Nespresso kompatibilis kapszulák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ital típusa
Tejes kávéitalok
(4)
Tejmentes kávés italok
(78)
Rendeltetés
Caffe crema
(1)
Caffè Latte
(3)
Cappuccino
(3)
Espresso
(49)
Latte Macchiato
(1)
Lungo
(20)
Ristretto
(10)
Íz
Csokoládés
(6)
Karamellás
(5)
Vaníliás
(4)
Mogyorós
(2)
Kávétípus
100% Arabica
(40)
Koffeinmentes
(5)
Kávékeverék
(30)
100% Robusta
(1)
Kávé eredete
Dél-Amerika
(14)
Brazília
(8)
Kolumbia
(7)
Guatemala
(6)
Kelet-Afrika
(4)
Kapszula típusa
Nespresso Original
(4)
Nespresso Original kompatibilis
(76)
Intenzitás
Blonde
(8)
Medium
(41)
Dark
(20)
Szűrés

Rajongsz a jó kávéért, de nem szeretsz időt vesztegetni a kávéfőző előkészítésével és karbantartásával? Ebben az esetben a kapszulás kávéfőző neked lett kitalálva. Fedezd fel a Nespresso kompatibilis kapszulák felhasználásával történő kávéfőzés előnyeit, és derítsd ki, mi a tendencia rohamos terjedésének az oka, miért használnak kapszulás kávéfőzőt előszeretettel a háztartásokban és az irodákban. Segítünk a választásban, hogy a Nespresso kávéfőződhöz a megfelelő Nespresso kompatibilis kapszula kerüljön a kosárba.

Tovább

A kávé megfelelő tárolása többé nem jelent gondot - ismerkedj meg a Nespresso kompatibilis kávékapszulák világával

A kávé íze szempontjából kulcsfontosságú tényező annak frissessége, más szóval a kávé pörkölése és elkészítése közt eltelt idő. A hagyományos kávék esetében a csomagolás felbontását követően az aroma szinte azonnal elillan, ezzel szemben a Nespresso kompatibilis kapszulák megőrzik a kávé frissességét. Az őrlés után minden adagot külön alumínium kapszulába csomagolnak, így hosszabb ideig történő tárolásra is alkalmasak.

 • A kávét a pörkölést és az őrlést követően azonnal légmentesen lezárt kapszulákba csomagolják.
 • A Nespresso kompatibilis kávékapszulák használata leginkább ott előnyös, ahol nem túl magas a kávéfogyasztás.
 • Minden egyes Nespresso kompatibilis kapszula ugyanolyan mennyiségű és minőségű őrölt kávét tartalmaz.

A Nespresso kompatibilis kapszulák újrahasznosítása - hogyan működik?

Mivel a legtöbb gyártó a gyártás során csak alumíniumot használ, a Nespresso kompatibilis kávékapszulák újrahasznosítása roppant egyszerű. De hogyan is működik mindez?

 1. Vidd el az elhasznált kávékapszulákat a Nespresso bármely gyűjtőhelyére.
 2. A Nespresso kompatibilis kapszulák válogatási folyamaton esnek át, ahol a tiszta alumíniumot különválasztják a kávézacctól.
 3. Mindkét alapanyagot újrahasznosítják - az alumínium további feldolgozásra kerül, a kávézacc pedig alternatív energiaforrásként kerül felhasználásra.

Kapszulák kávéfőzőhöz – a Nespresso kávéfőző legfőbb előnyei

Akár a mindennapi jutalmat, akár a munkahelyi lendületet jelenti számodra a kávézás, vagy egyszerűen csak szereted az ízét, biztosan tisztában vagy vele, hogy az igazán jó kávé elkészítésének külön tudománya van. Egyrészt a kávé frissen pörkölt és tökéletesen őrölt kell, hogy legyen, de a megfelelően beállított és karbantartott kávéfőző is fontos tényező, melyek vételára egyébként gyakran szédületes magasságokban szárnyal. A Nespresso kávéfőzők és a Nespresso kompatibilis kapszulák a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Egyszerű és könnyű kávéfőzés.
 • A kapszulás kávéfőzők vételára alacsonyabb.
 • A hagyományos kávéfőzőkhöz viszonyítva kisebb méretekkel rendelkeznek.
 • A kávéfőzés során a magas nyomás gazdag ízt és finom kávéhabot biztosít.

Még nincs kapszulás kávéfőződ? Tekintsd meg a Nespresso kávégép termékkínálatunkat és válogass kedvedre. Esetleg a legnépszerűbb kávémárkát keresed? Hamarosan érkezik: Jacobs Nespresso kapszula

A Nespresso kompatibilis kapszula kiválasztása

A kávé történetéről, termesztéséről és elkészítéséről egy egész könyvet lehetne írni, ezért mi segítünk neked a legmegfelelőbb Nespresso kompatibilis kapszula kiválasztásában. Az tökéletes íz egy szubjektív dolog, hiszen mindenkinek kicsit más az ízlése, de mi hiszünk benne, hogy kínálatunkban, a Nespresso kompatibilis kapszulák közt, mindenki megtalálhatja a számára ideális kávékapszulákat: legyen az espresso, cappuccino, vagy bármilyen egyéb ízesített Nespresso kompatibilis kapszula.

Kompatibilis Nespresso kapszula fajták

A Nespresso kompatibilis kapszulák belsejébe zárt kávé két alapvető típusa az Arabica és a Robusta. Az Etiópiából származó Arabica koffeintartalma általában alacsonyabb, ellenben íze lágyabb. A Robusta, melynek eredete az indonéz Jáva-szigetre vezethető vissza, magasabb koffeintartalommal és karakteresebb aromával rendelkezik.

Nespresso kapszula válogatás

Azok számára, akik teljes mértékben elköteleződtek a márka iránt, a Nespresso kapszula válogatás a tökéletes választás. Az ilyen csomagok harmincnál több kapszulát tartalmaznak és legalább három különböző kávéitalból tevődnek össze. Jelenleg a Starbucks és L'OR kínálata tartalmaz Nespresso kapszula válogatást. Valamelyik az espresso változatokra összpontosít, más a hosszú kávék változatait is tartalmazza. A Nespresso kapszula válogatás ajándéknak is remek, a csomagban biztos lesz olyan kávéital, amely az ajándékozott ízlését tökéletesen eltalálja.

A kávé intenzitása, avagy lágysága

A legtöbb gyártó a Nespresso kompatibilis kapszuláit az intenzitás vagy a pörkölés mértéke szerint rendezi sorba. Az 1-től 14-ig terjedő skálázás a legelterjedtebb, mely szerint minden szint 1 °C-ot jelent a pörkölés során. Bár egyes Nespresso kompatibilis kapszulát gyártó cégek ezt mindössze 3 szintre egyszerűsítik le, az elv továbbra is ugyanaz. Ha pedig valamilyen ízesített Nespresso kompatibilis kapszula a vágyad, keresd az alábbi finomságokat:

 • Csokoládés Nespresso kompatibilis kapszula
 • Vaníliás Nespresso kompatibilis kapszula
 • Nespresso kompatibilis kapszula gyümölcsös jegyekkel és még sok más

Nespresso kapszula tartó
Mivel a Nespresso kompatibilis kapszulák kínálata rendkívül széles, nagyszerű segítséget nyújthat számodra egy esztétikus és áttekinthető tárolást biztosító Nespresso kapszula tartó. Válogass kínálatunkból, ahol különféle, érdekesebbnél érdekesebb kialakítású kapszulatartókkal találkozhatsz.

Nespresso kompatibilis kapszula és Nespresso kávégép márkák

Kínálatunkban sokféle márkájú kapszula kapható, azonban a legnépszerűbb kétségtelenül a L'OR és a Jacobs Nespresso kapszula, de mindenképpen említésre szorulnak a Segafredo és a Davidoff minőségi termékei is. Az ismert Starbucks kávéházlánc termékei sem maradhatnak le a termékpalettáról, melyek szintén több változatban kaphatók. Ha pedig éppen új Nespresso kapszulás kávéfőző vásárlása előtt állsz, a különféle típusokon túl, Krups és De'Longhi márkájú készülékek közül választhatsz.

Nespresso kapszula ár

A Nespresso kapszula árat a legcélravezetőbb az ár/adag mutató alapján vizsgálni. A Nespresso kapszula ár függ a csomag méretétől is. A nagyobb, 70-100 kapszulát tartalmazó csomagolások egységnyi ára általában alacsonyabb, mint a kisebb kiszerelések esetében.

Az Alza kínálatába a legolcsóbb Nespresso kompatibilis kapszulákat a Segafredo és Jacobs adják. Ezen Nespresso kapszulák ára adagonként 100 Ft alatt is lehet. A lista másik végén a Davidoff kapszulák találhatóak, esetükben egy adagért 190-200 forintot kell fizetni. A többi ismert Nespresso kapszula ára (Starbucks, L'OR, Jacobs) nagyban függ a kiszerelés nagyságától. A legnagyobb Nespresso kapszula válogatások vásárlása esetén az egységnyi ár 150 Ft körül mozog.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kávékapszula - cappuccino, kávékeverék, medium, vaníliás, származási hely Dél-Amerika, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag
több darab vásárlása esetén 1 700 Ft-tól

2.
Kávékapszula - tejes kávéitalok készítéséhez, kávékeverék, medium, karamellás, származási hely Dél-Amerika, Espresso csészemérethez, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag
több darab vásárlása esetén 1 700 Ft-tól

3.
Jacobs Espresso Intenso 10 Raktáron > 10 db
Kávékapszula - espresso, kávékeverék, medium, pörkölt, fás és malátás tónusú, kapszula anyaga alumínium, 40 darabos csomag
3 990 Ft

Még több
80 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9
Jacobs Espresso Intenso 10
Kávékapszula - espresso, kávékeverék, medium, pörkölt, fás és malátás tónusú, kapszula anyaga alumínium, 40 darabos csomag - 99,75 Ft/1 porce
3 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK763
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
L'OR Profondo
Kávékapszula - lungo, 100% Arabica, pörkölt és fűszerezett tónusú, kapszula anyaga alumínium, 40 darabos csomag - 154,75 Ft/1 porce
6 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORKK313
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
L'OR Espresso Colombia
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, csokoládés, pörkölt tónusú, kapszula anyaga alumínium, 40 darabos csomag - 154,75 Ft/1 porce
6 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORKK606
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 59×
L'OR MixPack Origins collection - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, gyümölcsös tónusú, újrahasznosítható, kapszula anyaga alumínium, 70 darabos csomag - 171,29 Ft/1 porce
11 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORKK266
4,7 26×
STARBUCKS® Creamy Vanilla by NESPRESSO®, Blonde Roast, 10 kapszula
Kávékapszula - cappuccino, kávékeverék, medium, vaníliás, származási hely Dél-Amerika, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
1 700 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK975
4,7 24×
STARBUCKS® Smooth Caramel by NESPRESSO®, Blonde Roast, 10 kapszula
Kávékapszula - tejes kávéitalok készítéséhez, kávékeverék, medium, karamellás, származási hely Dél-Amerika, Espresso csészemérethez, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
1 700 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK976
4,7 45×
STARBUCKS® House Blend by NESPRESSO®, Medium Roast - 10 kapszula
Kávékapszula - lungo, 100% Arabica, medium, karamellás, származási hely Dél-Amerika, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
Szuper ár
1 700 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK226
4,9 11×
Jacobs Lungo Intenso 8
Kávékapszula - lungo, kávékeverék, medium, kapszula anyaga alumínium, 40 darabos csomag - 99,75 Ft/1 porce
3 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAKK794
4,9 21×
Lavazza NCC Qualita Oro - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, medium, pörkölt, mézes, virágos és malátás tónusú, származási hely Dél-Amerika, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK465
4,5
Lavazza NCC Espresso Ristretto - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - ristretto, kávékeverék, dark, pörkölt és malátás tónusú, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK564
4,9 18×
STARBUCKS® Single-Origin Guatemala by NESPRESSO®, Blonde roast, 10 kapszula
Kávékapszula - espresso és lungo, 100% Arabica, blonde, kakaós, malátás és mogyoró tónusú, származási hely Guatemala, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
1 700 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK602
4,9 10×
Jacobs Espresso Ristretto Intenso 12
Kávékapszula - espresso, kávékeverék, medium, kapszula anyaga alumínium, 40 darabos csomag - 122,25 Ft/1 porce
4 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAKKK763
4,9 13×
Lavazza NCC Espresso DEK - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, koffeinmentes, medium, pörkölt és gyümölcsös tónusú, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK601
4,8 45×
Jacobs Guten Morgen XL - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - lungo, kávékeverék, dark, kapszula anyaga alumínium, 20 darabos csomag - 134,50 Ft/1 porce
2 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK798
4,8 102×
STARBUCKS® by NESPRESSO® Single-Origin Colombia 10db
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, medium, malátás tónusú, származási hely Dél-Amerika, újrahasznosítható, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
1 700 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK010
4,8 14×
Lavazza NCC Espresso Lungo - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - lungo, 100% Arabica, medium, pörkölt, gyümölcsös és virágos tónusú, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK571
4,8 16×
Lavazza NCC Espresso Classico - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, dark, pörkölt és malátás tónusú, származási hely Dél-Amerika, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK625
4,9 21×
Jacobs Espresso Intenso - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, kávékeverék, dark, pörkölt, fás és malátás tónusú, kapszula anyaga alumínium, 20 darabos csomag - 129,50 Ft/1 porce
2 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK190
4,4 10×
Julius Meinl Espresso Bio & Fairtrade Komposztálható (10x 5,6 g/box) - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, medium, mogyoró tónusú, származási hely Honduras és Peru, komposztálható, 10 darabos csomag - 199 Ft/1 porce
1 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JULKK630
4,6 16×
L'OR Guatemala 10db, alumínium csomagolás - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, blonde, citrusos és malátás tónusú, származási hely Guatemala, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 189 Ft/1 porce
Szuper ár
1 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORKK153
4,6 77×
STARBUCKS® by NESPRESSO® Pike Place Roast 10 db
Kávékapszula - lungo, 100% Arabica, medium, csokoládés és mogyorós, malátás tónusú, származási hely Dél-Amerika, újrahasznosítható, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
1 700 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK012
4,8 131×
STARBUCKS® by NESPRESSO® Blonde Espresso Roast 10db
Kávékapszula - espresso, 100% Arabica, blonde, pörkölt tónusú, származási hely Dél-Amerika, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 189 Ft/1 porce
1 890 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK011
4,7 87×
L'OR Espresso Decaffeinato 10db, alumínium csomagolás - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - espresso, koffeinmentes, medium, gyümölcsös és kakaós tónusú, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 189 Ft/1 porce
1 890 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACDE116
4,7 22×
L'OR Espresso Chocolate
Kávékapszula - espresso, medium, csokoládés, pörkölt és malátás tónusú, kapszula anyaga alumínium, 10 darabos csomag - 189 Ft/1 porce
1 890 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORKK188
NespressoSzerezz ajándékutalványt Nespresso kávéfőző vásárlásakor a Vertuo vagy Original termékcsaládból, akár 12 000 Ft értékben Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...

Nespresso kompatibilis kapszulák

A Nespresso kompatibilis kapszulák kategóriában összesen 80 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nespresso kompatibilis kapszulák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nespresso kompatibilis kapszulák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nespresso kompatibilis kapszulák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nespresso kompatibilis kapszulák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ