Barbie autók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márkák
Baba max. magassága
25,4 cm
29 cm
-
Tulajdonságok
Összecsukható kivitel
(1)
Nyitható ajtók
(1)
Biztonsági öv
(1)
Hosszúság/mélység
43 cm
120 cm
-
Szélesség
17 cm
26 cm
-
Magasság
21 cm
26,5 cm
-
Szűrés

A Barbie autók egy lenyűgöző, kalandokkal teli világot képviselnek, amely számtalan lehetőséget biztosít a gyerekeknek a felfedezésre és a képzeletük fejlesztésére. A modellek és stílusos kiegészítők széles választékával ezek a játékok bármely Barbie gyűjtemény tökéletes kiegészítőivé válnak. Mindegyik Barbie autó egyedi élményt nyújt, és megnyitja az ajtót a képzelet, a kreativitás és a végtelen történetek világába. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan érdemes választani.

Tovább

Miért jó egy Barbie autó?

A Barbie autó egy lenyűgöző kiegészítő a 3 évnél idősebb gyermekek számára, akik szeretik a szerepjátékot. A kis Barbie rajongók számára alkalmas járművek sokféle stílusban és típusban kaphatók, és mindegyik egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a járművek egy-egy Barbie baba kalandos életének különböző aspektusait tükrözik, és nemcsak órákig tartó szórakozást nyújtanak, hanem a képzelet és a finommotoros készségek fejlődését is ösztönzik.

Milyen Barbie autó típust válassz?

A Barbi autók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a gyermek életkorát, érdeklődési körét és preferált játékstílusát. Ezeknek a játékoknak az előnye a változatosságukban rejlik - a stílusos kabrióktól a kalandos lakókocsikig minden jármű egyedi játékélményt nyújt. Emellett sok Barbi autó interaktív funkciókat is tartalmaz, például összecsukható alkatrészeket és tárolórekeszeket, így a gyerekek kibővíthetik játékvilágukat, és újabb dimenzióval gazdagíthatják történeteiket.


 Barbie autó - mentőautó
Mentőautó

 Barbie robogó
Robogó

 Barbie autó - kabrió
Kabrió

Barbie autó sokféle formában - milyen típusok vannak?

A Barbie autók sokféle formában léteznek. A Barbie lakókocsi például teljes utazási élményt nyújt, a Barbie kabrió az elegancia és szabadság szimbóluma, a robogó remek választás a gyors városi utazásokhoz, míg a mentőautó a gondoskodást szimbolizálja. Ezeken a típusokon kívül léteznek különleges kiadások is, mint például a vezethető Barbie autó a technológiai élményért, és még márkás autók modelljei is, mint például a Barbie autó Fiat vagy BMW.

  • A Barbie lakókocsi ideális az útközbeni kalandokhoz, gyakran konyhasarokkal, hálószobával és egyéb háztartási szükségletekkel felszerelve.
  • A Barbie kabrió egy stílusos jármű, amelyet a városban vagy a strandon való utazáshoz használhatsz.
  • A Barbie mentőautó egy olyan játék, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék az orvosi és mentési témákat.
  • A Barbie robogó egy kisebb és agilis jármű, amely ideális a városban való gyors közlekedésre.

A Barbie autó távirányító egy újabb dimenziót ad a játéknak a távolról vezérelhető megoldásnak köszönhetően.

Milyen anyagból készülnek a Barbie-autók?

A Barbie autók különböző anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek a kis kalandorok igényeinek, és garantálják a hosszú távú tartósságot. A könnyűséget és tartósságot biztosító egyik fő anyag a műanyag. Egyes modellek fém elemeket is tartalmazhatnak, és a nagyobb kényelem és esztétikum érdekében egyes részek, például az ülések textilből készülnek, ami fényűzőbb megjelenést kölcsönöz a járműveknek.

Barbie lakókocsi

Barbie lakókocsi számtalan tartozékot és lehetőséget kínál.

i

Mekkora egy Barbie autó?

A Barbi autók széles méretválasztékban kaphatók, de a babák mindig kényelmesen elférnek benne. A hossz a kompakt 32 cm-től a lenyűgöző 120 cm-ig terjed, míg a szélesség 17 és 30 cm, a magasság pedig 17 és 27 cm között mozoghat. Ezek a különböző méretek segítenek a gyerekeknek abban is, hogy jobban megértsék a különböző járműtípusokat.

Milyen egyéb funkciókat kínálnak a Barbie autók?

A Barbi autók számos érdekes funkcióval rendelkeznek, amelyek kitágítják a gyermekek képzeletének és kreativitásának világát. Egyes modellek összecsukható elemekkel vannak felszerelve, így könnyebb a tárolás és az autó különböző játékokhoz használható. Egy másik praktikus funkció a tárolórekesz, amely bőséges helyet biztosít a járműhöz tartozó különféle kiegészítők és tartozékok tárolására.

Az autókba gyakran különféle Barbie kiegészítőket, például sportfelszereléseket, ruházatot, konyhai felszerelést, utazási kiegészítőket és tenyésztési felszereléseket pakolnak, hogy bővítsék a játék lehetőségeit. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy végtelen számú történetet és forgatókönyvet alkossanak a kreativitás és képzelet fejlesztése érdekében.

Nem csak a Barbie autó javítja a játékot – Barbie házat és egyéb kiegészítőket is választhatsz

Egyéb Barbie kiegészítők is kaphatók, például Barbie házak. Ezek újabb dimenziót adnak a gyermekek játékának, gazdagítják a történeteket és fejlesztik a kreativitást. Barbie házai és bútorai, mint például ágyak, asztalok és székek, Barbie és barátai számára is helyet biztosítanak, ahol élhetnek és pihenhetnek. Ezek még jobbá teszik a játékot, és magával ragadó és interaktív élményeket teremtenek. A változatos kiegészítők hozzájárulnak Barbie világának általános szórakoztató és nevelési értékéhez, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a képzelőerőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Barbie Álmok lakókocsija óriáscsúszdával Szállításra kész > 5 db
Kiegészítő babákhoz - ajánlott 3 éves kortól
43 990 Ft

4 termék
5,0
Barbie Álmok lakókocsija óriáscsúszdával
Kiegészítő babákhoz - ajánlott 3 éves kortól
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz29766
Barbie mentőautó és klinika 2 az 1-ben
Játékbaba autó Barbie - baba max. magassága 25,4 cm, 2 ülőhellyel, összecsukható kivitel, anyaga műanyag, 3 R03/AAA elem (mellékelve), mérete 26,5 × 17 × 43 cm (Ma×Sz×H), többszínű, ajánlott 3 éves kortól
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2789
5,0
Barbie DHA Átalakuló autó
Kiegészítő babákhoz - tematikus készlet, anyaga műanyag, baba max. magassága 29 cm, ajánlott 3 éves kortól
31 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAnk004597
5,0
Barbie stílusos Kabriolet
Játékbaba autó Barbie - 2 ülőhellyel, biztonsági öv, anyaga műanyag, rózsaszín kivitel, ajánlott 3 éves kortól
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29765

Barbie autók

A Barbie autók kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Barbie autók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó barbie autók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb barbie autók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: barbie autók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ