Kärcher SC 1

Termékkatalógus
Kärcher SC 1
4,0 1 értékelés
Gőztisztító - kézi, 1200 W, felmelegítési idő: 3 perc, pára nyomása: 3 bar, biztonsági szelep, kompatibilis az összes Kärcher gőztisztító tartozékkal
Kód:  KASK001a Termékszám:  15162600 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 1

Tökéletesen tiszta háztartásra vágyik, és mindezt anélkül, hogy a baktériumok és a szennyeződések megtapadnának a sarkokban vagy a csempék illesztései között? Ebben az esetben van egy megoldásunk az Ön számára. A Kärcher vállalattól származó kézi gőztisztítónak kétségtelenül hasznát fogja venni az egész otthonában, és mindezt vegyipari termékek használata nélkül. A kompakt méretének köszönhetően ez a készülék az Ön megbízható asszisztense lesz. Ezzel a háztartás takarítása kényelmes, de főleg gyors és alapos lesz.

Tulajdonságok

  • Alapos tisztítási eredmény
  • Vegyi tisztítószerek használata nélkül
  • Gyermekzár
  • Biztonsági szelep
  • Hosszú élettartam

Hasznos segítség

A készülék designja rendkívül attraktív és azzal nyűgözi le, hogy a munka során magas szintű kényelmet nyújt. A termék nagyon sokoldalúan használható. A gőztisztító eltávolítja a közönséges háztartási baktériumok akár 99,99%-át és alaposan kitisztít minden felületet egészen a pórusok mélységéig. Amikor a főzőlap, a páraelszívó vagy a kisebb rések tisztításáról van szó, akkor egykettőre elbánik velük a praktikus kézi fúvóka. Legvégül ennek a tisztítónak a kimeneti nyomása 3 bar és a gőz pedig 3 perc alatt készen áll a munkára.

A kompakt méretének köszönhetően ez a kézi gőztisztító kiválóan alkalmas a gyors és alapos tisztításhoz egészen a pórusok mélységéig. Tökéletesen kitisztítja:

  • A berendezéseket
  • A mosdókagylókat
  • A csempéket
  • Az ablakokat és a tükröket
  • A páraelszívót
  • A főzőlapokat

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Tartály térfogata
0,2 l Kész!
Gőznyomás
3 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Tartály térfogata
0,2 l Kész!
Gőznyomás
3 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ