LEGO® City vonatok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(4)
Alsó korhatár
5 éves kortól
7 éves kortól
-
Szűrés

A LEGO City Vonatok sorozata 5 éves kortól ajánlott és a vonatok és a vasút világát eleveníti meg. Az építőszettekben mindent megtalálnak a vonatok szerelmesei, egyedülálló LEGO® kockák formájában. A készletek segítségével nem lesz gond a nehéz rakományok vagy állatok szállítása a szupererős LEGO City tehervonattal, vagy egy egész vonatút megszervezése a vasútállomás irodájából sem.

Tovább

 

Nagy kalandok a LEGO City Vonatokkal

A vonatok és a vasút generációk óta kedvelt játékai a kisfiúknak. A kis masiniszták most hihetetlen kalandokra indulhatnak a LEGO City Vonatok sorozatának több száz kockájának és más kiegészítőinek segítségével. Engedd, hogy gyermeked megépítse saját vasútját és órákon át irányítsa a személy- és tehervonatokat! 

A LEGO City vonat egy nagyszerű játék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A LEGO vonatos játékot életkortól függetlenül a mozdonyok minden csodálója értékelni fogja. A kockák mögött számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy az építők a készletet pontosan az ötleteikhez igazítsák. A szórakozást nemcsak maga az összeszerelés biztosítja, hanem a klasszikus vagy LEGO vezérelhető vonatok is, amelyekkel a vasúton lehet haladni.

Építs pályát a LEGO City vonatodhoz

Minden LEGO vasút teljes mértékben kompatibilis a többi LEGO készlettel. A LEGO termékek darabjainak többsége egységes kialakítású kockákból áll, ennek köszönhetően az összes gyártósor szabadon kombinálható. Létrehozhatsz egy pályát platformokkal, vagy akár egy egész várost, de elkészítheted saját LEGO vonataidat is. A rendelkezésre álló kockákból összerakhatsz tehervonatot, személyszállító vonatot és egyéb vonattípusokat is.

i

Szeretnéd meghosszabbítani a LEGO vonatok pályáját? Külön-külön is vásárolhatsz pályákat, síneket és kapcsolókat.

Milyen LEGO City vonatok találhatók a piacon?

Öt éves kor alatti gyermekek számára LEGO DUPLO vonatokat találsz a kínálatban. A LEGO DUPLO vonatokat általában nagyobb darabok jellemzik, így elkerülhető, hogy a gyermekek véletlenül lenyeljék a darabokat. A számokkal való ismerkedés során jól jöhetnek a számokkal ellátott LEGO vonatok. Aggodalomra semmi ok, a nagyobb építőkockák mindig kompatibilisek a kisebbekkel. Az idősebbek értékelni fogják a szabványos méretben készült készletet, amely magába foglalja például a LEGO City vonatokat. Specifikus típusok:

  • Az elemes LEGO vonat egy elektromos motorral felszerelt vonat.
  • A LEGO vezérelhető vonat Bluetooth és távirányító segítségével teszi lehetővé a sebesség szabályzását.
  • A kerékmeghajtás nélküli LEGO vonatok pedig klasszikus alternatívát jelentenek.

LEGO vonatos távirányító

A LEGO vonatok távirányítása többféle módon is lehetséges. A régebbi LEGO vasutak még infravörös technológiát használtak, ám a mai LEGO Powered Up (röviden PU) sebességszabályozó távirányító egységek már Bluetooth technológiát használnak, melynek köszönhetően nem kell, hogy a távirányító közvetlen módon lássa a mozdony, emellett hatótávolsága is jóval nagyobb. A működtetéshez 4 db AAA ceruzaelem szükséges. A LEGO vonatok távirányítása azonban okostelefonnal is megoldható. Ehhez nem kell más tenni, mint letölteni a LEGO® POWERED UP alkalmazást az App Store vagy Google Play áruházból.

LEGO City vonatok - árak
A LEGO vonatok árban a DUPLO vonatoknál kezdődnek, ezek közül is a legolcsóbb a közkedvelt Számvonat, azonban egy több mint 1200 darabos LEGO vonatos készlet meghaladhatja az 50 ezer forintos árat is.
Olcsóbb LEGO vonatot keresel? Az outlet érdekes ajánlatokat rejt számodra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO City Tehervonat 60198 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, távirányítás, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 1226 db építőelem van
64 990 Ft

2.
LEGO City Sínek 60205 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 20 darab építőelem van
6 090 Ft

3.
LEGO City Vasúti váltók 60238 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagolásban 8 db építőelem van
6 090 Ft

4 termék
4,7 113×
LEGO City Tehervonat 60198
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, távirányítás, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 1226 db építőelem van
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60198
4,9 49×
LEGO® City Tehervonat 60336
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, távirányítás, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1153 db építőelem van
59 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60336
4,8 79×
LEGO City Vasúti váltók 60238
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagolásban 8 db építőelem van
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60238
4,8 99×
LEGO City Sínek 60205
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 20 darab építőelem van
6 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60205

LEGO® City vonatok

A LEGO® City vonatok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO® City vonatok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO® City vonatok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO® City vonatok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO® City vonatok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ