A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kärcher FC 5 Premium

Termékkatalógus
Kärcher FC 5 Premium
4,5 12 értékelés
Padlótisztító - 2 az 1-ben, egy lépésben felmossa a nedves szennyeződéseket és felporszívózza a száraz koszt, hatékonyan tisztítja a kemény padlófelületet, a parkettát, a laminátot és a járólapot, forgó mikroszálas hengerek öntisztító funkcióval, hengercsere és tisztítás anélkül, hogy a szennyeződésekhez kellene érni, alacsonyabb visszamaradt nedvesség, 60 °C-on mosható hengerek, ergonomikus, rugalmas, forgatható tisztítófej, 7 m-es kábel, 0,4 l-es tartály, 460 W teljesítmény
Kód:  KARPM202 Termékszám:  1.055-460.0 Gyártó honlapja:

Kärcher FC 5 Premium

Az FC 5 Premium padlómosó hatékonyan tisztítja a kemény padlókat, parketta, laminátum, parafa vagy csempe. A tisztítás még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes. Az FC 5 Premium nem csak időt, hanem energiát is megtakarít . A csomagban található egy második hengerpár, 500 ml-es univerzális padlótisztító és egy fa padlóápolási termék, amely kifejezetten frissítésre és ápolásra szolgál. Az öntisztító funkcióval rendelkező forgó mikroszálas hengerek mindig használatra készek. A hengerek cseréje és tisztítása szennyeződés nélkül egyszerű, és mindenki képes kezelni.



Az FC 5 Premium padlómosó főbb jellemzői

  • Az FC 5 Premium padlómosó hatékonyan tisztítja a kemény padlókat, parketta, laminátum, parafa, WC-k
  • Forgó mikroszálas hengerek öntisztító funkcióval
  • A görgők cseréje és tisztítása szennyeződés nélkül egyszerű
  • Felszerelt 2 az 1-ben funkció
  • Az FC 5 Premium háromlépcsős LED kijelzővel van felszerelve
  • Alacsonyabb maradék nedvességtartalom
  • A mikroszálas görgők felszerelhetők és eltávolíthatók
  • A gép mosható 60 ° C-ig
  • Tisztítófej rugalmas forgócsuklóval

2 az 1-ben funkció

Az FC 5 Premium padlómosó 2 az 1-ben funkcióval van ellátva, hogy tökéletes tisztítási eredményt biztosítson. Egy lépéssel törölje le a szennyeződéseket, de a száraz szennyeződéseket és az állati szövet is. Ez jobb tisztítási teljesítményt nyújt, összehasonlítva a hagyományos padlóruhával ellátott mop-nal.


Alacsonyabb maradék nedvességtartalom

Az összes szennyeződést és szennyezett vizet automatikusan kiszívják a hengerekből. Az FC 5 Premium padlómosó nagy előnye az alacsonyabb maradék nedvességtartalom, amely kevesebb, mint 2 perc alatt kiszárítja a padlót.

Gőzmosó FC 5 Premium forgó hengerekkel

A mikroszálas görgők gyorsan felszerelhetők és egyszerűen újra eltávolíthatók. Ezen felül 60 ° C-ig megmunkálhatja őket. Az előre forgó hengerekkel az FC 5 Premium padlómosó szinte egyedül mozog, megkönnyítve ezzel a tisztítást. A súrolófej közepén lévő hajtás lehetővé teszi a sarkok és élek optimális tisztítását, és garantálja a tökéletes tisztítási eredményeket.

Tökéletes eredmények

Az ergonómiailag kialakított súrolófej rugalmas forgócsuklóval biztosítja a tökéletes tisztítási eredményt . Könnyen hozzáférhet nehezen megközelíthető helyekre, például szűk helyekre a bútorok alatt vagy a kanapén. Az FC 5 Premium padlómosó tartályt ezután könnyen meg lehet tölteni tiszta vízzel a csap alatt.


Paraméterek

Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Felület típusa
Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
7 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Felszereltség, tartozékok

További kiegészítők
Tisztító állomás, Tisztítógörgő, Tisztító oldat Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
460 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
122 cm Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Tömeg
4,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher FC 5 Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER FC 5 Premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KÄRCHER FC 5 Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FC 5 Premium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FC 5 Premium.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ