30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

KORG Modwave

Termékkatalógus
KORG Modwave
Szintetizátor - billentyűs szintetizátor, 32 hang polifónia, szekvenszerrel, USB és DIN MIDI, MIDI In és MIDI Out, 37 billentyű, dinamikával, aftertouch funkcióval, fejhallgató kimenet, az adapter tartozék, mellékelt szoftver, súlya: 2,9 kg
Kód:  KRG87d04 Termékszám:  KRMODWAVE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KORG Modwave

A Korg modwave szintetizátora a legendás DW-8000-et egy modern monstre szintetizátorrá alakítja, hihetetlenül mély wavetable oszcillátorokkal, nagyszerű szűrőkkel, vad és rugalmas modulációval, páratlan polifóniával, kiterjedt patterning szekvenálással és kényelmes vezérlőkkel. Ez egyedi, erőteljes és könnyen testreszabható hangokat és kifejezéseket biztosít.

A Korg modwave legfontosabb jellemzői

  • A Korg modwave a legendás DW-8000 alapját képezi
  • Egy modern, monstre szintetizátor, elképesztően mély wavetable oszcillátorokkal és nagyszerű szűrőkkel
  • Flexibilis moduláció, páratlan polifónia, kiterjedt patterning szekvencia és kényelmes vezérlés
  • 200 hullámtábla, amelyek mindegyike akár 64 hullámformát is tartalmazhat - több ezer egyedi hullámból áll
  • A hullámtáblák egyedülálló, valós idejű A/B átlapolása
  • A Kaoss Physics modellezi a felületen mozgó vagy falaknak ütköző labdát
  • Adj vintage jelleget a hangzásodhoz az agresszív alul- és felüláteresztő szűrőkkel

Két egyedülálló eszköz a dinamikus mozgáskészítéshez

A Modwave két egyedülálló eszközt is tartalmaz a dinamikus mozgás létrehozásához - Kaoss Physics és Motion Sequencing 2.0. A Kaoss Physics kombinálja az X/Y Kaoss padot a modulációval, hogy egy érzékeny, interaktív vezérlőt hozzon létre, amely nem csak erős, de nagyon szórakoztató is. A Motion Sequencing 2.0 a Wave Sequencing 2.0 organikus, folyamatosan fejlődő mintázatát a wavestate-ből a motion sequencingvilágába emeli, beleértve a több rétegű és valós idejű felvételt, hogy segítsen komplex, fejlődő frázisok létrehozásában, amire más szekvencerek nem képesek.

Wave Sequencing 2.0

A Wave Sequencing 2.0-hoz (wavestate) és a módosított FM-hez (opsix) hasonlóan az újonnan kifejlesztett wavetable szintézis modwave is saját típusú egyedi hangokat és egy funkció/gomb típusú vezérlőt kínál, amellyel gyorsan és egyszerűen testre szabhatók ezek a hangok. Kezdetnek több száz előre beállított hangzással van felfegyverkezve ezzel az új architektúrával, az előlapi kategóriagombok szerint rendezve, amelyek mindazonnal testre szabhatók a modulációs gombokkal. A Modwave jellegzetes hangzása agresszív basszus- és szólóhangokkal indul, és buja ambient felületek adnak új dimenziót a zeneszámaidnak. De mindez csak a kezdet. Azok, akik mélyebben bele akarnak ásni a munkába, végtelen felfedezési forrást találnak; sokáig fogsz új dolgokat kitalálni ebben a szintetizátorban az egyedi szintézisarchitektúrának köszönhetően. Haegyszer elkezdesz új hangokat keresni, egyre több és több új hangot találsz, több ezer új hangnak van helyed.

Paraméterek

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!

Méretek

Szélesség
565 mm Kész!
Mélység
338 mm Kész!
Magasság
93 mm Kész!
Tömeg
2,9 kg Kész!

Jellemző

Polifónia
32 Kész!
Szekvencer
Szekvenszerrel Kész!
Akkumulátorról működés
Nem Kész!

További tulajdonságok

Adathordozó
Nincs Kész!
Vonalkimenet
6,3 mm Jack Kész!
Fejhallgató csatlakozó
igen Kész!
Adapter mellékelve
igen Kész!
Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KORG Modwave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORG Modwave. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KORG Modwave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORG Modwave. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORG Modwave.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ