A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Tchibo Barista Espresso, szemes, 1000g

Termékkatalógus
Tchibo Barista Espresso, szemes, 1000g
4,8 45 értékelés
Kávé - szemes, 100% Arabica, különböző eredetű kávék keveréke, csomag tömege 1000 g
8 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TCHACC29 Termékszám:  492883 Gyártó honlapja:
Tchibo Barista Espresso, szemes, 1000g 8 490 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Tchibo Barista Espresso, szemes, 1000g

Az 1 kg-os Tchibo Barista Espresso 100%-ban a legmagasabb minőségű Tchibo Arabica kávét tartalmazza a tökéletes espresso elkészítése érdekében. A csomagolás a friss aroma megőrzéséért lezáróval van ellátva. A kávé alkalmas beépített őrlővel rendelkező, teljesen automatizált gépekkel történő használatra, darálás után karos kávéfőzőkhöz, valamint kotyogóshoz.

Tchibo Barista szemes kávé - legfontosabb jellemzők

  • 100%-ba Tchibo Arabica kávé
  • Lassú pörkölésű
  • Finom alapíz leheletnyi étcsokoládéval és mogyoróval
  • Lezárható csomagolás az aroma megőrzése érdekében
  • Teljesen automata kávéfőző gépekkel kompatibilis

Minőségi kávé lassú pörköléssel

Ez a kávé felelősségteljes mezőgazdasági termelésből származó kávészemekből készült. Köszönhetően a lassú pörkölésnek a kávé lágy alapízű, amelyhez egy leheletnyi étcsokoládés és mogyorós aroma társul.

Mit érdemes tudni a Tchibo Barista szemes kávéról?

A Tchibo Barista szemes kávé a Tchibo márka egyik prémium termékcsaládjához tartozik. A Tchibo, amely Németországban alakult ki és vált ismertté, széles körben elismert a kávéiról, és a Barista sorozat különösen a magasabb minőségi szegmensben helyezkedik el. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú jellemzője a Tchibo Barista szemes kávénak:

  • Pörkölés: a Tchibo Barista szemes kávék jellemzően közepesen vagy sötéten pörkölt kávékat tartalmaznak, amelyek erőteljes és gazdag ízvilágot nyújtanak. A közepes és sötét pörkölés jobban kiemeli a kávébab természetes ízjegyeit, és intenzívebbé teszi az aromáját.
  • Bab minősége: a Tchibo Barista sorozat gyakran magas minőségű Arabica kávébabokat használ, amelyek finomabb, összetettebb ízvilágot biztosítanak, szemben a Robusta babokkal.
  • Származás: a Tchibo Barista szemes kávék általában több különböző eredetű kávébab keverékét tartalmazzák, hogy egyedi ízprofilokat hozzanak létre. A pontos származási helyek változhatnak, de gyakran dél-amerikai és afrikai területekről származnak.
  • Felhasználás: a Tchibo Barista kávék különösen alkalmasak eszpresszó és más, gyakori kávéitalok számára, mint például cappuccino vagy latte macchiato.
  • Csomagolás és elérhetőség: a Tchibo Barista szemes kávék általában jól megtervezett, prémium csomagolásban kerülnek forgalomba, és széles körben elérhetőek.

Eszpresszóhoz vagy más kávékülönlegességekhez

A Tchibo Barista Espresso-ból többféle kávékülönlegességet is elkészíthetsz a lágy, krémes habbal társuló eszpresszó mellett, például cappuccino-t vagy latte machiato-t. Az ideális kávémennyiség egy csésze elkészítéséhez egy kanálnyi (7 - 9 g).

Paraméterek

Kávé típusa
Szemes Kész!
Kávé fajtája
100% Arabica Kész!
Származási hely
Különböző eredetű babok Kész!
Csomag tömege
1 000 g Kész!

Kávéforma

Kávé típusa
Szemes Kész!

Kávé típusa

Kávé fajtája
100% Arabica Kész!
Származási hely
Különböző eredetű babok Kész!

Tömeg

Csomag tömege
1 000 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Barista Espresso, szemes, 1000g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Barista Espresso, zrnková, 1000g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Barista Espresso, zrnková, 1000 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ