AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Kézi tejhabosítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Térfogat
0,45 l
0,68 l
-
Szűrés

A kézi tejhabosítók segítségével gyorsan és egyszerűen tudsz tejhabot varázsolni cappuccino, latte, frappé, forró csokoládé és még sok más kávékülönlegesség elkészítéséhez. Használatuk meglepően egyszerű és nem vesz igénybe szakértelmet. A kézi tejhabosító lényege, hogy a felmelegített tejet lazább állagúvá varázsolja. Lássuk, milyen módon tudjuk otthon a kézi tejhabosítást megvalósítani.

Tovább

Tippek a kézi tejhabosító használatához

Mivel a prémium automata kávéfőzők által előállított minőséget szeretnénk kézi tejhabosítóval előállítani, a legfontosabb szabály a következő: Mindig figyelj a tej minőségére és hőfokára.

A legjobb tejhabot a 3,5%-os zsírtartalmú (vagy ennél nagyobb) tejek szolgáltatják, de akár a laktózmentes, a szója-, rizs- vagy mandulatej is felhabosítható, bár ezek habja kevésbé stabil. A kézi tejhabosítás a tej melegítésével kezdődik, az ideális hőfok 60 °C körül állapítható meg, ügyelj rá, hogy ne forrald fel a tejet. Ekkor lép színre az elemes vagy elektromos kézi tejhabosító, amely pár másodperc alatt megfelelő állagú tejhabot alkot.

A kézi tejhabosítók előnyei

A kézi tejhabosítók előnye, hogy lényegesen olcsóbbak, mint egy beépített tejhabosító rendszerrel felszerelt automata kávégép. Nem utolsósorban pedig minden a saját irányításod alatt történik, a kávékészítés rituáléjának pedig meg van a maga varázsa.

A kézi tejhabosító segítségével kontrollálni tudod, ha túl habosra sikerül a tejhab. Kézi habosítás mellett látod az egész folyamatot, nem futhat ki a tej és a művelet hossza az alapanyaghoz igazítható. A kézi tejhabosítók tisztítása gyors és egyszerű. Legyen szó elemes kézi tejhabosítóról, vagy automata kávéfőző fúvókájához illeszkedő tejkancsóról, nem fordulhat elő, hogy lerakódás képződik, ami később aztán problémát okozhat.

Milyen típusú kézi tejhabosítóra van szükséged?

Attól függően, milyen barista felszerelés áll jelenleg rendelkezésedre, különböző kézi tejhabosító modellek között kell majd döntened. Ha most fedezted fel automata kávéfőződ fúvókáját, vagy megpróbálkoznál a mintás kávék készítésével, a következő kézi tejhabosítók közül választhatsz.

Elemes kézi tejhabosítók

Használata egyszerű - egy kisebb méretű mixerhez hasonlítható. Általában 2 darab AAA-s vagy 2 darab AA-s elemmel működnek. Az elemes kézi tejhabosító használatának meg van a maga technikája, ami rövid gyakorlás után elsajátítható. Igyekezz tökéletesen tisztán tartani a kézi tejhabosító keverőszárát, a romlásnak indult tejlerakódások nem javítanak majd a haboskávéd minőségén.

Kézi tejhabosító kancsók automatikus kávéfőző fúvókájához

Tejhabosító kancsók rozsdamentes acélból tejhabosításhoz, szemes, illetve automatikus kávéfőzőkhöz. Hideg és meleg tej habosítására alkalmasak, mosogatógépbe alkalmasak. Ezesetben a kézi tejhabosító alatt egy tejkiöntő edény értendő, átlagban 0,3 dcl térfogattal. A felmelegített tejet az automata kávéfőző fúvókájához kell helyezni, a többit a gép elvégzi helyettünk.

Kézi tejhabosító kancsó
Kézi tejhabosító kancsó automata kávéfőzőhöz

Kézi tejhabosító kancsók

A kézi tejhabosító kancsók nem igényelnek elemeket, kézi hajtásúak. Ideális megoldás, ha gyorsan szeretnél tejhabot készíteni. Hideg tejből is képesek tejhabot készíteni. A kézi tejhabosító tetején lévő fogantyú fel-le irányuló dinamikus mozgatásával rövid idő alatt elérhető a krémes állag. A tisztítás azonban fokozott figyelmet igényel, mivel a keverőtányérok között könnyen lerakódik a szennyeződés, ezért a kézi tejhabosítót azonnal alaposan mosd el.

Mire figyelj a kézi tejhabosító kiválasztásánál?

  • A kézi tejhabosító térfogatára, amely 0.08 l-től 0.6 l-ig terjed. Itt arra kell figyelned, hány személyre és milyen típusú kávét fogsz leggyakrabban készíteni. A kézi tejhabosítás egyszeri művelet, a tejhabot nem lehet egymás után többször felhasználni. Ez a kézi tejhabosítók egyik hátránya, az automata rendszerek pontosan annyi tejet használnak fel, amennyit a konkrét ital megkövetel.
  • Kisebb térfogatú tejhabosítóval frappét készíthetsz míg a nagyobb eszközökkel cappuccinot vagy latte macchiatot.
  • Minőségi anyag - A kézi tejhabosítók és tejkiöntők rozsdamentes acélból, szálcsiszolt acélból, alumíniumból vagy műanyagból készülnek így biztosítva a könnyű tisztítást és a hosszú élettartamot.

Kézi tejhabosító ár

A kézi tejhabosítók ár szerinti rendezésekor világossá válik, hogy az automata kávéfőzőkhöz való, kisebb méretű kancsók vannak a lista elején. Őket követik a legolcsóbb elemes kézi tejhabosítók, de esetükben is szükség lesz egy edényre, kancsóra, amiben a tejet fogjuk melegíteni.

A kézi tejhabosítók ár szerinti rangsorának csúcsán azok a beépített hőmérővel ellátott kancsók vannak, amelyek könnyen olvasható színskála segítségével jelzik a tej megfelelő hőfokát. Áruk nem éri el a 10 000 Ft-ot, a kézzel hajtott tejhabosítók ára pedig 10 000 ft felett van.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bialetti Kézi tejhabosító, 10 cm Szállításra kész 3 db
Tejhabosító - manuális, tejhab készítéséhez, ergonomikus kialakítás, készülék anyaga alumínium, űrtartalma 0,68 l, mérete 20 × 15 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
11 990 Ft

3 termék
4,7
Bialetti Kézi tejhabosító, 10 cm
Tejhabosító - manuális, tejhab készítéséhez, ergonomikus kialakítás, készülék anyaga alumínium, űrtartalma 0,68 l, mérete 20 × 15 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAPM004
4,2
Bialetti Kézi tejhabosító, 8 cm
Tejhabosító - manuális, tejhab készítéséhez, készülék anyaga alumínium, űrtartalma 0,45 l, mérete 20 × 15 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
13 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAPM991
4,7
Bialetti Kézi tejhabosító, 10 cm
Tejhabosító - manuális, tejhab készítéséhez, ergonomikus kialakítás, készülék anyaga alumínium, űrtartalma 0,68 l, mérete 20 × 15 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
11 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BIAPM004

Kézi tejhabosítók

A Kézi tejhabosítók kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Kézi tejhabosítók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kézi tejhabosítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kézi tejhabosítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kézi tejhabosítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kézi tejhabosítók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ