Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Íróasztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
L alakú
(7)
Téglalap alakú
(130)
Hossz
15,6 cm
180 cm
-
Szín
Antracitszürke
(2)
Bézs
(2)
Fehér
(55)
Fekete
(50)
Barna
(49)
Kék
(4)
Rózsaszín
(3)
Szürke
(14)
Türkiz
(1)
Többszínű
(1)
Arany
(1)

A szobai vagy dolgozószobai íróasztalok minden otthon alapvető berendezési tárgyai, akár iskolás gyerekekkel élsz egy fedél alatt, akár irodai munkára alkalmas helyre van szükséged. A választék azonban széleskörű, és a megfelelő választás számos tényezőtől függ, például az asztal méretétől, helyzetétől, céljától, alakjától stb. Hogyan válassz az igényeidnek leginkább megfelelő íróasztalt? Olvass tovább és megtudod!

Tovább

Íróasztalt keresel? Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Íróasztalt iskoláskorunk óta használunk házi feladatokra és tanórákra való felkészülésre. Használata azonban ennél sokkal szélesebb körű, mivel mindannyiunknak különböző helyiségekre van szüksége a tevékenységekhez, legyen szó munkáról, számítógép előtt ülésről vagy tárgyak rendszerezéséről. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy milyen íróasztalok léteznek, és hogyan választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

A fiókos íróasztallal rengeteg helyet takaríthatsz meg

A fiókos (beépített) íróasztalok talán a legkézenfekvőbb választás lehetnek a számodra. A fiókok kiválóan alkalmasak az összes dokumentum és alapvető tárgy tárolására, amelyek így nem porosodnak. Az ilyen íróasztal leggyakrabban az egyik vagy mindkét oldalán fiókos rekesszel van felszerelve, a választása a helyiség méretétől és a tárolási helyigényedtől függhet.

Remek alternatívát jelentenek a polcos íróasztalok

A polccal vagy könyvespolccal ellátott íróasztalok ugyan nagyobb helyet igényelnek, ám minden centiméterüket remekül kihasználhatod. Ha sok időt töltesz íróasztal mellett, és szereted hatékonyan megszervezni a munkaterületedet, akkor egy ilyen íróasztalon minden kéznél van, amire szükséged lehet. A polcos íróasztalok leginkább sarkokba illenek, ezért érdemes ennek tudatában választanod modellt.

i

Szerezz be egy helytakarékos sarokíróasztalt a szobádba!

Egy sarokíróasztal akkor jöhet jól, ha nem vagy biztos a szoba belső elrendezésében, ám ettől függetlenül hatékony munkahelyi megoldást keresel. Ezek az asztalok leggyakrabban polcos vagy fiókos íróasztalok, így könnyen kiválaszthatod az íróasztal ideális elrendezését és méretét.

Íróasztalok felszereléseket tároló bővítménnyel

A bővítménnyel ellátott íróasztalok tárolóhelyet biztosítanak az íróasztalon belül, ahol elférnek a kisebb irodai és íróeszközök. Egy ilyen okosan megtervezett íróasztal rendszerezési lehetőséget biztosít az apró tárgyaknak, amelyek így nem porosodnak. A bővítménnyel ellátott íróasztalok billenő asztallappal és közvetlenül az íróasztalon belül elhelyezett kis fiókokkal is rendelkezhetnek.

Diák íróasztalt keresel? A diákok szobájába vagy a kollégiumba egy egyszerű szerkezetű, a tananyagoknak helyet adó asztal illik a leginkább. Erre a célra a legmegfelelőbb egy tárolóhellyel rendelkező íróasztal.

Szobai állítható íróasztalok

A szobai állítható íróasztalok ideálisak a mindennapi számítógépes munkához és az egészségügyi problémák megelőzéséhez. Váltogathatod az ülést és az állást, vagy az igényeidhez igazíthatod az asztal magasságát, amikor ülésstílust változtatsz. Az állítható íróasztalt könnyen a szükségleteidre szabhatod manuálisan vagy elektronikusan. Nem kell mást tenned, csak kiválasztanod a megfelelő modellt.

Polcos íróasztal
Polcos íróasztal

Fiókos irodai íróasztal
Fiókos irodai íróasztal

Diák íróasztalok bővítménnyel
Íróasztal bővítménnyel

Szobai állítható íróasztalok
Állítható íróasztal

i

Ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem

A kisiskolások számára készült gyerek íróasztalok kisebb méretűek, és a helyes ergonómiát szem előtt tartva tervezték őket. Tárolóhelyekkel és aktatáska elhelyezésére alkalmas kampókkal vannak felszerelve. A gyerekekkel együtt növekednek, így hosszú évekig tudják szolgálni őket. Tekintsd meg az AlzaErgo állítható szobai gyermekasztalainkat!

Ha íróasztalt választasz, nem szabad megfeledkezned néhány fontos paraméterről sem

A megfelelő íróasztal kiválasztása nem kell, hogy rakétatudomány legyen, azonban érdemes megfontolt döntést hoznod. Ha sok időt fogsz tölteni az íróasztalnál, gondolj a megfelelő ergonómiára és formára, főleg, ha korlátozott nagyságú hely áll a rendelkezésedre. Ne felejtsd el a stílusos dizájnt és fából készült dekorációt sem, hogy az íróasztal jól illeszkedjen az adott helyiségbe.

A szobai íróasztal magassági követelményei

Az íróasztalra vonatkozó követelményeknek igazodniuk kell a testmagasságodhoz, valamint a derékszög-szabályhoz, amelyet a térded, a csípőd és a könyököd ízületei zárnak be ülés közben. A 160-170 cm magas emberek számára a 65 cm magasságú íróasztal az optimális, míg a 170-185 cm-es testmagassággal rendelkezők akár 75 cm magas íróasztalt is választhatnak. Az ennél magasabb személyek bátran használhatnak akár 80 cm magas íróasztalt is.

A jó választás akkor lesz az igazi, ha az íróasztal mellé egy irodai széket vagy fotelt is beszerzel magadnak. Ha mindkettő állítható, pozícionálható és jó minőségű, akkor a kényelem terén nyert ügyed van!

Íróasztalok optimális asztallappal

A munkalap mérete döntő fontosságú a megfelelő íróasztal kiválasztásakor. Elsősorban azt kell szem előtt tartanod, hogy milyen felszereltséggel fog rendelkezni az íróasztal, valamint némi mozgási szabadságra is szükséged lesz, illetve helyre az alapvető tárgyaidnak. Az íróasztalok minimális hossza 120 cm, szélességük pedig 60 cm. Mivel azonban a kényelemmel egyáltalán nem érdemes spórolnod, szerezz be inkább egy nagyméretű íróasztalt, amelynek hossza legalább 160 cm, szélessége pedig 80 cm.

i

Szeretnél helyet spórolni? Akkor szerezz be egy kisebb íróasztalt!

Egy egyszerűbb íróasztal is tökéletes választásnak tűnik? Ha csak alkalmanként tervezed használni az asztalt, van egy ideális megoldásunk a számodra. Egy kisméretű íróasztal megfelelő megoldást jelenthet erre a helyzetre. Szinte bárhol elhelyezheted, a célját pedig tökéletesen teljesíteni fogja. Válassz akár egy olyan népszerű modellt, mint például a 100 cm-es íróasztal.

Tömörfa íróasztalt szeretnél?

A tömörfa íróasztalok hagyományos, egyedi bútordarabok, amelyek megfelelő karbantartás esetén egy életen át szolgálják gazdájukat. Ráadásul az allergiások számára is remek választást jelentenek. Olcsóbb és teljesértékű alternatíva lehet még az MDF asztal, de választhatsz műanyag, acél vagy modern fém íróasztalt is. A furnér vagy a laminált anyagú asztalok szintén megfizethetők és könnyen karbantarthatók. Ezek az íróasztalok azonban hajlamosak a nedvesedésre és a mechanikai sérülésekre.

  • A sonoma tölgyfából készült íróasztal bárhová remekül illeszkedik, akár diák íróasztalt, akár irodai íróasztalt keresel a szobádba.
  • A tölgyfából készített íróasztal kissé színesebb árnyalatú. Nagyszerűen mutat mind acéllal, mind fémmel kombinálva.
  • A bükkfából előállított íróasztalok és a fenyőből gyártott íróasztalok egyaránt nagyon stabilak és sok évig strapabírók.

Szobai dizájn íróasztal

Gondolj a dizájnra is, hiszen egy íróasztal könnyen válhat olyan stílusos bútordarabbá a szobádban vagy a dolgozószobádban, amely hangulatossá teszi a belső teret. Valami eredetit keresel? Szerezze be egy úgynevezett amerikai íróasztalt egy kicsit újabb kiadásban, amelynek sajátossága, hogy az oldalán fiókok találhatók. Az antik darabok érdekelnek inkább? Akkor az öreg íróasztalok a megfelelő választás számodra. Ezek ellentéte a modern íróasztalok, amelyek betondíszítéssel rendelkező vagy fémlábakon álló minimalista asztalok.

Szobai fehér színű íróasztal

Ha még mindig nem találtad meg a kedvencedet, ne ess kétségbe! A fehér íróasztalok tuti befutók a tökéletes választásra, mivel szinte minden háztartási bútorhoz illeszkednek, és stílusos hatással rendelkeznek.

Hol a legjobb hely egy íróasztal elhelyezésére?

A sarokíróasztal nagyszerű megoldás a kihasználatlan helyek betöltésére. Nem zavarja a szobát, és tökéletesen illeszkedik a helyiségbe. Ha íróasztalodat az ablak alá helyeznéd, először gondold át, hogy a környezet nem fogja-e befolyásolni a figyelmedet. Az sem optimális megoldás, ha háttal ülsz az ablaknak, mivel a fény a monitorodra fog világítani. Ha rugalmas megoldást keresel, válassz egyet a laptopra alkalmas összecsukható asztalok kínálatából, amelyet könnyen áthelyezhetsz vagy elrejthetsz.

i

Olcsó íróasztalokat keresel? Akkor egy kiárusításban biztosan örömödet fogod lelni!

Szeretnél olcsón hozzájutni egy íróasztalhoz? A Kiárusítás és az akciók kategóriája fantasztikus áron vonultat fel termékeket, csak győzz válogatni közöttük. Ne felejts el további nélkülözhetetlen kiegészítőket is beszerezni, és tekintsd meg a fantasztikus asztali lámpákat, a szervezőket vagy a praktikus kábelrendszerezőket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
176 390 Ft

2.
AlzaErgo Table ET2.1, szürke Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
120 190 Ft

3.
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
163 790 Ft

Még több
141 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
176 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806c
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
AlzaErgo Table ET3 Essential, fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
5,0 17×
AlzaErgo Table ET3 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 86-133 cm, magasság 70-118 cm, kurbli lehajtható fogantyúval, két 2 fokozatú szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyag acél, szintező lábak, asztallap ajánlott méret (86-160) × (60-75) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, teherbírás 60 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AEY08081aa
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaErgo Table ET2, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 77×
AlzaErgo Table ET2, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V.
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
128 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
163 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ea
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
161 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806eb
AlzaErgo Table  ET2.1, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 46×
AlzaErgo Table ET2.1, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
Szuper ár
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807k
AlzaErgo Table ET3, fehér - Állítható magasságú asztal Típusok
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű, négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807y
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
163 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ec
4,6 14×
AlzaErgo Table ET2.1 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 82-128 cm, magasság 71-119 cm, 1 motor, két 2 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, 2 gombos kezelőpanel, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (82-160) × (60-80) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
114 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807m
AlzaErgo Fixed Table FT1 fehér - Íróasztal Típusok
4,5 25×
AlzaErgo Fixed Table FT1 fehér
Íróasztal - fix, munkalap nélkül, a szélesség (100-140) és a magasság (60-90) cm beállítható, állítható magasságú lábak a vízszintes helyzet eléréséhez, az asztallap ajánlott mérete: 110-180 × 70-100 cm, acél konstrukció, max. terhelhetőség: 100 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809o2
AlzaErgo Table ET2.1, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 46×
AlzaErgo Table ET2.1, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
122 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807g
AlzaErgo Table ET1 Essential, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,3 15×
AlzaErgo Table ET1 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-170 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, nyomógombos kezelőpanel, memória 3 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, asztallap ajánlott mérete (100-200) × (65-90) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 100 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
147 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ef
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
180 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806e
AlzaErgo Table ET2, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 77×
AlzaErgo Table ET2, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
Szuper ár
128 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807b
AlzaErgo Table ET2, fehér - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 77×
AlzaErgo Table ET2, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807a
AlzaErgo Table  ET3, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081a
5,0
AlzaErgo Table ET3.1, fehér
Állítható magasságú asztal - kézzel állítható magasság 89-136 cm, levehető kurbli, 2 szegmensű, négyszögletes lábak, szintező lábak, kábelrendező rendszer, két munkalap szint 140 × 39,5 és 140 × 29,5 cm, max. terhelhetőség: 40 kg, szín: fehér
Szuper ár
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081d
AlzaErgo Fixed Table FT1 szürke - Íróasztal Típusok
4,5 25×
AlzaErgo Fixed Table FT1 szürke
Íróasztal - fix, munkalap nélkül, a szélesség (100-140) és a magasság (60-90) cm beállítható, állítható magasságú lábak a vízszintes helyzet eléréséhez, az asztallap ajánlott mérete: 110-180 × 70-100 cm, acél konstrukció, max. terhelhetőség: 100 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809o3
AlzaErgo Table ETJ200 rózsaszín - Gyerek asztal Típusok
5,0 12×
AlzaErgo Table ETJ200 rózsaszín
Gyerek asztal - kézi magasságállítás 55 és 89 cm között, asztallap mérete: 100 × 50 cm, akasztó hátizsákhoz, teherbírás: 40 kg, lekerekített élek, antireflexiós felület, anyaga: MDF, acél
Szuper ár
64 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809i1
AlzaErgo Table ETJ200 kék - Gyerek asztal Típusok
5,0 12×
AlzaErgo Table ETJ200 kék
Gyerek asztal - kézi magasságállítás 55 és 89 cm között, asztallap mérete: 100 × 50 cm, akasztó hátizsákhoz, teherbírás: 40 kg, lekerekített élek, antireflexiós felület, anyaga: MDF, acél
Szuper ár
64 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809i0
ULTRADESK Pulsar, fehér - Gyerek íróasztal Típusok
3,0
ULTRADESK Pulsar, fehér
Gyerek íróasztal - elektromosan állítható magasság; sokoldalúan használható - játékállomás, munka- és tanulási hely; kiváló minőségű acélkeret; kampó a fejhallgatóhoz, és nincs több kábel - klipsz az asztal hátulján
84 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD045
Íróasztal PACO 01 antracit
Íróasztal - téglalap alakú, mérete: 51,6×120×87,5 cm (ma×sz×mé), az asztallap forgácslapból készült, forgácslap konstrukció, polccal, teljes súlya: 22 kg
21 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: wipm190
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
167 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEY0806c
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű, négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
93 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEY0807y

Íróasztalok

cikkErgonómia: Hogyan lehet egészségesen dolgozni az asztalnál? (TANÁCSOK ÉS TIPPEK) Az ergonómia a hosszan tartó számítógépes munka negatív hatásainak minimalizálására szolgál. Hogyan lehet kialakítani az ergonomikus munkahelyet? Mi kell hozzá? A cikkből nemcsak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ.
A megfelelő irodai szék kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha hosszú időt töltesz ülve. Kipróbáltuk neked a népszerű Antares Edge széket, és összehasonlítottuk a Topstar Sitness egészséges székekkel. Hogyan teljesítettek a tesztünk során?
Nem szeretnéd ölbe tett kézzel figyelni, ahogy szöknek fel rád a kilók és a sok ülőmunka hátfájáshoz és az egészséged romlásához vezet? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan válassz irodai széket, hogyan táplálkozz egészségesebben, de ne csak a munkahelyen,...
cikkStanding Office, avagy hogyan dolgozzunk irodában és számítógéppel álló helyzetben? A több mint napi két óra ülés káros az egészségre. Viszont van egy egyszerű módja, hogy akár irodai munka esetén is többet mozgassuk izmainkat és kiegyenesítsük gerincünket: a standing office, avagy álló helyzetben történő számítógépes/irodai munkavégzés lavinaként...
Te is hosszú órákat töltesz a számítógép előtt? Akkor nagyobb figyelmet kellene fordítanod az ülés helyes módjára! Cikkünkben nem csak ergonomikus székekről, de a legáltalánosabb hibákról is olvashatsz, amelyeket az ülés során elkövetünk.
Napjaid nagy részében a számítógép előtt ülsz és szeretnéd ezt nagyobb kényelemben élvezni? A cseh Antares vállalat 25 éve látja el irodáinkat és otthonaikat hosszan tartó, egészségbarát és maximálisan kényelmes székekkel! Mai áttekintésünkben a népszerű Antares...
További cikkek Összes cikk

Íróasztalok

A Íróasztalok kategóriában összesen 141 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó íróasztalok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább íróasztalok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb íróasztalok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: íróasztalok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ