30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kärcher SC 3

Termékkatalógus
Kärcher SC 3
5 2 értékelés
Gőztisztító - 1900W, felmelegítési idő: 0,5 perc, gőznyomás: 3,5 bar, beépített tölcsér a víz töltéséhez, jelzőlámpa a víz fűtéséhez és a gép működéséhez, Non-stop gőz, integrált rendszer a vízkő megtelepedése ellen, „Comfort" padlófúvóka, kétfokozatú gőzszabályzó
Kód:  KASK003a Termékszám:  15130000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 3

A háztartást nem mindig könnyű ragyogóan tisztán tartani. Ennek érdekében van egy olyan termékünk az Ön számára, amely képes elbánni a szennyeződésekkel egyszer és mindenkorra. A gőztisztítók fő előnyei közé tartozik a hatékony tisztítási eredmény, és mindez mindenféle tisztítószer használata nélkül. Az ideális tisztítást elősegíti az optimalizált padlófúvóka, amely a teljes felületével eltávolítja az összes szennyeződést. A készülék megtalálja a saját egyedülálló helyét ott, ahol szükség van a teljesen tiszta és a baktériumok nélküli steril környezetre.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás
  • Modern design
  • Hatékony tisztítási eredmények
  • Minden felületen használható
  • Könnyen kezelhető
  • A gőz szabályozható a gőzpisztolyon
  • Hosszú élettartam

A tisztítás még soha nem volt ennél könnyebb

A készülék designja rendkívül attraktív és azzal nyűgözi le, hogy a munka során magas szintű kényelmet nyújt. A termék nagyon sokoldalúan használható. Megbirkózik bármilyen felülettel, legyen szó akár a fürdőszoba, a WC, az üveg, a tükör vagy a mindenféle típusú padló tisztításáról. Az eszköz a nagy teljesítményével mindig tökéletes eredményt biztosít. A letelepedett szennyeződéseket, a zsírt és a vízkövet könnyedén és teljes mértékben eltavolítja a kellően nagy kimeneti gőznyomásnak köszönhetően, amely akár 3,5 bar is lehet. A szennyeződés mértékétől függően kiválaszthatja a nyomást az Ön igényei szerint. Az egy literes víztartály tiszta vízzel folyamatosan újratölthető. Ez lehetővé teszi, hogy kitakarítsa az egész otthonát a munkafolyamat megszakítása nélkül. Ezzel a tisztítóval a takarítás örömteli lesz, mégpedig az azonnal érthető és főleg az egyszerűen kezelhető vezérlőelemeknek és azok funkcióinak köszönhetően.

Hosszú élettartam és biztonság

A hosszú élettartamot az alumínium kazán garantálja azáltal, hogy a fűtőtestek fémbe vannak beöntve, ezzel is megakadályozva a vízkő lerakódását. Az alumínium ötvözet kiválóan megtartja a hőt. Az eszköz biztonságos a gyermekekkel szemben. Ugyanis egy szabadalmaztatott biztonsági kupakkal van ellátva, amely egy nyomáscsökkentő szeleppel rendelkezik. Ez csak akkor nyitható ki, ha a gőzkazán nincs nyomás alatt. Ezzel a gőztisztítóval az otthona mindenféle nagyobb erőfeszítés nélkül örökre ragyogni fog a tisztaságtól.

Gazdag felszereltség

  • Körkefe
  • Frottír fedél a kézi fúvókára
  • Vízkőoldó rudak
  • Frottír rongy a padlóra
  • Padlófúvóka

Jellemzők:

Hosszúság: 360 mm
Szélesség: 236 mm
Magasság: 253 mm
Tömeg: 3,1 kg

 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 900 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
3,5 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 900 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
3,5 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ