Szabadtéri játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az, hogy a gyerekek sok időt töltsenek a szabadban, nem csak azért fontos, hogy jól érezzék magukat, emellett a fejlődésük szempontjából is az. Mivel támogathatjuk, hogy gyermekünk élvezze a kintlétet? Válasszunk számára kiváló kinti játékokat, amelyeket sosem un majd meg! Választékunkban minden kültéri játékból találsz, amelyek csak gyereked eszébe jutnak. Cikkünkben segítünk eligazodni a kínálatban.

Tovább

Kültéri játékok fajták szerint

  • Elektromos kisautók gyereknek a kisautók minden biztonsági előírásnak megfelelnek, beleértve azt, hogy korlátozva van a sebesség, és a határ a szülő által állítható. A gyerekek számára hanghatások és fényeffektek teszik még izgalmasabbá az utat, az elektromos kisautók néhány modelljénél még MP3 lejátszó csatlakoztatására is lehetőség van. 
  • Lábbal hajtós járgányok ideális játékok egy év feletti gyermekek részére. A lábbal hajtós járműveknek köszönhetően a gyerekeknek fejlődik a stabilitása, a mozgáskészségük, fokozatosan felkészülnek a biciklizésre. Kicsiknek a lábbal hajtósok közül, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek a rollerek közül választhatsz.
  • Játszóterek akár komplett összeállítást is vásárolhatsz, vagy összerakhatod a játszóteret az alapján, hogy mivel szeret leginkább játszani a gyereked. A gyerekmászókák remek eszközként szolgálnak az ügyesség és fizikai kondíció fejlesztésének terén.
  • Kerti házikók és sátrak Remek eszköz a gyerekek képzelőerejének fejlesztésére, amikor önállóan játszhat kicsi műanyag vagy fa házikójában, amelyet esetenként egy kis raktár vagy egy kinti ülőrész egészít ki. 
  • Homokozók kínálatunkban nem csak hagyományos fahomokozók, hanem műanyagból készültek is szerepelnek, illetve olyanok is, amelyeket fedő véd attól, hogy bepiszkolódjon a homok. Néhány homokozótípusba különféle interaktív funkciókat építettek, amelyeknek köszönhetően a gyerekek megismerkedhetnek az általános fizikai tulajdonságokkal. 
  • Háromkerekűek gyerekeknek 15 hónap feletti gyerekeknek ajánlottak, és biztonsági övüknek és annak köszönhetően, hogy a pedálok rögzíthetőek, biztonságos játékot garantálnak. Az erős konstrukcióból adódóan a gyerekek használatuk során stabilan ülhetnek.
  • Gyerektraktorok a gyerekeket 3 éves kor felett már nagyon érdeklik, ráadásul saját elképzelésük alapján alakíthatják őket. A gyerektraktorokhoz utánfutó is szokott lenni, teher szállításához.
  • Hinták választhatsz műanyag-, fa-, szövethinták közül, vagy olyan hagyományos hintát, aminek nincs háttámlája, olyat, aminek van, a legkisebbek számára alkalmasat vagy akár olyat is, amiben ketten is elférnek.
  • Gyereksátrak különféle mesevilágból vett és színes motívumokkal díszített sátrakat kínálunk, összerakásuk pár percet vesz igénybe. Azon kívül, hogy a szabadban jó szolgálatot tesz, bent is jól használható, amolyan kuckóként.
  • Csúszdák használhatod őket saját játszótér összeállítása során (mászókákhoz is kapcsolhatók). Kínálatunkban hagyományos, vízi, hosszú és rövid csúszdák is találhatók. 
  • Ugrálóvárak három éves kor feletti gyerekeket köt majd le. Néhány ugrálóvár csúszdával és kis medencével is fel van szerelve, aminek még vízágyúja is van. A magas oldalfalak a gyerekek nagyobb biztonságát szolgálják. 
  • Sárkányok manapság rendkívül népszerűek a szövetes megoldások. Annak köszönhetően, hogy nagyon könnyűek, és a speciális konstrukciójuk van, ezek repülnek a legmesszebbre. A modernebbek remekül irányíthatóak. Ezeket leginkább a nagyobb gyerekek és felnőttek kedvelik, mivel különféle trükköket gyakorolhatnak be velük. 
  • Medencék és vízi játékok meleg, nyári napokon remek szórakozást kínálnak. A medencék az egész család által használhatóak, nagy részük különféle kiegészítőkkel van felszerelve, labdákkal vagy karikákkal, amiket dobálni lehet. A vízben is lehet játszani, kínálatunkban számos játékot találsz, amelyeket akár a kádban is használhattok. 
  • Téli játékok nem csak a gyerekek használhatják, hanem a felnőttek is. Kínálatunkban bobokat, szánkókat és hócsúszkákat is találsz.
  • Sporteszközök a játékok megtanítják a gyerekeknek, hogyan lehet fair módon játszani csapatban. Kínálatunkban kosárlabda, teke, tollaslabda, és sok-sok további – gyerekeknek való – sport eszközei megtalálhatóak.

Ha szabadtéri játékot keresel, minden esetben fordítsd figyelmet a biztonsági elemekre, vedd figyelembe az ajánlott életkort, hogy elkerülhessétek a felesleges baleseteket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 715 termék
Lamax eTiger ATV40S Orange - Négykerekű gyerekeknek Típusok
4,0
Lamax eTiger ATV40S Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 800 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató, szerszámkészlet és csavarok a csomag része, tömege 52 kg, méretek 67 × 61 × 103 cm (Ma×Sz×Mé)
293 690 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HRAls4368
Yedoo Wzoom black - Roller Típusok
3,0
Yedoo Wzoom black
Roller - terep, felnőtteknek és gyerekeknek 6 éves kortól, teherbírása 100 kg, minimális testmagasság 120 cm, váz anyaga acél, markolat anyaga TPR, roller hossza 122 cm, kormány magassága 81 - 90 cm, taposólemez mérete 7,5 × 34 cm (Ma×H), patkófék, támasztó, kerekek anyaga gumi, tömege 7,3 kg
72 190 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPTyed120
5,0
Audi RS TT - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, tartozék: távirányító, tömege: 14,5 kg, mérete: 43,5 × 62 × 103 cm (h × sz × m)
86 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk003173
Zopa Zooter Mint
Futóbicikli - többnyomvonalú, váz anyaga fém, ülésmagasság 25 cm és 25 cm között, tömege 2,4 kg, terhelhetősége 20 kg, zöld kivitel
14 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4510
5,0
Smoby KS csúszda 150 cm, nedvesítővel, türkizkék és zöld
Csúszda - medencéhez, gyerek, UV-álló, vízcsatlakozás, létrás, csúszda hossza 150 cm, anyaga műanyag, teherbírása 50 kg, méretek 100 × 68 × 159 cm (Ma×Sz×H), türkiz, zöld és sárga kivitel
27 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAbz35635
5,0
Egész arcos búvármaszk, junior, kék
Snorkel maszk - méret: s, színe: kék, kialakítása: egész arcos, fókusz: snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
10 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTac035
4,9 20×
Trunki Gurulós bőrönd - Frank, a tűzoltóautó
Gyerek bőrönd - kerekes, keményfedeles, űrtartalma 18 l, mérete 31 × 21 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), címke, rögzítőpántok és belső zseb, 4 kemény kerék, felső fogantyú, piros kivitel, egyszínű motívummal, tömege 1,7 kg
25 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAif3724
Zopa Nova 2 Cosmic Black - Tricikli Típusok
5,0
Zopa Nova 2 Cosmic Black
Tricikli vezetőrúddal - gyerek, terhelhetősége 20 kg, ülés magassága 32 cm, váz anyaga fém, ajánlott 10 hónapos kortól, tömege 13,1 kg, fekete kivitel
57 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRAls490
5,0
Dvěděti Fészekhinta, ovális
Hinta - gyerek, kertbe helyezhető, textil ülés, fém keret, felakasztható, keret felakasztáshoz a csomag része, terhelhetősége 100 kg, többüléses, mérete 150 × 80 cm (Sz×Mé), maximális felfüggesztési hossz 170 cm, többszínű, karabiner a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
31 790 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: HRAkc01531
Lionelo Bart sky blue - Futókerékpár Típusok
5,0
Lionelo Bart sky blue
Futókerékpár - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 35 cm és 43 cm között, tömege 3,3 kg, terhelhetősége 30 kg, kék kivitel
40 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HRAbz04337
Calter Junior búvárkészlet S9301 + M229 P + S, piros - Búvárkészlet
Típusok
4,4
Calter Junior búvárkészlet S9301 + M229 P + S, piros
Búvárkészlet gyerek, légzőcső és búvármaszk, piros kivitel
Leárazás -10 %
5 490 Ft 6 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0337
Calter Junior búvárkészlet S9301 + M229 P + S, kék - Búvárkészlet Típusok
4,4
Calter Junior búvárkészlet S9301 + M229 P + S, kék
Búvárkészlet gyerek, légzőcső és búvármaszk, kék kivitel
5 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0336
5,0
Kézi pumpa, 29 cm
Pumpa - 29 cm magas
1 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif1725
4,5
Gladiátor páncél készlet
Kard - klasszikus, műanyag, kard és pajzs a csomag része, szürke kivitel, ajánlott 3 éves kortól
6 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApta0387
5,0
Star Wars fénykard - Ahsoka Tano
Kard - világító, műanyag, Csillagok háborúja, hossza 700 mm, fehér kivitel, ajánlott 4 éves kortól
5 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15891g
4,5 24×
Woody kör alakú hinta (kék-piros)
Hinta - gyerek, kertbe helyezhető, textil ülés, fém keret, felakasztható, terhelhetősége 100 kg, többüléses, piros és kék kivitel, ajánlott 3 éves kortól
23 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRA792g
5,0
Bo Jungle Toby csobbanó csónak
Hajó - ajánlott életkor: 1,5 éves
5 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4685
Lionelo Sammy LED fénnyel Sárga - Futóbicikli Típusok
5,0
Lionelo Sammy LED fénnyel Sárga
Futóbicikli - többnyomvonalú, fényeffektek, váz anyaga műanyag, ülésmagasság 23,5 cm és 23,5 cm között, tömege 1,75 kg, terhelhetősége 25 kg, sárga kivitel
18 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAls4400
5,0
Teddies Pisztoly - habszivacs töltény, 22cm
Játékpisztoly - hab töltények, 1 fegyver a csomagban, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fegyver hossza 22 cm, kék kivitel, alkalmas 6 éves kortól
2 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4460
Buddy Toys BPC 5181 Mercedes G350d - Futóbicikli Típusok
5,0
Buddy Toys BPC 5181 Mercedes G350d
Futóbicikli - többnyomvonalú, hangeffektek, váz anyaga műanyag, ülésmagasság 26 cm és 26 cm között, tömege 2,6 kg, terhelhetősége 25 kg, piros kivitel
16 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAaaa0267
Buddy Toys BPC 5180 Mercedes G350d - Futóbicikli Típusok
5,0
Buddy Toys BPC 5180 Mercedes G350d
Futóbicikli - többnyomvonalú, hangeffektek, váz anyaga műanyag, ülésmagasság 26 cm és 26 cm között, tömege 2,6 kg, terhelhetősége 25 kg, szürke kivitel
19 890 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAaaa0266
5,0
Bestway Hydro-Force Matrac 198×119 cm
Gumimatrac - vízben használható, hajó, egyszemélyes, terhelhetősége 90 kg, ajánlott 14 éves kortól, italtartó, hálóval, háttámla, anyaga vinyl, méretek 46 × 109 × 188 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06751
Zopa Nova 2 Foggy Grey - Tricikli Típusok
5,0
Zopa Nova 2 Foggy Grey
Tricikli vezetőrúddal - gyerek, terhelhetősége 20 kg, ülés magassága 32 cm, váz anyaga fém, ajánlott 10 hónapos kortól, tömege 13,1 kg, szürke kivitel
56 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRAls489
5,0
Teddies Pisztoly puha golyókkal 2 db + 6 db töltény
Játékpisztoly - tapadókorongos, 6 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fegyver hossza 12 cm, többszínű, alkalmas 6 éves kortól
2 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls443

Szabadtéri játékok

Szabadtéri játékok

A Szabadtéri játékok kategóriában összesen 1717 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szabadtéri játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szabadtéri játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szabadtéri játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szabadtéri játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ