iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás

Termékkatalógus
iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás
5 1 értékelés
Billentyűzet - iPad Pro 12.9", US kiosztás
Billentyűzet kiosztása - US
Kód:  NL210f3d Termékszám:  MJYR2ZX/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás Megszűnt

iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás

Praktikus, stílusos és kompakt billentyűzet iPad Pro-hoz. Egyszerűen változtathatja át tabletjét laptoppá. Az iPad a Smart Keyboard-nak köszönhetően egy pillanat alatt változik át jegyzetfüzetté az iskolában vagy munkaeszközzé. A billentyűzet rendelkezik beépített kikapcsoló és más alap gombokkal is. Amikor az IPad csatlakozik a Samrt Keyboard-hoz pontosan úgy néz ki, mint egy felnyitott notebook. Mindemellet ha nem használjuk a billentyűzetet, akkor ultra-vékony, ultra-könnyű képernyő védőként is használható. A Smart Keyboard magassága csupán 4, így ez nem csak otthon vagy az irodában, de utazás közben is rendkívül hasznos. 

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design
  • Feltölthető iPad Pro-ról
  • Tartós, mégis ultra-vékony kialakításű
  • Beépített állvány
  • Támogatja a billentyűparancsokat
  • Felülete ellenáll a víznek, kosznak, és a kilöttyant folyadéknak

Ultra-vékony, ultra-könnyű, mégis tartós szerkezet

Amint az már az első bekezdésben is említésre került, a Smart Keyboard magassága csupán 4 mm. Ennek ellenére a billentyűzet rendkívül szilárd. Szerkezete 3 rétegből épül fel: a legfelső réteg ellenálló poliuretán. Ezt egészíti ki egy belső puha réteg, mikroszálas bélés, amely lehajtva védi az iPad kijelzőjét a karcolásoktól, portól és szennyeződésektől. A legalsó réteg, bár középen helyezkedik el, egy forradalmian új vezetőképes anyagból készült, mely biztosítja a zökkenőmentes adatátvitelt az iPad és a Smart Keyboard között.

Szerencsére nem igényel kábeleket, csatlakozókat vagy akkumulátort. Minden adatátvitel az új Smart Connector illesztési felülettel történik (mágneses csatlakozó).  Ez vezetőképes anyag lehetővé teszi a kölcsönös adat-és energiacserét. Ezért nincs szükség beépített akkumulátorra. Tulajdonképpen közvetlenül az iPad működteti.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Keyboard iPad Pro 12.9" US. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smart Keyboard iPad Pro 12,9" US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Keyboard iPad Pro 12.9-Zoll US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Keyboard iPad Pro 12.9-Zoll US.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ