30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Külső merevlemezek (külső winchester) akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Orico
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő külső merevlemezek (külső winchester) találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a külső merevlemezek (külső winchester) kategóriában. A legolcsóbb külső merevlemezek (külső winchester) keresed? Akkor nézd meg a olcsó külső merevlemezek (külső winchester) kategóriát.
1 termék
4,4 12×
ORICO 3.5" HDD/SSD protection box grey
Merevlemez tok - használható 3,5" SSD és HDD merevlemezekhez, kemény, 1 merevlemezhez, anyaga műanyag, vízálló, ütésálló, porálló, zárható, külső mérete 12,8 × 17,8 × 2,92 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,9 kg, szürke kivitel
Leárazás -74 %
1 590 Ft 6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI042

Külső merevlemezek (külső winchester) akciós áron - Árnyesés

cikkMerevlemez ellenőrzése és javítása A merevlemez hibák nem elszigetelt jelenségek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan lehet őket előre jelezni. Azt is megtudhatod, mi a teendő, ha a hiba már bekövetkezett, és máris rendellenes viselkedést vagy fájlvesztést tapasztalsz a lemezen.
Rengeteg külső merevlemez létezik - és ez nemcsak a kapacitásról és a gyártókról szól, hanem a típusokról is. Kaphatók nagy és kicsi, egyszerű és összetett, letisztult és dizájnos külső merevlemezek. Milyen típusokat különböztetünk meg? Mit takarnak az egyes kategóriák?...
Biztosan megfordult már a fejedben a kérdés, hogy vajon a számítógéped megfelelően működik-e, egyáltalán milyen teljesítményre képes. Cikkünkben részletes útmutatóval szolgálunk a PC diagnosztikához. Bemutatjuk, hogyan tesztelheted le a processzort, a videókártyát vagy...
SSDAz Intel Optane memória egy szuper módja a számítógép felgyorsításának Szükséged van egy nagy háttértárolóra, de nem engedheted meg magadnak a költséges SSD-t? A megoldás az Intel Optane gyorsítótárral ellátott merevlemezes-meghajtó kombinációja. Milyen teljesítménynövekedést várhatsz? Mi az Intel Optane memória ára? És mi a...
Egy saját számítógép összeszerelése trükkös feladat lehet, ezért összeállítottunk egy részletes útmutatót, amely jelentős mértékben leegyszerűsítheti számodra az egész folyamatot. Olvasd el a cikket és tudj meg többet!
További cikkek

Külső merevlemezek (külső winchester) akciós áron - Árnyesés

Már lassan tíz év telt el a thaiföldi árvíz óta, aminek romboló hatását nem csak a winchester, hanem a külső merevlemez árak is megérezték. Eddig a szerencsétlen katasztrófáig természetes volt, hogy a külső winchesterek ára folyamatosan csökken, míg a kapacitásuk növekszik. A gyártás leállása és az ebből fakadó készlethiány 30-40%-kal növelte meg a külső merevlemezek árát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ