Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Elektromos gyerek járművek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Autó
(119)
Motorbicikli
(13)
Squad
(21)
Háromkerekű
(3)
Traktor
(2)
Max. hatótáv 1 feltöltéssel
30 perc
(1)
60 perc
(12)
90 perc
(100)
120 perc
(34)
150 perc
(2)
5 400 perc
(2)
Maximum sebesség
2 km/h
33 km/h
-
Tömeg
3 kg
80 kg
-
Terhelhetőség
20 kg
105 kg
-
Hosszúság/mélység
6,2 cm
150 cm
-
Szélesség
15 cm
155 cm
-
Magasság
6,6 cm
153 cm
-
Alsó korhatár
1 éves kortól
13 éves kortól
-
Szűrés

Az elektromos gyerek jármű képes rövidebb távolságokra is eljuttatni a gyerekeket oda, ahová csak akarják, miközben nagyon jól fognak szórakozni. Előnyük nem csak a megfizethető áruk, hanem a kompakt méretük is, ami lehetővé teszi, hogy mindig magukkal vigyék őket. Nézzük meg a kínálatban szereplő elektromos gyerek jármű modelleket együtt.

Tovább

Milyen elektromos gyerek jármű fajták állnak rendelkezésre?

Az elektromos gyerek jármű nagyszerű szórakozást jelent a gyerekeknek, és gyakran a szülők nélkülözhetetlen segítője lehet a séták során. Pontosan milyen elektromos gyerek jármű modellek találhatóak a kínálatban?

  • quadok alkalmasak terepen és városban való használatra. Körülbelül 3 km/h sebességgel haladnak, így gond nélkül tudsz a gyermeked mellett sétálni. Általában világítással, rendszámtáblával és hangpanellel rendelkeznek. Ezenkívül, ha leveszi a lábát a pedálról, a quad magától megáll.
  • A triciklik a motorkerékpárok nagyon kicsi gyerekeknek szánt változatai, ezért különösen a fiúk kedvelik őket. Akár 3,5 km/h sebességet is elérhetnek, és a gumiszegélyeknek köszönhetően a nehezebb terepen is boldogulnak.
  • A motorkerékpárok valósághű részletekkel és kiváló minőségű kerekekkel büszkélkedhetnek, amelyek tökéletesen elnyelik az utak okozta ütéseket. A gyerekek élvezni fogják például a hátrameneti fokozatot, a sebességkapcsolót, a hangeffekteket és az mp3-lejátszót.
  • A traktorok ideálisak a nagy járműveket kedvelő lányok és fiúk számára. Körülbelül 5 km/h sebességgel haladnak, így az utazás biztonságos, de ugyanakkor szórakoztató is lesz. Már 2 éves kortól használhatóak, és egy feltöltéssel körülbelül 90 percig bírják.

quad elektromos gyerek jármű
Gyerek quad

tricikli elektromos gyerek jármű
Gyerek tricikli

Motor elektromos gyerek jármű
Gyerek motorkerékpár

Motor elektromos gyerek jármű
Gyerek traktor

Itt megtalálod a népszerű elektromos autókat nagyobb és kisebb gyerekek számára

Az autókat minden kis sofőr értékelni fogja, aki szeretné kipróbálni egy mini elektromos autó vezetését, amely úgy néz ki, mint egy igazi. Kínálatunkban egy csomó különböző kivitelű és színű modellt találsz. Egy kisgyermek számára választhatsz egy sportos Audi elektromos autót, egy iskolás gyermek számára pedig egy SUV kivitelű Mercedes vagy BMW elektromos autót.

Audi elektromos kisautó

Az Audi elektromos gyermekautó SUV formában akár 30 kg-ot is elbír.

Hoverboardok divatos elektromos járművek a nagyvárosban

A hoverboardok az utóbbi időben nagy trendnek bizonyultak, különösen a gyerekek, de a felnőttek körében is. Nem csoda, hiszen ezek aranyos egyensúlyozó járművek, nagyon egyszerű vezérléssel és olyan kompakt méretekkel, hogy akár egy kézben is hordozhatóak. Rövid utazásokhoz közlekedési eszközként és remek játékként is szolgálhatnak.

i

Az elektromos gyerek jármű segít az egyensúlyozásban

Egy egyensúlyozó elektromos gyerek jármű, mint a légdeszka vagy az egykerekű, nagyszerű az egyensúlyozás megtanulásához. Ha gyermeked nem szívesen tanul biciklizni, a légdeszkán való egyensúlyozás egyértelműen szórakoztatóbb lehetőség az egyensúlytartási képesség fejlesztésére.

Egykerekűek - a jövő elektromos járművei

Az egykerekűek környezetbarátok, hordozhatóak és szórakoztatóak is. Egyetlen, nagyobb átmérőjű kerékkel azonban nagyobb teljesítményt és szélesebb körű felhasználási lehetőségeket kínálnak. A gyerekek gyorsabban eljutnak mindenhová, nem kell minden kis akadálynál leugraniuk, és ugyanúgy elférnek mindenhol, mintha gyalogolnának. Hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék a jövő elektromos járművét.

Elektromos gördeszkák- nagyszerű választás nem csak a kis deszkásoknak

Az elektromos gördeszka talán a legstílusosabb elektromos jármű, különösen a nagyobb gyerekek számára. Az a tény, hogy ez a fajta elektromos gyerek jármű távirányítóval vagy mobiltelefonos alkalmazással vezérelhető, szintén közelebb hozza őket a mai generációhoz. Az elektromos gyerek jármű vezetése során az egyensúlyozó járművekkel ellentétben a lábak stabil ponton állnak, így a gyerekek gyorsabban megtanulják az elektromos gördeszka használatát.

Elektromos roller - nem csak játék, hanem közlekedési eszköz

Az elektromos roller nem csak játék, hanem rendszeres közlekedési eszköz, amely elviszi a gyerekeket oda, ahová menniük kell. Hordozhatóbbak, mint a kerékpárok, így a gyerekek könnyebben tudják szállítani őket - és a legtöbb esetben könnyen összecsukhatók. Ne feledjük azonban, hogy a gyerek elektromos rollerek csak 8 éves kortól alkalmasak.

Hoverboard elektromos gyerek jármű
Hoverboard

Egykerekű elektromos gyerek jármű
Egykerekű

Elektromos gyerek gördeszka
Elektromos gördeszka

Roller elektromos gyerek jármű
Elektromos roller

Ne feledkezz meg az elektromos gyerek jármű tartozékairól sem

Az elektromos gyerek jármű tartozékai, mint például a töltő és az akkumulátor, általában a csomagban szerepelnek magával a járművel együtt. Azonban mindig jó ötlet, ha van egy tartalék tartozék, amit megvásárolhatsz arra az esetre, ha gyermekeid például játék közben letépnék a csatlakozót. A gyermekeket játék közben védőfelszereléssel, például sisakkal vagy védőfelszereléssel is érdemes ellátni.

i

Nem szeretnél egy vagyont költeni egy elektromos gyerek jármű modellre? Az outlet oldalunk rejt néhány felbontott, vagy rövid ideig használt, érvényes garanciával rendelkező terméket, kedvezőbb áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
164 termék
5,0
Mercedes-Benz 540K 4x4 - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 140 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 100 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és töltő adapter, tömege: 23 kg, mérete: 138 × 59 × 57 cm (h × sz × m)
127 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAnk005787
BMW 6GT, bőrülés - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
BMW 6GT, bőrülés
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, tartozék: távirányító, tömege: 18 kg, mérete: 51 × 106 × 64 cm (h × sz × m)
98 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz01802
4,5
Beneo Mercedes G - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 90 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, rögzítő pántok, led világítás, hangeffektek és akkumulátor kijelző, tartozék: távirányító és útmutató, tömege: 16 kg, mérete: 105 × 55 × 52 cm (h × sz × m)
85 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc02496
5,0
Mercedes-Benz 540K 4x4 - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 140 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 100 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és töltő adapter, tömege: 18,5 kg, mérete: 138 × 59 × 57 cm (h × sz × m)
127 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAnk005789
5,0
BMW i4 - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, USB port, led világítás, AUX, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 14 kg, mérete: 115 × 67 × 45 cm (h × sz × m)
72 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls2581
Lamax eTiger ATV50S Orange - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Lamax eTiger ATV50S Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 1000 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 57 kg, méretek 69 × 65 × 115 cm (Ma×Sz×Mé)
281 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls2202
Lamax eTiger ATV50S Blue - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Lamax eTiger ATV50S Blue
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 1000 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 57 kg, méretek 69 × 65 × 115 cm (Ma×Sz×Mé)
281 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls2201
5,0
Lamborghini Urus - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 18 kg, mérete: 105 × 65 × 52 cm (h × sz × m)
86 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAbz02376
Audi RS TT - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Audi RS TT - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, tartozék: távirányító, tömege: 14,5 kg, mérete: 43,5 × 62 × 103 cm (h × sz × m)
73 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAnk003172
Chevrolet Camaro 12 V - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Chevrolet Camaro 12 V - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás és AUX, tartozék: távirányító, tömege: 13 kg, mérete: 117 × 70,5 × 47,5 cm (h × sz × m)
103 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAkc00118
Range Rover - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Range Rover - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 50 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, USB port, led világítás, AUX, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 31 kg, mérete: 131 × 81 × 60 cm (h × sz × m)
112 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAls2585
Elektromos Farmer Traktor markolókanállal és utánfutóval, piros színű - Elektromos gyerek traktor Típusok
3,0
Elektromos Farmer Traktor markolókanállal és utánfutóval, piros színű
Elektromos gyerek traktor 2 éves kortól ajánlott, max. sebessége 4 km/h, összteljesítménye 20 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, tartozék: útmutató, tömege: 8,5 kg, mérete: 114 × 42 × 43 cm (h ×sz × m)
50 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz29148
Mercedes G63 AMG 60 W, 4,5 Ah - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,3
Mercedes G63 AMG 60 W, 4,5 Ah
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 60 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, nyitható ajtók, MP3 lejátszó, USB port, felfüggesztett első kerék és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: távirányító, tömege: 16 kg, mérete: 54 × 106 × 62 cm (h × sz × m)
76 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAbz01807
Range Rover - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Range Rover - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 50 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, USB port, led világítás, AUX, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 31 kg, mérete: 131 × 81 × 60 cm (h × sz × m)
112 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2586
5,0
Volvo S90
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 4,5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 25 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 2, felfüggesztés, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, USB port, led világítás és rugózott, tartozék: távirányító és Micro-USB RC kábel, tömege: 19 kg, mérete: 67 × 125 × 55 cm (h × sz × m)
126 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz32296
5,0
Range Rover Evoque - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 100 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 14 kg, mérete: 108 × 67 × 52 cm (h × sz × m)
101 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAtm00854
Lamax eJumper DB50 Blue - Elektromos motor gyerekeknek Típusok
Lamax eJumper DB50 Blue
Elektromos motor gyerekeknek - ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 30 km/h, motor összteljesítménye 800 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, akkumulátor kijelző, felfüggesztett első kerék, felfüggesztett hátsó kerék és rugózott, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 38 kg, méretek 124 × 63 × 55 cm (Mé×Sz×Ma)
211 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls2199
Lamax eJumper DB50 Orange - Elektromos motor gyerekeknek Típusok
Lamax eJumper DB50 Orange
Elektromos motor gyerekeknek - ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 30 km/h, motor összteljesítménye 800 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, felfüggesztés, akkumulátor kijelző, felfüggesztett első kerék, felfüggesztett hátsó kerék és rugózott, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 38 kg, méretek 124 × 63 × 55 cm (Mé×Sz×Ma)
211 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls2200
4,5
BMW i8 coupé
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, tartozék: távirányító, tömege: 16 kg, mérete: 46 × 115 × 73 cm (h × sz × m)
108 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAbz01805
Audi RS6 - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Audi RS6 - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 16 kg, mérete: 102 × 60 × 43 cm (h × sz × m)
75 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls2398
BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek - Elektromos motor gyerekeknek Típusok
4,3
BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek
Elektromos motor gyerekeknek - ajánlott 1,5 éves kortól, maximális sebesség 4 km/h, motor összteljesítménye 25 W, működési ideje egy feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 20 kg, tömege 5 kg, méretek 65 × 35 × 37 cm (Mé×Sz×Ma)
40 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz01808
Range Rover - fekete - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Range Rover - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 50 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, USB port, led világítás, AUX, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 31 kg, mérete: 131 × 81 × 60 cm (h × sz × m)
112 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2584
Chevrolet Camaro 12 V - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Chevrolet Camaro 12 V - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás és AUX, tartozék: távirányító, tömege: 13 kg, mérete: 117 × 70,5 × 47,5 cm (h × sz × m)
103 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc00119
Chevrolet Camaro 12 V - rózsaszín - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Chevrolet Camaro 12 V - rózsaszín
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX, hangeffektek, 3 sebesség a távirányítón és akkumulátor kijelző, tartozék: akkumulátor, távirányító és töltő adapter, tömege: 21 kg, mérete: 117 × 70,5 × 47,5 cm (h × sz × m)
103 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAkc00117

Elektromos gyerek járművek

Elektromos gyerek járművek

A Elektromos gyerek járművek kategóriában összesen 165 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos gyerek járművek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos gyerek járművek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos gyerek járművek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos gyerek járművek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ