A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue
5 1 értékelés
Külső merevlemez 2000 GB - HDD tárhely, ellenálló, 2.5" formátum, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozás, IP 67 védelem, anyaga gumi, kábel a csomag része, mérete 135,1 × 86 × 18,7 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
60 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DL067a7b1 Termékszám:  STFR2000403 Gyártó honlapja:
LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue 60 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

63 820 Ft
Szett megvásárlása
62 400 Ft
Szett megvásárlása

LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue

A Rugged család legmodernebb tagja

Az eredeti narancssárga design, az elfogadható méretek, a nagyszerű kapacitás és a rendkívüli megbízhatóság teszik a LaCie’s Rugged külső merevlemezt az egyik legnépszerűbb tároló eszközzé. A nagy teljesítmény és a hihetetlen tartósság minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet, és tökéletes társsá teszi a készüléket az utazásaid során.


Kicsi, de terjedelmes

A Rugged külső merevlemezek 4 rendkívül nagy terjedelemben kaphatók. A legkisebb változat 1TB-os, a közepes 2TB-os, a nagyobb 4TB-os, a legnagyobb pedig 4TB-os kapacitással rendelkezik. A 2TB-nyi méret ellenére a lemez maga viszonylag kicsi.


Maximális megbízhatóság

A gumiból készült kiváló minőségű védőtok nagy ütés- és esésállóságot biztosít. A Rugged USB-C sorozat igazán ellenálló, így akár még egy tonnás autó terhelését is elbírja. A merevlemez vízálló is, így az esőtől sem kell félned. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően biztosan nem veszíted el az adataidat.


Szupergyors USB 3.1

A vadonatúj USB C kétoldalúságának köszönhetően többé nem gyűlik meg a bajod a csatlakoztatással. Amint bedugtad a LaCie Rugged 2TB-os lemezét, az adatok átvitele rögtön meg is kezdődhet, meghajtók és pendrive-ok telepítése nélkül.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A mellékelt alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen készíthetsz biztonsági mentést a PC-den vagy a Mac-eden lévő adataidról a LaCie Rugged 2TB külső merevlemezre.

Jelszó védelem

Jelszó védelem

A LaCie Private-Public szoftver gondoskodik róla, hogy a LaCie Rugged 2TG külső merevlemezen tárol fájljaid mindig teljes mértékben biztonságban maradnak.

40% energiamegtakarítás

40%-os energiamegtakarítás

Az automatikus Eco üzemmód akár 40%-kal csökkenti az energiafogyasztást, amikor a LaCie Rugged nincs használatban.


2 éves jótállás és ingyenes adatmentési szolgáltatás

A Rescue Data Recovery szolgáltatás a merevlemez károsodása, vírustámadás, szoftver-probléma, vagy bármilyen más okból eredő adatvesztést esetén is biztosítja az elvesztett adatait visszaállítását. A felhasználó a szolgáltatás ideje alatt egyszeri ingyenes adatvisszaállításban részesül. A LaCie azonban nem garantálja, hogy minden esetben képes az összes adat visszaállítására. A Rescue Data Recovery szolgáltatás a LaCie-n belül egy belső lemezzel áll kapcsolatban. A megújult adatok a Seagate-en, egy speciális tárolóeszközön, vagy felhő tárhelyen kerülnek tárolásra, ahol 60 napig maradnak elérhetők a felhasználók számára. További információk itt.

Paraméterek

Összehasonlít

Méret

Szélesség
86 mm (8,6 cm) Kész!
Magasság
135,1 mm (13,51 cm) Kész!
Mélység
18,7 mm (1,87 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
100 g (0,1 kg) Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
LaCie 2,5" Rugged Kész!

Tulajdonságok

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-C Kész!
Anyag
Gumi Kész!
Tanúsítvány
IP 67 Kész!
Csomag tartalma
Kábel Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső, Ellenálló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes 2 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie Rugged Secure 2TB + 2 roky Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Rugged Secure 2TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2.5" Rugged Secure 2,5" 2 TB Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2.5" Rugged Secure 2,5" 2 TB Orange.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ