Doručení zdarma MPLA317262

Super Mario™ játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A Super Mario egy játéksorozat, amelynek főszereplői a két vízvezetékszerelő Mario és testvére, Luigi. A legtöbb Super Mario játék a Gombakirályságban játszódik, és a fő feladatunk Peach hercegnő megmentése, akit a gonosz Bowser elrabolt. A Super Mario játékok évekig 2D-s ugrálós játékok voltak, de ma már sokkal többet nyújtanak.

Tovább

A Super Mario játéksorozat gazdag története

A Super Mario franchise eredetileg 1985-ben kezdődött, mint egy 2D-s platformjáték, amely örökre megváltoztatta a világot. Azóta a Nintendo a lehetetlen határait feszegeti és új szintre emeli a műfajt. Nagy lépés volt a mai játékok felé a Super Mario 64, amely a sorozat első olyan játéka volt, amely kihasználta a harmadik dimenziót.

Super Mario - az ugrálástól a versenyzésig

Míg a Super Mario játék sorozat eredetileg egy ugrójáték volt, amelynek célja Peach hercegnő megmentése volt, ma már más játékokban is játszhatunk Marióval és a Gombakirályság más szereplőivel. Melyek a legnépszerűbbek?

Klasszikus ugrálós Super Mario játékok

A Super Mario franchise lelke a mai napig az ugrálós játékokban rejlik, ezért a Nintendo folyamatosan dolgozik az új címeken, amelyek új elemekkel és játékmódokkal bővítik a játékot. Miről szólnak az utóbbi játékok?

  • A Super Mario Run az első játék okostelefonra. Előnye, hogy díjmentesen kipróbálhatunk néhány szintet.
  • A Super Mario Maker csak a játékos által létrehozott pályákra és azok megosztására koncentrál, ezért nincs története. Azokat a kreatív játékosokat célozza, akik magas újrajátszhatóságot keresnek, és a Super mário játék új szintjeit szeretnék felfedezni.
  • A Super Mario Odyssey új képességeket hoz a játékba, leginkább egy új Cappy-sapkát, amellyel a játékosok más karaktereket vagy tárgyakat irányíthatnak. Egy sokkal nyitottabb világra számíthatunk.
  • A Super Mario 3D World + Bowser’s Fury az eredeti játék új, kibővített változata Nintendo Wii U-n, új kampánnyal. Fedezd fel Lapcat Lake lenyűgöző, nyitott világát akár 3 barátoddal, és győzd le a gonosz Bowsert.

i

Különleges évforduló - Super Mario Online

A sorozat 35. évfordulójának megünneplésére a fejlesztők kiadták a Super Mario Bros. 35 játékot. Ez az eredeti Super Mario játék módosított variánsa volt, egy változtatással, mégpedig a battle royale móddal, ahol 34 játékos mérte össze tudását és a végén csak egy emelkedhetett ki közülük győztesen. A játék csak a Nintendo Switch Online tagok számára volt elérhető, és 2021. április 1-jétől nem játszható.

A Mario Kart adrenalin dús versenyei

A Mario Kart egyértelműen a Super Mario sorozat egyik legnépszerűbb mellékjátéka. A feladat egyértelmű - elsőként érd el a célt, és ne hagyd, hogy az ellenfelek legyőzzenek. A játék során minden játékos különböző bónuszokat gyűjthet, amelyek például gyorsabbá tehetik az autót, vagy lehetővé teszik, hogy hatástalanítsd az ellenfeleidet. Számos karakter bőrébe bújhatsz, kipróbálhatsz egyedi járműveket, megtapasztalhatod az arcade irányítást az egyedi színes pályákon. A Mario Kart az egész család számára szórakoztató játék.

Super Mario 3D World + Bowsers Fury
Klasszikus Super Mario

Super Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart

A Super Mario világának más szereplői is rendelkeznek saját játékokkal. A Luigi's Mansion játékokban Lugi szerepében egy kísértetházban járunk, hogy megtaláljuk Mariót. A Super Smash Bros. sorozatban nem csak a Nintendo franchise-okból jól ismert karakterek bőrébe bújhatunk, hanem számos különböző karaktert is kipróbálhatunk a verekedős játékrajongók nagy örömére.

A Super Mario Party gyors és izgalmas minijátékai

A Super Mario Party körülbelül 80 minijátékot egyesít egy szórakoztató és érzelemdús csomagban. Ráadásul a minijátékok túlnyomó többsége a Joy-Con kontrollerek giroszkópjait használja, így a játék nem csak a gombok nyomkodásáról, hanem a mozgásról is szól. Egyes minijátékok még a játékosok közötti együttműködést is megkövetelik, így megtanítják a gyerekeket az egymással való kommunikációra és csapatmunkára.

Super Mario avagy sok sikert a sporthoz!

Még a hercegnőket megmentő vízvezeték-szerelőknek is jó formában kell tartaniuk magukat, ezért Mario és a többi szereplők néha teniszeznek, golfoznak, fociznak vagy részt vesznek az olimpiai játékokon. Minden esetben versenyek várnak rád és rengeteg szórakozás a családdal és a barátokkal.

Super Mario Party
Super Mario Party

Super Mario Tennis Aces
Mario Tennis Aces

i

A Super Mario sorozat világnapja

A Super Mario-sorozatot évente március 10-én ünneplik. Ez a nap az angol MAR10-ből származik, ahol a MAR a March, azaz március, a 10 pedig az IO betűket helyettesíti. Általában Super Mario játékokra vonatkozó kedvezményekre, vagy akár különböző jutalmakra számíthatunk.

A megjelent Super Mario játékcímeinek áttekintése

Kíváncsi vagy, hogyan folytatódtak egymás után a Super Mario játékok? Tekintsd meg az összefoglaló táblázatunkat.

Játék megnevezése Megjelenés dátuma Platform
Super Mario Bros. 1985 NES
Super Mario Bros.: The Lost Levels 1986 NES
Super Mario Bros. 2 1988 NES
Super Mario Bros. 3 1988 NES
Super Mario World 1990 SNES
Super Mario 64 1996 Nintendo 64
Super Mario Sunshine 2002 GameCube
New Super Mario Bros. 2006 Nintendo DS
Super Mario Galaxy 2007 Nintendo Wii
New Super Mario Bros. Wii 2009 Nintendo Wii
Super Mario Galaxy 2 2010 Nintendo Wii
Super Mario 3D Land 2011 Nintendo 3DS
New Super Mario Bros. 2 2012 Nintendo 3DS
New Super Mario Bros. U 2012 Nintendo Wii U
Super Mario 3D World 2013 Nintendo Wii U
Super Mario Maker 2015 Nintendo Wii U, 3DS
Super Mario Run 2016 Android, iOS
Super Mario Odyssey 2017 Nintendo Switch
Super Mario Maker 2 2019 Nintendo Switch
Super Mario 3D World + Bowser's Fury 2021 Nintendo Switch
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nintendo Switch (OLED model) Raktáron változat szerint
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Super Mario és The Legend of Zelda, fehér kivitel
142 790 Ft

2.
LEGO® Super Mario™ 71426 Piranha növény Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 540 darab építőelem van
23 990 Ft

3.
Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Mario Kart 8 Deluxe játékban a Super Mario-univerzumból ismert karakterek versenyeznek egymással a pályákon, amelyek szétszórtan helyezkednek el egész Gombakirályságban és azon túl.
19 890 Ft

Még több
81 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
LEGO® Super Mario™ 71426 Piranha növény
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 540 darab építőelem van
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71426
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
LEGO® Super Mario™ 71408 Peach kastélya kiegészítő szett
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1216 darab építőelem van
43 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71408
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,2
Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe - Nintendo Switch
Játék kormány - pedállal, 270° forgásszög, 10 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, Nintendo Switch kompatibilis, USB kapcsolat
43 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW084
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 11×
LEGO® Super Mario™ Nintendo Entertainment System™ 71374
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 2646 darab építőelem van
80 470 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71374
4,9 31×
Super Mario 3D World + Bowsers Fury - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - Bowser elrabolta Sprixie hercegnőt, és hőseink dolga megmenteni. Csatlakozz Mario, Luigium, Peach hercegnő és Varangy útjához, hogy megmentsétek a Sprixia Királyságot.
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW760
5,0
Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1320
4,9 133×
Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Mario Kart 8 Deluxe játékban a Super Mario-univerzumból ismert karakterek versenyeznek egymással a pályákon, amelyek szétszórtan helyezkednek el egész Gombakirályságban és azon túl.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW003
4,9 15×
Mario Party Superstars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Mario Party Superstars játék a Nintendo Switch-re jelenik meg. Öt társasjátékot kapsz a Nintendo 64 korából, valamint több mint 100 minijátékot a Mario sorozat katalógusából.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW873
4,7 45×
New Super Mario Bros U Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A platformer játék remastered verziója Marioval és testvérével, Luigival a főszerepben. A csomagban megtalálható az alapvető New Super Mario Bros. U és a New Super Luigi U. Játssz az új karakterekkel Nabbittel és Toadette-tel.
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW098
142 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWOnad
LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya 71387 - LEGO
Típusok
5,0 64×
LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya 71387
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 280 db építőelem van
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71387
4,7
LEGO® Super Mario™ Ice Mario és befagyott világ kiegészítő szett 71415
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 105 db építőelem van
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71415
LEGO Super Mario™ Mario kalandjai kezdőpálya 71360 - LEGO
Típusok
5,0 64×
LEGO Super Mario™ Mario kalandjai kezdőpálya 71360
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 231 darab építőelem van
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71360
5,0 16×
LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok – 6. sorozat 71413
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 52 darab építőelem van
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71413
5,0
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Set - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1303
5,0
LEGO® Super Mario™ 71430 A penguin család havas kalandjai kiegészítő szett
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 228 db építőelem van
5 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71430
5,0
LEGO® Super Mario™ Yoshi ajándékháza kiegészítő szett 71406
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 246 darab építőelem van
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71406
4,4
LEGO® Super Mario™ 71407 Peach macskajelmez és befagyott torony kiegészítő szett
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 494 db építőelem van
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71407
5,0
LEGO® Super Mario™ Conkdor Noggin Boppere kiegészítő szett 71414
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 130 db építőelem van
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71414
4,5
Nintendo Switch (OLED modell) Mario Red Edition
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Super Mario, piros kivitel
149 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NXHWO006
4,8
LEGO® Super Mario™ A hatalmas Bowser™ 71411
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 2807 darab építőelem van
88 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71411
5,0
LEGO® Super Mario™ 71424 Donkey Kong lombháza kiegészítő szett
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 555 darab építőelem van
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO71424
Nintendo Game and Watch: Super Mario Bros - Konzol Típusok
4,9 31×
Nintendo Game and Watch: Super Mario Bros
Konzol - kézi, 3 előtelepített játék, 2.36" kijelző, mechanika nélkül, előre telepített licencek - Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels és Ball (Mario version), sorozat: Super Mario, arany kivitel.
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTGAM031
4,8 91×
Super Mario Odyssey - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Az első sandbox játék Marioval a főszerepben, a Nintendo 64 konzolon játszódó Super Mario 64 és a Nintendo GameCube-on játszódó Super Mario Sunshine játékok óta. Ebben a játékban a játékosok hatalmas 3D világokban küzdenek, miközben különleges holdakat gyűjtenek, amely Mario Odyssey nevű űrhajójának az üzemanyaga.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW013

Super Mario™ játékok

Super Mario™ játékok

A Super Mario™ játékok kategóriában összesen 81 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó super Mario™ játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább super Mario™ játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb super Mario™ játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: super Mario™ játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ