Shop roku 30 dnů na vrácení

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/LEGO-Rebuild-the-World.jpg

LEGO® építőkészletek ezúttal lányos köntösben

Ezúttal a LEGO® lányoknak szóló portfóliójára összpontosítunk. Szót ejtünk az olyan készletekről, mint a LEGO® Friends és a LEGO® │ Disney Princess™, de a sokoldalú LEGO® Classic sorozatról és még sok másról is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-uvod.jpg

Milyen játékot vegyek 6-10 éves fiúnak?

A kisiskolás gyermek új ismeretekre és tudásra vágyik, néha azonban hiányozhat számára a klasszikus játék is, amikor szeretne összerakni valamit, vagy autókkal játszani. Útmutatónkban ismertetjük a legjobb játékok, játékszerek és tevékenységek listáját, amelyek biztosan elnyerik egy 6-10 éves fiú tetszését. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-stolni-hra.jpg

Hogyan kezdjek neki a Pokémon kártyajátéknak?

A népszerű rajzfilmsorozathoz hasonlóan a kártyajátékban is két út áll előtted Pokémon-edzőként: vagy megszerzed mindet, vagy a legjobb leszel. Ha szeretnéd kipróbálni stratégiai gondolkodásodat a Pokémonok világában, íme egy cikk, amelyből mindent megtudhatsz, amit a Pokémon kártyajátékkal való játszásról tudnod kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-motorizovany-majak-recenze.jpg

LEGO® Ideas 21335 (BEMUTATÓ) - A világítótorony fényén túl

A LEGO tervezői igazán kitettek magukért az új motorizált világítótorony készlettel. Bátran merném a két legjobban kinéző készlet egyikének nevezni. Természetesen Sandro Quattrinit is dicséret illeti - aki a világítótorony alapjául szolgáló eredeti modell tervezője. A LEGO Ideas családjába tartozik, tehát a világítótornyot egy rajongó készítette és a teljes közösség jelentős támogatása után került be a hivatalos forgalmazásba. Vizsgáljuk meg tehát, hogy mivel is érdemelte ezt ki. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LO75969_4.jpg

Milyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak?

A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól áttekinthető útmutatónk pedig ezúttal is segít eligazodni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hracky-pro-miminka.jpg

Milyen játékot vegyek újszülöttnek és kisgyereknek?

Nem tudod, milyen játékot válassz egy újszülött vagy egy kisgyermek számára? Letisztult útmutatónkban bemutatjuk a legnépszerűbb újszülött játékokat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára. És mivel a gyermekek fejlődése 3 éves korig gyors ütemben zajlik, érdemes mindig az adott fejlődési időszaknak megfelelő játékokra összpontosítani. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lego.jpg

Milyen LEGO® készletet vegyek?

A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak, érdeklődésednek és képességeidnek megfelelő ideális készletet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kontrastni-hracky-nahled.jpg

Hogyan támogatják a kontrasztos játékok a kisgyermekek egészséges fejlődését?

A megfelelő játékok kiválasztásával elősegítheted a legkisebb gyermekek vizuális, kognitív és motoros funkcióinak egészséges fejlődését. A kontrasztos játékok tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Számos különböző típus közül választhatsz, többek között kártyák, csörgők és praktikus szőnyegek közül. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/latkove-pleny-setrne_1.jpg

A textilpelenka mosása és gondozása

A textilpelenka, tehát mosható pelenka használata manapság könnyebb, mint valaha. Régebben a szövetpelenkákat kézzel kellett mosni, kifőzni, fehéríteni, szárítani, majd alaposan kivasalni. Ma már összehasonlíthatatlanul könnyebb a mosásuk és gondozásuk - a textilpelenka mosása alig kerül erőfeszítésbe, hiszen a mosógép elbánik a baktériumokkal és a foltokkal, és a textilpelenkák vasalására sincs már szükség. Cikkünkben sorra vesszük a pelenkaápolás lépéseit, tanácsot adunk, hogyan tárold a használt textilpelenkákat, és megnézzük, mikor fontos a mosható pelenka fertőtlenítése. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hexbug-roboti.jpg

HEXBUG: Szórakoztató robotjátékok gyerekeknek és háziállatoknak

A HEXBUG robotjáték tökéletes ajándék lehet minden kíváncsi gyermek és csintalan háziállat számára. Az intelligens robotjáték szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket a robotika világába, és olyan technológiákkal ismerteti meg őket, amelyek egész életükben elkísérik majd őket. Olvass tovább, hogy megtudd, mi mindent készített számotokra ez az amerikai gyártó. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/interaktivni-roboticke-hracky-made.jpg

A MaDe interaktív robotjátékok megbízhatóan szórakoztatják a gyermekeket és a felnőtteket

A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben olvashatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-hlavni.jpg

Pihentető szülőség a TrueLife márkával

A TrueLife márka számos hasznos segítséget nyújt minden újdonsült anyuka és apuka számára, amelynek köszönhetően rengeteg munkától és aggodalomtól kíméli meg őket. A TrueLife bébiőrök, mellszívók és bébiétel melegítők gondoskodnak a nyugalmadról és kisbabád jóllétéről, így több időtök marad élményeket szerezni és új dolgokat felfedezni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego nahled.jpg

LEGO Ninjago Easy iskolatáska, mint ideális társ a kisiskolások számára

A világhírű LEGO vállalat az építőkészletek mellett a kisiskolások számára is hoz olyan felszereléseket, amelyeket a gyerekek körében oly népszerű hősök és harcosok világa ihletett. A LEGO Ninjago Easy iskolatáska nemcsak nagyszerű ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik az egészséges és helyes hordozás érdekében, hanem modern formatervezésével is kitűnik, amelyet a gyerekek élveznek, és még mindig nagyon aktuális.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/play-doh-modelina.jpg

Lépj be a végtelen szórakozás világába a Play-Doh gyurmakészlet segítségével

Azon gondolkodsz, hogyan szórakoztathatod gyermekedet értelmes módon, és egyúttal fejlesztheted a kreativitását? Akkor a figyelmedet nem kerülheti el a Play-Doh gyurmakészlet. Ez nem csak egy közönséges modellező játék, amely néhány percig szórakoztatja a gyerekeket, és nagy rendetlenséget hagy maga után. A Play-Doh tégelyekkel és kreatív készletekkel a gyerekek biztonságosan szórakozhatnak és fejleszthetik képességeiket. Olvass többet erről a népszerű gyurmáról, és kezdj bele a játékos alkotásba. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/re-cycle-me-dzungle_1.jpg

Re-cycle me kreatív szettek gyerekeknek: a gyerekek alkotásokká változtathatják a kidobásra ítélt csomagolóanyagokat

Nem szokványos kreatív szórakozási lehetőség gyerekek számára, amely tényleg lázba hozza majd őket! Az alapanyagok biztosan rendelkezésre állnak otthonotokban, ráadásul – általában – gondolkozás nélkül kidobjátok őket, WC-papír gurigák, tejesdobozok, PET palackok és egyéb – látszólag használhatatlan – csomagolóanyagok: most mindezeknek esélyük van új életre kelni a gyerekek ügyes kis kezeiben, és átváltozni vidám játékokká. Ráadásul a gyerekek teljesen természetes módon tanulják, hogyan tudják kímélni környezetüket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dobble-spolecenska-hra-recenze.jpg

A felnőttek kipróbálták: Dobble

Kipróbáltuk helyettetek a Dobble-t - az egyik legkedveltebb családi játékot, amelyet 2 vagy akár 8 kisebb és felnőtt játékos játszhat. Hogy szerepelt a Dobble? Olvassátok el ismertetőnket!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/skolni-potreby-nahled.jpg

Hogyan válasszunk iskolai tanszereket a kis elsős számára

A készülődés az első osztályba megterhelő és költséges lehet. Ha azonban tudod, hogyan csináld, az első osztályba szükséges tanszerek beszerzésének nyűge örömteli vásárlássá változhat. Tudod, milyen iskolai tanszereket és segédeszközöket kell vásárolnod? Tanácsot adunk, mi mindenre lesz szüksége az első osztályosnak az iskolában. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ