AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Kombinált hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kombinált hűtő az egyik legpraktikusabb és legelterjedtebb fagyasztós hűtőszekrény típus a piacon. Kimagasló népszerűsége abban az egyszerű tulajdonságban rejlik, hogy a kombinált hűtőszekrény hűtő- és fagyasztó része két külön ajtóval nyílik, tehát teljesen elkülönülnek egymástól. Kombi hűtő vásárlásakor a kialakításon és a méreteken kívül érdemes szem előtt tartani néhány egyéb tényezőt is. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, akkor olvass tovább és mi segítünk eligazodni a kombinált hűtők színes választékában.

Tovább

A fagyasztóval kombinált hűtők előnyei és hátrányai

  • Külön ajtóval nyíló hűtő- és fagyasztó rész
  • Méretek és funkciók szempontjából hatalmas a választék
  • Felül- és alulfagyasztós kombinált hűtő is kapható
  • A kombi hűtő fagyasztójának űrtartalma általában kevesebb

i

A kombinált hűtő megfelelő működése érdekében fontos, hogy az egyenletes légkeringés érdekében hagyj körülötte néhány centiméternyi szabad helyet. Ha a fagyasztós hűtő körül kevés a szabad hely, akkor magasabb lehet a fogyasztása.

Kombinált hűtőszekrény méretek és kapacitás

Banális tanácsnak tűnhet, de a kiszemelt fagyasztós hűtő megvásárlása előtt mindenképp érdemes lemérni a helyének szánt tér méreteit, megbizonyosodni róla, hogy biztosan elfér és semminek nem lesz az útjában, hiszen a kényelem sokszor csupán néhány centiméteren múlik.

A fagyasztós hűtő nettó űrtartalmát érdemes a háztartás tagjainak száma alapján kiválasztani.

  • Általánosságban elmondható, hogy személyenként körülbelül 60 literes hűtőtérrel és 25 literes fagyasztótérrel kell számolni.
  • Fontos szempont lehet az is, hogy a kombinált hűtő belső elrendezése a saját igényeidnek megfelelően alakítható legyen.

A fagyasztós kombi hűtő gazdaságos használata érdekében érdemes úgy kalkulálni, hogy a rendelkezésre álló űrtartalom 70%-a legyen megtöltve élelmiszerrel. Ha azonban az benne tárolt étel mennyisége 90% vagy annál több, akkor előfordulhat, hogy a kombinált hűtő már nem képes azt megfelelően lehűteni.

Amit a fagyasztós hűtő energiafogyasztásáról tudni kell

Abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy a kombinált hűtő folyamatosan üzemel, elengedhetetlen, hogy tisztában légy a fogyasztásával, ezt szem előtt tartva dönts egyik-másik modell mellett. A piacon manapság a fagyasztóval kombinált hűtőszekrényeket is egy A-G közötti skálán sorolják be energiatakarékossági osztályokba, ahol A legtakarékosabb, G a legkevésbé takarékos készülékeket jelöli.

Amit a kombinált hűtő fagyasztójának teljesítményéről tudni kell

Az alábbi paraméterek azt jelzik, hogy a kombinált hűtő fagyasztója milyen hatékonysággal és milyen gyorsan képes tenni a dolgát.

  • A fagyasztó teljesítmény azt mutatja meg, hogy a kombinált hűtő fagyasztója hány kilogramm élelmiszer lefagyasztására képes 24 óra alatt. Ez a mennyiség általában 2 és 24 kg között mozog.
  • A fagyasztási osztály pedig azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen hőmérsékletre képes lehűteni az élelmiszert, és mennyi ideig alkalmas annak tárolásra. A kombinált hűtő fagyasztási osztályát csillagokkal jelzik.
Fagyasztási osztály Tárolási időtartam Hőmérséklet
* napok -6 °C
** hetek -12 °C
*** hónapok -18 °C
**** hosszútáv -24 °C
i A kiválasztás során ne hagyd figyelmen kívül a kombinált hűtő visszamelegedési idejét sem, hiszen ez azt az időtartamot jelzi, ameddig a fagyasztó hűtő képes az élelmiszereket fagyott állapotban tartani áramellátás nélkül.

Hűtőszekrény fagyasztóval - hasznos funkciók

A kombinált hűtők számos olyan hasznos technológiával rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz, megakadályozzák a jegesedést és gátolják a baktériumok szaporodását.

  • Kombinált hűtőszekrény No Frost technológiával - megakadályozza a kombi hűtő falainak jegesedését, ezzel egyidejűleg automatikusan leolvaszt.
  • A kombinált hűtő belső, antibakteriális felülete megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását.
  • Az ionizátor jobb mikroklímát tart fenn a kombinált hűtő belsejében, így az élelmiszer kevésbé romlik.
  • A párásító hideg levegőt áramoltat a fagyasztó környezetében. Ha a kombinált hűtőszekrény hűtőterén belül egy külön tárolóként került kialakításra, akkor alkalmas fagyasztott élelmiszerek hűtésére és tárolására is, azonban csak rövid időre.
  • A nulla fokos zóna ideális környezetet teremt a gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolására.
  • A nyaralási üzemmód a távolléted ideje alatt stabil hőmérsékletet tart fenn a fagyasztós hűtő belső terében.
  • A Multiairflow biztosítja a hideg levegő állandó és egyenletes áramlását a kombinált hűtő teljes hűtőterében. Ennek eredményeként az étel hosszabb ideig megtartja frissességét.
  • A szuperhűtés és szuperfagyasztás olyan funkció, amely lehetővé teszi élelmiszerek gyors lehűtését azáltal, hogy rövid időre 2 °C alá csökkenti a hőmérsékletet. Ez a funkció leginkább akkor bizonyul hasznosnak, amikor friss élelmiszerekkel töltöd meg a kombinált hűtőszekrényt.

i

Kombinált hűtő ár
A kombi hűtő árak egészen széles skálán mozognak. A legkisebbek 35 ezer forint környékén kezdődnek, az átlagár körülbelül 140-150 ezer forint közé tehető, azonban a legdrágább modellek ára elérheti a 400-500 ezer forintot is.

Kombinált hűtő akció
Kombinált hűtőszekrény olcsón úgy szerezhető be legkönnyebben, ha az akciós kombinált hűtőszekrény kínálatunkból válogatsz.

Kombinált hűtő válaszható zsanérral

A bal oldali menü paraméterszűrője segítségével kilistázhatod a válaszható zsanéros kombinált hűtőszekrények kínálatát. Ez a funkció lehetőséget kínál a kombi hűtő ajtónyitási irányának megváltoztatására, mely hasznos lehet, ha például lakásfelújításra kerül sor és át kell helyezni a készüléket egy másik helyre.

Ha még mindig bizonytalan vagy a döntésben, nézd meg, melyek voltak a legjobb hűtőszekrények 2020-ban!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
346 termék
5,0
WHIRLPOOL WB70E 972 X
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 309 l, fagyasztó kapacitás 153 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 195,5 × 70 × 75,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
255 000 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHCHL121
3,0
INDESIT LI7 S2E S
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 197 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 176,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
184 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDCHL019
Siguro TT-E250S Chill and Freeze - Kis hűtő Típusok
3,6 13×
Siguro TT-E250S Chill and Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, rozsdamentes acél kivitel, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (m×sz×m), tömege 31 kg, 3 év garancia
Szuper ár
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250S
4,8
GORENJE NRK6192SYBK IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, választható nyitási irány, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
177 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL137
4,7 13×
GORENJE NRK418ECW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 85 l, választható nyitási irány, 3 polc, 4 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 182,4 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
164 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL172
GORENJE ONRK619DC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
GORENJE ONRK619DC
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
307 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL175
5,0 41×
LG GBP62DSNCN1
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
272 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL095
4,0
GORENJE NRKI419EP1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
214 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL203
5,0
HISENSE RB372N4CCD
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 64,5 × 62,8 cm (H×Sz×Mé)
211 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL049
SAMSUNG RB34C670DWW/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,5
SAMSUNG RB34C670DWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
185 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL181
Siguro TT-E250W Chill & Freeze - Kis hűtő Típusok
3,6 13×
Siguro TT-E250W Chill & Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színben, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (ma×szé×mé), tömege 31 kg, 3 év garancia
Szuper ár
71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250W
4,5 77×
GORENJE NRC620CSXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, ionizáló, vinotéka, antibakteriális tömítés és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
223 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL142
4,0
ETA 275590000E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 115 l, fagyasztó kapacitás 59 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 150 × 47 × 51,1 cm (H×Sz×Mé)
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETCHL076
5,0
GORENJE NRK6202CLI IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
270 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL161
3,5
CANDY CBL3519FW
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 223 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, nyaralási mód és smart funkciók, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL161
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 50×
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL131
4,0
CANDY CIO 225 EE / N
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 163 l, fagyasztótér tárolókapacitása 16 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 122,1 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
140 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL115
GORENJE N619EAW4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 50×
GORENJE N619EAW4 KitchenFit
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL130
Whirlpool WH SP70 T122 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Whirlpool WH SP70 T122
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 295 l, fagyasztótér tárolókapacitása 99 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 55,1 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
490 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHCHL140
4,8 19×
BOSCH KGN36VICT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 218 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
298 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL145
SAMSUNG RB34C600DSA/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,5
SAMSUNG RB34C600DSA/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -5 %
179 890 Ft 189 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL183
4,6 16×
CANDY CCG1S 518EW
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
117 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL156
AEG 6000 Twintech+ TSC6M181ES - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG 6000 Twintech+ TSC6M181ES
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 186 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, hőmérséklet riasztás, méretek 177,2 × 54,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
457 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AEGCHL054
3,5
GORENJE RK416DPS4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 159 l, fagyasztó kapacitás 71 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, kijelző és LED világítás, méretek 161,3 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
149 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL210

Kombinált hűtő

Kombinált hűtő

A Kombinált hűtő kategóriában összesen 346 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kombinált hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kombinált hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kombinált hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kombinált hűtő vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ