Kábelek cinch csatlakozókkal

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(9)
Audio
(159)
Videó
(80)
Tápegység
(1)
Antenna
(1)
Típus
Csatlakozó kábel
(139)
Kábel hosszabbító
(1)
Átalakító
(21)
Extender
(2)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(145)
Piros
(4)
Kék
(1)
Szürke
(15)
Zöld
(12)
Arany
(1)
Kábel hosszúsága
0,1 m
15 m
-
Szűrés

A cinch csatlakozóval ellátott, gyakran RCA-kábelként emlegetett kábelek az audio-vizuális technológiában használt klasszikus és bevált kábelek közé tartoznak. Gyakran használják őket audio- és videójelek továbbítására otthonokban, stúdiókban, koncerttermekben és mozikban. Egyszerűségük és megbízhatóságuk miatt számos alkalmazásban népszerű megoldásnak számítanak. A megfelelő cinch kábel kiválasztásánál mire kell figyelni? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Mi az az RCA kábel?

Az RCA-kábel, gyakran cinch kábel néven is emlegetik, egy olyan kábeltípus, amelyet analóg audió- és videójelek továbbítására használnak különböző eszközök, például televíziók, DVD-lejátszók, sztereó rendszerek és más eszközök között. Csatlakoztatható Jack-csatlakozóhoz, más RCA csatlakozókhoz, vagy reduktorként is használható. A cinch csatlakozó használatával ellátott kábelek számos különböző típusban kaphatók, és mindegyiknek megvan a maga speciális alkalmazása.

Cinch kábel Jack csatlakozóval mobil eszközök csatlakoztatásához

A cinch - Jack kábelek egyik oldalán egy cinch csatlakozó, a másik oldalán pedig egy Jack csatlakozó található. Általában cinch kimenettel rendelkező eszközök és Jack bemenettel rendelkező eszközök csatlakoztatására használják, például egy TV és egy fejhallgató összekapcsolására.

A legelterjedtebb típus az cinch kábel cinch-csatlakozóval.

A cinch - cinch kábelek mindkét végén cinch csatlakozó van. Általában két cinch csatlakozóval rendelkező eszköz összekapcsolására használják, például egy DVD-lejátszó és egy televízió összekapcsolására. A videotechnika területén az ilyen kábelt gyakran használják kompozit videojelek továbbítására.

Cinch kábel: az átalakító számos csatlakozási lehetőséget kínál

A cinch átalakítók egyik oldalán egy cinch csatlakozó, a másikon pedig egy másik típusú csatlakozó található. Például lehet, hogy az egyik végén cinch-csatlakozó, a másikon pedig 3,5 mm-es Jack, HDMI, USB és egyéb csatlakozó található. Olyan helyzetekben használják, amikor két különböző csatlakozóval rendelkező eszközt kell csatlakoztatni.

Mi a cinch kábel célja?

A cinch kábel többféleképpen használható - lehet adat, audio, video, táp, antenna vagy akár több funkció kombinációja. A cinch kábel rendeltetésének ez a sokfélesége mutatja sokoldalúságukat és rugalmasságukat a különböző alkalmazásokban. Fontos, hogy mindig a megfelelő kábeltípust válaszd az adott célra, hogy elkerüld az esetleges problémákat vagy a rossz átviteli minőséget.

i

Ami a szabványokat illeti, a kábelek cinch csatlakozóval különböző szabványoknak, például USB, HDMI, TS vagy TRS megfelelnek.

A kábelek cinch csatlakozó használatával többféle típusra oszthatók

Az igényektől függően a kábelek cinch csatlakozó segítségével összekötő vagy hosszabbító kábelként, szűkítőként vagy hosszabbítóként használhatók. A cinch csatlakozó kábelek minden típusának megvan a maga rendeltetése, és fontos, hogy az optimális teljesítmény és átviteli minőség elérése érdekében a megfelelőt válaszd ki az adott célra.

 • A patch-kábel egy szabványos kábel, amelyet két eszköz közötti jelátvitelre használnak. Különböző hosszúságban és különböző specifikációkkal készülhet.
 • A hosszabbító cinch kábel a meglévő kábel meghosszabbítására szolgál, ha nagyobb távolságra van szükség az eszközök között.
 • Az extender olyan eszköz, amely kiterjeszti a cinch-jel hatótávolságát, ami hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a szabványos kábel nem elegendő.
 • Az átalakító lehetővé teszi, hogy az egyik csatlakozótípust egy másikhoz igazítsad. Lehet például egy átalakító, amely a cinch-et HDMI-re változtatja.

A vezetékek és a kábel keresztmetszete fontos lehet a kábel átviteli kapacitása és rugalmassága szempontjából. A kábel hossza aztán befolyásolja, hogy milyen messze lehetnek egymástól az eszközök. Egy 5 méteres cinch kábel elég hosszú a legtöbb otthoni audio- és videoalkalmazáshoz.

A kábelek cinch csatlakozó használatával különböző jellemzőkkel rendelkezhetnek

A modern kábelek cinch csatlakozó használatával gyakran különböző fejlesztésekkel vannak ellátva. Az aranyozott csatlakozók jobb vezetőképességet és korrózióállóságot biztosítanak. Az árnyékolt kábel viszont minimalizálja az interferenciát. Milyen egyéb jellemzőkkel rendelkezhet egy cinch kábel?

 • Az aranyozott csatlakozók vékony aranyréteggel vannak ellátva a csatlakozókon, ami jobb vezetőképességet és korrózióállóságot biztosít.
 • A kétoldalas végződésű kábelek mindkét végén ugyanazzal a csatlakozóval rendelkeznek, ami megkönnyíti a csatlakoztatást.
 • Az árnyékolás csökkenti a külső forrásokból származó interferenciát, javítva a jelátvitel minőségét. Az árnyékolás különösen fontos a több eszközzel rendelkező környezetben.
 • A fémtestű csatlakozók ellenállóbbak lehetnek a mechanikai sérülésekkel szemben, és jobb védelmet nyújtanak a belső vezetékek számára.
 • Egyes kábelek LED-ekkel rendelkeznek a megfelelő működés vagy az aktív átvitel jelzésére. Ez hasznos lehet a problémák gyors diagnosztizálásához.
 • A VelcroStrap+ egy továbbfejlesztett kábelrögzítő rendszer, amely lehetővé teszi a kábelek egyszerű lekötését és rendszerezését, minimalizálva a rendetlenséget.
 • Az optikai kábelek elektromosság helyett fényt használnak a jel továbbítására. Interferencia nélküli, tisztább átvitelt biztosítanak.
 • A szerszámkábeleket speciális alkalmazásokhoz vagy bizonyos szerszámokkal való használatra tervezték. Speciális csatlakozókkal vagy jellemzőkkel rendelkezhet.

i

Fókuszálj a kábel lezárásának típusára is a cinch-csatlakozóval

Az egyenes lezárás a leggyakoribb, a csatlakozó közvetlenül a kábelből lép ki. Bizonyos helyzetekben előnyösebb lehet az íves lezárás, amely bizonyos szögben, általában 90 fokban áll, ami ideális lehet a szűk helyeken történő csatlakozásokhoz. A levehető lezárás lehetővé teszi a kábel gyors és egyszerű csatlakoztatását vagy leválasztását anélkül, hogy a kábelt ki kellene venni a készülékből.

A cinch kábel kétféle fonattal rendelkezhet

A normál fonat a szabványos típus, amely megvédi a belső vezetőket a sérülésektől és biztosítja a kábel rugalmasságát. A jobb tartósság és esztétikum érdekében a cinch kábel ballisztikus nejlonnal is fonható. Ez a strapabíró fonás növeli a kábel kopásállóságát és mechanikai igénybevételének ellenállását, meghosszabbítva ezzel a kábel élettartamát.

A kábel cinch csatlakozó használatával általában fekete színben kapható. Azonban más színekben, például arany, fehér, szürke, kék vagy zöld színben is elérhető.

Cinch csatlakozó: a kábelezés egyszerű

A cinch csatlakozó bekötése viszonylag egyszerű. Az cinch csatlakozó általában színkóddal van ellátva, gyakran piros és fehér a sztereó hangjelekhez (jobb és bal csatorna), és sárga a videojelekhez. A készülék bekötésekor fontos, hogy a két eszköz csatlakozójának színei megfelelően illeszkedjenek egymáshoz.

i

Cinch kábel subwooferhez is kapható

A subwoofer cinch kábel kifejezetten az erősítő és a mélynyomó közötti alacsony frekvenciájú hangjelek továbbítására szolgál. A legtöbb mélynyomó egycsatornás RCA bemenetet használ, így csak egy-egy cinch csatlakozó szükséges mindkét végén.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Extender - sztereó jack, Toslink, RCA, tápegységgel
17 990 Ft

2.
Audio kábel - 1 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, fém ház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 290 Ft

3.
Átalakító jack 6,35 mm >>> cinch (RCA) - aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 990 Ft

Még több
163 termék
4,7 21×
Vention 6.3mm Male Jack to RCA Female Audio Adapter Gold
Átalakító jack 6,35 mm >>> cinch (RCA) - aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTh61
AlzaPower AluCore 3.5mm Jack (M) to 2x RCA (M), 5m - fekete - Audio kábel
Típusok
4,7 63×
AlzaPower AluCore 3.5mm Jack (M) to 2x RCA (M), 5m - fekete
Audio kábel - 5 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm (TRS) + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, VelcoStrap+, fém ház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
Szuper ár
3 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB830
4,7 178×
Vention 3.5mm Jack Male to 2x RCA Male Audio Cable 1m Black Metal Type
Audio kábel - 1 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, fém ház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj36
AlzaPower AluCore 3.5mm Jack (M) to 2x RCA (M), 10m - fekete - Audio kábel
Típusok
4,7 63×
AlzaPower AluCore 3.5mm Jack (M) to 2x RCA (M), 10m - fekete
Audio kábel - 10 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm (TRS) 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, VelcoStrap+, fém ház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
Szuper ár
3 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB831
4,7 178×
Vention 3.5mm Jack Male to 2x RCA Male Audio Cable 2m Black Metal Type
Audio kábel - 2 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, konnektor TRS, fém ház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 370 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj38
4,7 90×
PremiumCord SCART - 3xCINCH M/M, 1.5m + kapcsoló
Videokábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× SCART akár 576i (PAL) / 480i (NTSC), 2 hangsáv (sztereó), 2 hangcsatorna átviteli sebességgel + 3× cinch (RCA) analóg komponens videó akár 576i (PAL) / 480i (NTSC), 2 hangsáv (sztereó), 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, egyenes és hajlított végződés
1 590 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD943f12
4,7 76×
PremiumCord kábel 3.5mm jack-2xCINCH F/M 20cm
Átalakító cinch (RCA) analóg hang >>> jack 3,5 mm - egyenes végződés, kábel hossza 0,2 m
1 250 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD943f04
4,5 10×
Adam Hall K3 TPC 0100
Audio kábel - 1 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA) + 2× jack 6,35 mm (TS), konnektor TS, egyenes végződés
2 060 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH02j0
5,0
Adam Hall K3 TPC 0300
Audio kábel - 3 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA) + 2× jack 6,35 mm (TS), konnektor TS, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH02j1
4,7 178×
Vention 3.5mm Jack Male to 2x RCA Male Audio Cable 5m Black Metal Type
Audio kábel - 5 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm (TRS) + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, fém ház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 980 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj40
4,4 31×
Vention 1x RCA Male to 1x RCA Male Cable 2m Black
Audio kábel - 2 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA), kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj63
4,8 69×
PremiumCord 3x CINCH-3x CINCH M/M, 2m
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 4× cinch (RCA) analóg komponens videó, kétoldalas végződés, egyenes végződés
1 430 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD943f05
4,5 101×
PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F), 10m
Audio kábel - 10 m-es hosszabbító kábel, male csatlakozók: 1× cinch (RCA) analóg hang 1 hangsáv, 1 hangcsatorna átviteli sebességgel, female csatlakozók: 1× cinch (RCA) analóg hang 1 hangsáv, 1 hangcsatorna átviteli sebességgel, egyenes végződés
1 510 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i9
4,8 55×
PremiumCord jack M 3.5 to 2x RCA M, 10m
Audio kábel - 10 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, egyenes végződés
1 350 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD972b22
4,8 16×
Vention 3.5mm Jack Male to 2x RCA Male Audio Cable 10m Black Metal Type
Audio kábel - 10 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
4 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj40b
4,8 22×
Vention 3.5mm Jack Female to 2x RCA Male Audio Cable 2m Black Metal Type
Audio kábel - 2 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× cinch (RCA) analóg hang 1 hangsáv, 1 hangcsatorna átviteli sebességgel, female csatlakozók: 1× jack 3,5 mm, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj70
4,4 31×
Vention 1x RCA Male to 1x RCA Male Cable 1m Black
Audio kábel - 1 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA), kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
1 750 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTj61
4,6 603×
OEM csatlakozó, 1.5m
Audio kábel - 1,5 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm (TRS) + 1× cinch (RCA) analóg hang 1 hangsáv, 1 hangcsatorna átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, egyenes végződés
1 090 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MK362
3,9 26×
PremiumCord 2x cinch M to 2x cinch M, 10m
Audio kábel - 10 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, egyenes végződés
1 520 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD972b26
4,6 16×
PremiumCord 2x RCA M to 2x RCA M, 5m
Audio kábel - 5 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, egyenes végződés
1 250 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD972b25
4,5 28×
OEM DIN5pin(M) to 2x cinch, 1.5m
Audio kábel - 1,5 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DIN5 + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, egyenes végződés
1 310 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MK362a2
4,9 10×
OEM DIN5pin(F) from 2x cinch, 20cm
Audio kábel - 0,2 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, female csatlakozók: 1× DIN5, egyenes végződés
1 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MK362a5
4,8 102×
PremiumCord jack M 3.5 to 2x cinch M, 3m
Audio kábel - 3 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, egyenes végződés
1 250 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD972b20
4,8 54×
PremiumCord jack M 3.5 to 2x cinch M, 5m
Audio kábel - 5 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm + 2× cinch (RCA) analóg hang 2 hangsáv, 2 hangcsatorna átviteli sebességgel, egyenes végződés
1 350 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD972b21

Kábelek cinch csatlakozókkal

cikkÁrnyékolt kábel A kábel árnyékolása a nem kívánt zajok szűrőjeként szolgál. A zaj a videó-, hang- vagy adatkimenet minőségének romlásában nyilvánulhat meg. Számos tápkábel is fel van vértezve a zajok ellen (általában egy ferritgyűrűvel a csatlakozónál), de ezek inkább egyfajta...

Kábelek cinch csatlakozókkal

A Kábelek cinch csatlakozókkal kategóriában összesen 163 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kábelek cinch csatlakozókkal Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kábelek cinch csatlakozókkal A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kábelek cinch csatlakozókkal A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kábelek cinch csatlakozókkal vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ