30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Jata FR700

Termékkatalógus
Jata FR700
Fritőz - teljesen szétszerelhető, rozsdamentes acél olajsütő, 4 literes olajtartály, 2,5 kg kapacitás, olajba süllyesztett fűtőszál, egyenletes sütési hőmérséklet, három kosárral szállítjuk, ablak a fedélen, kivehető, zománcozott belső, jelzőfények és termosztát
Kód:  SPTsc2010 Termékszám:  FR679 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jata FR700

A Jata FR700 modern, nagy teljesítményű olajsütő, amelynek minden konyhában van helye. Rozsdamentes, 4 literes edényében akár 2,5 kg élelmiszer is megsül, amelyet két kis, vagy egy nagy kosárba pakolhatunk. Az olajsütő garantálja az egyenletes sütési hőmérsékletet, így biztosítva a tökéletes végeredményt.

Fő előnyei

  • Modern rozsdamentes acél olajsütő, minden konyhába beillik
  • 4 l / 2,5 kg kapacitás
  • 2000 W
  • Egyenletes sütési hőmérséklet a tökéletes végeredményért
  • A Jata700 olajsütő teljesen szétszerelhető
  • Olajba süllyesztett fűtőszál
  • Szabályozható hőmérséklet
  • Jelzőfények
  • Olajszűrő
  • Három kosár: egy nagy, és két kisebb, utóbbiakat lehet használni egyszerre is

Modern olajsütő igényeseknek

A Jata FR700 olajsütő teljesen szétszerelhető (beleértve a belső zománcozott edényt is) - a karbantartás még soha nem volt ilyen egyszerű. Teljesítménye 2000 W, a fűtőszál bemerül az olajba és egyenletes sütési hőmérsékletet produkál, hogy mindig a legjobb eredményt érd el vele. A hőmérséklet szabályozható, és a jelzőfényeknek köszönhetően mindig láthatod, hogy éppen mit csinál. Olajszűrője biztosítja, hogy tovább használhasd az olajat, és az étel mindig tökéletes minőségű legyen. A fedélen található egy kis ablak, amelyen keresztül ellenőrizni tudod a készülő finomságok állapotát. A készülék oldalán láthatod az egyes élelmiszerekhez ajánlott sütési hőmérsékleteket.

Tartozékok

A készülékhez három kosár tartozik: egy nagy és két kisebb, utóbbiakat lehet használni egyszerre is.

 

Paraméterek

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jata FR700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jata FR679. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JATA FR700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jata FR700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jata FR700.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ