Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Tefal GC750D30 Optigrill Elite

Termékkatalógus
Tefal GC750D30 Optigrill Elite - Kontakt grill

Kérdések és válaszok: Tefal GC750D30 Optigrill Elite

Ezen az oldalon találod a(z) Tefal GC750D30 Optigrill Elite témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Tefal GC750D30 Optigrill Elite vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Tefal GC750D30 Optigrill Elite fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
91 900 Ft
Szállításra kész > 5 db

Üdvözlöm, vásároltunk egy ilyen terméket, ( Tefal GC750 Optigrill), nagyon finomak az elkészített grill ételek, de sajnos az örömünk nem felhőtlen, mivel van egy olyan probléma, hogy használat közben, olyan füst van a lakásban, hogy az összes füstjelzőnk működésbe lép :( Mi lehet a hiba, mit csinálunk esetleg rosszul? Hogyan tudnánk ezt a problémát kiküszöbölni. Számomra érthetetlen, hisz ezt a terméket kimondottan lakásba ajánlják... Köszönöm mielőbbi válaszukat! Tisztelettel: Burcsák Ildikó

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ