A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

Lavazza kávék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kávé típusa
Szemes
(14)
Őrölt
(5)
Darabszám
1 db
6 db
-

A Lavazza név már több mint száz éve a minőségi, gazdag aromájú kávé szinonimája és az olasz eszpresszó kávé jól ismert szimbóluma. De mi egyebet képvisel a márka, és miért érdemli meg a Lavazza kávé a bizalmadat?

Tovább

Lavazza kávék - Szemes, őrölt, kapszulás, és kávékeverékek

A Lavazza kávé az egyik legismertebb kávé márka a világon. Az első Lavazza üzletet Luigi Lavazza nyitotta meg 1895-ben Torinóban. Elsőként ismerte fel és használta ki a különféle kávék keverésében rejlő potenciált. A ma fogyasztott Lavazza kávék között is többféle keverék található. A világ hetedikként rangsorolt kávépörkölője, a cég négy generáció óta a Lavazza család tulajdonában van, s több mint száz éve képvisel szenvedéllyel olyan időtlen értékeket, mint az innováció, folyamatos fejlődés és megbízhatóság.

Lavazza kávé
A Lavazza kávék erőteljes ízt és gazdag aromát garantálnak.

Szemes Lavazza kávé

Ha valódi frissességre és gazdag aromára vágysz, akkor a Lavazza szemes kávék kellemes és harmonikus ízeket kínálnak, akár kávékeveréket, akár 100%-os Arabica szemes kávét választasz. A Lavazza kávé Olaszország határain túl is a sokak által imádott eszpresszó kávé szimbóluma, tehát ha igazán ízletes és az olasz kávéházak hangulatát idéző eszpresszó kávét szeretnél otthonod kényelmében fogyasztani, akkor a Lavazza szemes kávé a lehető legjobb választás.

  • Származási hely - A Lavazza kávék származási helye éppolyan változatos, mint az általuk kínált ízek sokasága: Etiópia, Indonézia, Brazília, Közép-Amerika, Kolumbia, nem is beszélve a többféle származási helyű keverékekről.
  • Hermetikus csomagolás - A Lavazza kávék mindegyike hermetikus csomagolásba kerül azonnal a meleglevegős pörkölést követően, így a szüretelés előtti minőségét megőrzi egészen addig, amíg kávéfőződbe kerül és gazdag aromájú kávéital készül belőle.
  • Kiszerelés - A szemes Lavazza kávék 250 g, 500 g és 1000 grammos kiszerelésben kaphatók.
  • LAVAZZA Caffé ESPRESSO - A Lavazzo kávé pörkölése és csomagolása során kiemelt figyelmet fordítanak a folyamat minden egyes lépésére az egyedi íz és kivételes aroma megőrzése érdekében. A LAVAZZA Caffé ESPRESSO esetén a Lavazza kávé vákuumcsomagolásba és praktikus fémdobozba kerül.

Lavazza kávé - Eszpresszó

A Lavazza kávé már sok évtizede az olasz eszpresszó kávé jól ismert szimbóluma. Eszpresszó kávé készítésekor az elsődleges szempont a kávé főzése során használt nyomás. Az eszpresszó kávé készítésének lényege, hogy a vizet 9 – 15 bar nyomáson 90 °C fokra kell hevíteni fél percig. Ebből születik az ízletes, aromás eszpresszó kávé. Az espresso a leggyakoribb kávékészítési mód dél-Európban, legfőkébb Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában és Dél-Franciaországban, de rendkívül népszerű a világ más tájain, mint ahogy nálunk is. Az espresso Lavazza kávé népszerűségét annak is köszönheti, hogy az így készített kávé sűrűbb, mint a más módszerekkel készített kávé, állaga szinte a meleg mézhez hasonló. Ennek oka a benne lévő oldott anyagok magasabb koncentrációja. További vonzereje a tetején lévő krémes hab, amely előállításához eszpresszó kávéfőző tejhabosítóval szükséges.

i

A Lavazza szemes kávé kivételes ízét és aromáját leginkább automata darálós kávégép használatával tudod csészédbe varázsolni. Ezek a kávéfőzők az eszpresszó kávé készítésének minden egyes lépését - a szemes kávé őrlésétől a kávé csészébe adagolásáig - egyetlen gombnyomásra elvégzik. Az eszpresszó kávé mellett számtalan egyéb kávéital elkészítésére használhatók, például Cappuccino vagy Latte Macchiato.

Lavazza kávé őrölt
Az őrölt Lavazza kávék is kiváló alapanyagot szolgáltatnak a legfinomabb csésze kávé elkészítéséhez.

Őrölt Lavazza kávé

Ha a szemes kávé mégsem neked való, akkor az Lavazza őrölt kávé megszabadít a kávé őrlésének feladatától. Vákuum csomagolásuknak köszönhetően szinte korlátlan ideig megőrzik frissességüket és ínycsiklandozó aromájukat. A Lavazza őrölt kávé alkalmas bármilyen kávéital elkészítésére, beleértve a filteres vagy török kávét is.

Szemes kávé használatához sincs feltétlenül szükséged darálós kávéfőzőre. Az őrlés feladatát megoldhatod egyszerűen kávédarálóval is. Nem olyan kényelmes, mint egy automata kávéfőző, de így is élvezheted a frissen őrölt kávé különleges aromáját.

Lavazza kávé keverékek

Luigi Lavazza elsőként ismerte fel a különféle kávék keverésében rejlő különleges ízek lehetőségét, így természetesen a Lavazza kávék között gondosan elkészített kávékeverékeket is találsz, amelyek egyedi íze és különleges aromája Luigi Lavazzo kéznyomát viseli és régmúlt idők hangulatát idézi. A Lavazza kávé keverékek a világ számos pontjáról származó Arabica és Robusta szemes kávék különféle kombinációját kínálják, s konyhádat garantáltan exotikus illatok és aromák felhőivel töltik meg.

Lavazza kávé kapszula

Ha az a típus vagy, aki nem kíván túl sok energiát és időt fektetni a kávézásba, és még a Lavazza őrölt kávé sem elég gyors megoldás számodra, vagy egyszerűen csak kapszulás géped van, akkor a Lavazza kávé kapszula a kézenfekvő választás. A Lavazza Blue kapszulák nemcsak gyors és egyszerű kávékészítést, hanem gazdag és intenzív ízek választékát is kínálják.

i

A Lavazza kávék között természetesen találhatók koffeinmentes Lavazza kávék is, mind szemes, mind őrölt kiszerelésben. Habár a koffeinmentes kávé sem teljesen koffeinmentes - egy adag koffeinmentes kávé átlagosan 2 mg koffeint tartalmaz - nagyjából 40 csésze koffeinmentes kávé tartalmaz annyi koffeint, mint mondjuk egy espresso vagy cappuccino. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) 400 mg-ban maximalizálja a maximális egészséges napi koffeinbevitelt (4-5 csésze koffeines kávé). Ez persze nem jelenti azt, hogy ennyit el is kell fogyasztani.

Lavazza kávé ár

A Lavazza kávé csodás ízek és fenséges aromák választékát kínálja, de ez még nem minden. A Lavazza kávé ár tekintetében is jó választás.

  • 250 gramos kiszerelés - A legkisebb kiszerelések ára 2000 forint alatt van mind a szemes, mind az őrölt Lavazza kávék esetében.
  • 500 gramos kiszerelés - A félkilós Lavazza kávék ára 3000 forint körül mozog, amiből azonnal látható, hogy egy adag kávé olcsóbban jön ki, mint a 250 gramos csomagok esetén.
  • 1000 gramos kiszerelés - A legnagyobb választékot az egykilós csomagolású Lavazza kávék közt találjuk, s ezek kínálják a legkedezőbb árakat is, mivel a legolcsóbb egykilós csomagok ára csak 5000 forint vagy némileg afelett mozog.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lavazza Super Crema szemes, 1000 gramm Szállításra kész > 10 db
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Brazília és Indonézia, pörkölés helye Olaszország, - 6 700 Ft/1 kg
6 700 Ft

2.
Lavazza Crema Aroma, szemes, 1000 g Szállításra kész > 10 db
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Különböző eredetű babok, - Ár több darab vásárlása esetén 5 133,43 Ft/1 kg
több darab vásárlása esetén 5 130 Ft-tól

3.
Lavazza Oro szemes kávé 1000 gramm Szállításra kész > 10 db
Kávé - szemes, 100% arabica, származási hely Közép-Amerika, - 6 990 Ft/1 kg
6 990 Ft

Még több
19 termék
4,8 68×
Lavazza Super Crema szemes, 1000 gramm
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Brazília és Indonézia, pörkölés helye Olaszország, - 6 700 Ft/1 kg
6 700 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0006
4,7 140×
Lavazza Oro szemes kávé 1000 gramm
Kávé - szemes, 100% arabica, származási hely Közép-Amerika, - 6 990 Ft/1 kg
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0010
4,6 39×
Lavazza Espresso Classico szemes kávé 1000g
Kávé - szemes, 100% arabica, származási hely Brazília, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 6 389,04 Ft/1 kg
6 390 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0083
4,6 79×
Lavazza Top Class szemes kávé 1000 gramm
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Indonézia, pörkölés helye Olaszország, - 6 700 Ft/1 kg
6 700 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0007
4,8 37×
Lavazza Crema Aroma, szemes, 1000 g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Különböző eredetű babok, - Ár több darab vásárlása esetén 5 133,43 Ft/1 kg
5 130 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0080
4,7 18×
Lavazza Caffe Espresso, őrölt, 250g, vákuumcsomagolásban
Kávé - őrölt, 100% arabica, származási hely Brazília és Közép-Amerika, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 5 530,12 Ft/1 kg
1 380 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAVAZ808
4,8 50×
Lavazza Decaffeinato kávé, őrölt, 250g
Kávé - őrölt, koffeinmentes, - 9 560 Ft/1 kg
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0091
4,5 23×
Lavazza Qualitá Oro, őrölt kávé fémdobozban, 250g
Kávé - őrölt, 100% arabica, származási hely Etiópia, - Ár több darab vásárlása esetén 6 232,40 Ft/1 kg
1 560 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0090
4,8 44×
Lavazza Tierra, 1000 gramm, szemes
Kávé - szemes, 100% arabica, származási hely Kolumbia és Peru, - Ár több darab vásárlása esetén 6 701,56 Ft/1 kg
6 700 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0082
4,8 33×
Lavazza Espresso Gran Crema Barista szemes kávé 1000 g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Etiópia, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 5 991,69 Ft/1 kg
5 990 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0008
4,7 28×
Lavazza Crema Dolce szemes kávé 1000 g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Különböző eredetű babok, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 5 699,68 Ft/1 kg
5 700 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0025
4,8 30×
Lavazza Caffe Espresso őrölt - 250 g
Kávé - őrölt, 100% arabica, - Ár több darab vásárlása esetén 6 825,40 Ft/1 kg
1 710 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0089
4,6 39×
Lavazza Espresso szemes kávé 250g
Kávé - szemes, 100% arabica, származási hely Különböző eredetű babok, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 6 253,04 Ft/1 kg
1 560 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0009
4,6 12×
Lavazza Grand Espresso szemes kávé, 1000g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Különböző eredetű babok, - Ár több darab vásárlása esetén 5 689,14 Ft/1 kg
5 690 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0005
4,5 14×
Lavazza Gold Selection, 1000 gramm, szemes
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Brazília és Indonézia, - Ár több darab vásárlása esetén 6 560,59 Ft/1 kg
6 560 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0081
4,3
Lavazza Qualita Oro Mountain G, kávébab, 1000g
Kávé - szemes, 100% arabica, származási hely Etiópia, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 6 129,66 Ft/1 kg
6 130 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LUIKA022
4,7 32×
Lavazza Alteco Decaf
Kávé - szemes, koffeinmentes, származási hely Különböző eredetű babok, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 8 721,22 Ft/1 kg
4 360 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LAVKA356
4,8 22×
Lavazza Qualitá Oro, őrölt, pléhdobozos 250g
Kávé - őrölt, 100% arabica, - Ár több darab vásárlása esetén 6 825,40 Ft/1 kg
1 710 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KAV0092
4,6
LAVAZZA ESPRESSO CREMA E GUSTO, 1000 g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Különböző eredetű babok, pörkölés helye Olaszország, - Ár több darab vásárlása esetén 4 559,76 Ft/1 kg
4 560 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LAVKA974

Lavazza kávék

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lavazza kávék LAVAZZA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lavazza kávék LAVAZZA
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ