXNUC8i7INHJA2

Intel NUC Kit 8I7INHJA2

Mikor sikerült utoljára az egész számítógéped a tenyeredbe venned, és kényelmesen járkálnod vele? Az Intel NUC Kit 8I7INHJA2 egy hagyományos asztali számítógép teljesítményét nyújtja miniatűr testben, amely kb. 11 cm hosszú és 5 cm magas. Ez a modell nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorral és AMD Radeon RX 540X grafikus kártyával van felszerelve, 4K videotámogatással. A nagy kapacitású RAM és a gyors Intel Optane HDD-vel együtt tökéletes teljesítményre számíthatsz a mindennapi munkád során, de egyszerű játékokhoz és filmek nézésére is alkalmas 7.1-es surround hang támogatással.

Az Intel NUC Kit 8I7INHJA2 mini számítógép főbb jellemzői

  • A mini számítógép kiváló teljesítményt nyújt egy miniatűr testben
  • Alkalmas filmek nézéséhez, játékokhoz, fényképek szerkesztéséhez, grafikák készítéséhez stb.
  • Négymagos Intel Core i7 processzor
  • Kiváló AMD Radeon RX 540X grafikus kártya 4K UHD video támogatással
  • Több mint elegendő RAM és fürge 1 TB HDD + Optane lemez
  • Támogatja a 7.1-es surround hangzást a nagyszerű élmény érdekében
  • Előtelepített Windows 10 Home
  • Rapid Start technológia és a Ready Mode lehetővé teszi az Intel mini számítógép azonnali működtetését, várakozás nélkül

Minden alkalomra fel van szerelve

Az előtelepített 8 GB-os RAM memória elegendő a legtöbb művelethez. Semmilyen hátrányt nem jelent a kiváló HDD sem, amelyek kapacitása 1 TB és az Intel Optane memória. A mini NUC számítógépen négy USB 3.2 port található a gyors fájlátvitelhez. Nem kell aggódnod az operációs rendszer miatt sem - az elindításakor a Windows 10 Home fog üdvözölni.

Fejlett technológiájú mini Intel NUC számítógép

Senki sem szeret várakozni, amíg a számítógépe elindul. A Rapid Start technológiával az Intel NUC pillanatok alatt bekapcsol, így azonnal szórakozhatsz vagy dolgozhatsz. Az Intel izgalmas Ready Mode funkciót is kínál - amikor nem dolgozol a gépen, a rendszer csendes és energiatakarékos módra vált, és amikor visszatérsz a géphez, csak egy kattintással felélesztheted pont ott, ahol abbahagytad a munkád.

Bárhova elhelyezted

Miniatűr méretének köszönhetően szinte a zsebedbe is elfér az Intel NUC készüléked. Nem kell olyan helyet keresned az asztal alatt vagy az asztal mellett, mint egy klasszikus, torony típusú gépháznak. Egyszerűen helyezd az asztalra a monitor mögé, hogy egyáltalán ne is lásd, vagy a televízió alá a multimédia rendszered részeként. Sőt, a működése nagyon csendes.


Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A csomag tartalma
Adapter Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
8 MB Kész!
Core boost frekvencia
4,6 GHz (4 600 MHz) Kész!
Max TDP
25 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
AMD Radeon RX Kész!
Videókártya modell
540X Kész!

Alaplap

Foglalat
Integrált CPU Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!

Szín és dizájn

Szín
Szürke Kész!

Kimenetek

USB 2.0
0 × Kész!
USB 3.2 Gen 2
3 db Kész!
USB 3.2 Gen 2x2
0 db Kész!
USB-C
1 db Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
0 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
117 mm Kész!
Magasság
51 mm Kész!
Mélység
112 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC Kit 8I7INHJA2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC Kit 8I7INHJA2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC Kit 8I7INHJA2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC Kit 8I7INHJA1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC Kit 8I7INHJA1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ