30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

LAMAX X9.1

Termékkatalógus
LAMAX X9.1
4,0 28 értékelés
Kültéri kamera - 4K 30fps videó, Full HD 60 fps, 2" LCD képernyő, akár 12MPx fotó, Gyro és optikai stabilizáció, vízálló 40m-ig, lassított felvételek, WiFi, gazdag tartozékok
Kód:  LMA001xy4 Termékszám:  ACTIONX91 Gyártó honlapja:

LAMAX X9.1

Gyűjtsd a 4K-s élményeket

Mutasd meg mindenkinek 4K-ban, hogyan is élsz. Lehet, hogy éppen most vágsz bele első akció videód felvételébe, vagy talán már emberek ezrei követnek Téged. Nem számít melyik igaz rád, ugyanis a LAMAX X9.1 kamera mindent biztosít, amire csak szükséged lehet a felvételkészítéséhez, azaz számos tartozékot. Készíts szuper lassított felvételeket vagy lenyűgöző időzített felvételeket. És ha sikerül a víz alatt felvételt készítened, a fényképezőgép biztosan veled tart. A mellékelt tokkal együtt 40 méter mélységig búvárkodhatsz vele. A felvételeidet könnyen áthelyezheted a LAMAX Hi Cam alkalmazásba a WiFi segítségével.

A tiéd az irányítás

A LAMAX X9.1-nek köszönhetően mindig a legutolsó részletig emlékezhetsz arra, amit a Dél-Ázsiában tartott kalandos nyaralás során tettél. 4K minőségben 30 képkocka/másodperc sebességgel, vagy Full HD minőségben 60 FPS-en készíthetsz felvételt. A fényképek készítésére 12 MPx felbontású kamera áll rendelkezésedre. A videókat tömörítve tárolja a legújabb H.265 formátumban, így egy hosszabb felvétel számára is van hely a kártyán.

Részletes felvétel áttekintés

A kiváló minőségű érzékelő a lehető legnagyobb részletességgel rögzíti a felvételt, amit azonnal megtekinthetsz a nagyszerű, 2"-os LCD kijelzőn. Továbbá minden egyes felvétel teljes mértékben az irányításod alatt áll. A beépített optikai stabilizáció (OIS) és a gyro-stabilizátor segít a nyugodt felvételek létrehozásában. Természetesen a fényképezőgép magyar nyelvű, átlátható menüvel érkezik.

Egy halom tartozékkal

A LAMAX X9.1 egy nagyszerű kamera. Azonban a lehető legtöbbet a kiegészítőkkel hozhatod ki belőle, amelyeket a csomagban találsz. Ilyenek például a távirányító vagy a különféle tartók és fogantyúk, amelyek segítségével a kamerát gyakorlatilag bárhová felfogathatod. Szóval csak nyisd ki a dobozt, és már indulhatsz is. Az akkumulátor 90 percig üzemképes, de ha vásárolsz hozzá egy csere példányt, egyszerűen csak ki kell cserélned azt, és máris folytatódhat a felvétel.

Digitální kamera LAMAX X10.1

4K 30 fps sebességen

Maximálisan feldolgozott és sima kép. 30 FPS-nél a felvételek nagyszerűnek látszanak, nem keltik a diavetítés hatását.


Akár 60 FPS Full HD-ben

Nagyobb képsebességet szeretnél? Erre is lehetőséged van. Full HD-ben akár 2x-esen lelassított, míg HD-ben akár négyszeres lassítású felvétel is készíthető 120 FPS-nél.

Digitální kamera LAMAX X9.1


Digitální kamera LAMAX X10.1

Karóra

Csak tedd fel a csuklódra, és már indulhatsz is. Ezáltal a kamera alapvető vezérlésének lehetősége mindig kéznél lesz.


H.265 modern kodek

Ez segít helyet megtakarítani a kártyán, miközben megtartja a videó maximális minőségét.

Digitální kamera LAMAX X10.1


Digitální kamera LAMAX X9.1

Komplett kiegészítők

Vízálló tok, fogantyúk, tartók és sok más dolog, ami megkönnyíti a felvétel készítését minden körülmények között.


Nagyszerű lassított felvétel

Full HD-ben készíthetsz "slow-mo" videót - 4x lassítású, de a nagy képsebességnek köszönhetően mégis tökéletesen akadásmentes. HD-ben akár 8x-ra is lassíthatod a videót, miközben az akadásmentességet 240 fps sebességen tartod.

LAMAX X9.1


Digitální kamera LAMAX X10.1

Remek képek

Nem szükséges csupán a videókészítésre korlátozódni, minden jelenetet tökéletesen feldolgozott és éles, 12 MPx fotón rögzíthetsz.


Maximális ellenállás

A kültéri kamerának magas ellenállóképességgel kell rendelkeznie. A LAMAX X9.1 minden kalandot kibír. Még azt is, ha akár 40 méter mélyen merülsz a víz alá.

Digitální kamera LAMAX X10.1


Digitální kamera LAMAX X10.1

Kiváló minőségű hangfelvétel vízálló tokban

A jó hangzás mindig a jó mikrofon feltétele. Az új víz alatti tok kialakítása lehetővé teszi a tiszta és hangos hangfelvétel rögzítését a tokból is.


HDR

Éles az átmenet a fény és az árnyék között? A High Dynamic Range (HDR) technológiának köszönhetően ez nem probléma. A fényképezőgép automatikusan készít több egymást követő felvételt különböző expozíciós beállításokkal, majd azokat egy felvételbe egyesíti.

Digitální kamera LAMAX X10.1


Digitální kamera LAMAX X10.1

Timelapse videó

Szeretnél lenyűgöző időzített videót készíteni az egyes képek elkészítése nélkül? Az X9.1 kamera még erre is képes - magától elkészíti az időzített videót a rögzített képekből. Válaszd ki a jelenetet, majd állítsd be az időintervallumot.


WiFi kapcsolat és okostelefon általi vezérlés

Az X9.1 kamera Wi-Fi-n keresztül kommunikál az iOS vagy Android operációs rendszerekkel rendelkező mobiltelefonokkal vagy táblagépekkel. A LAMAX Hi Cam képes az élőkép megjelenítésére, és lehetővé teszi a beállítások vezérlését, módosítását, valamint a felvételek letöltését és megosztását távolról.

Digitální kamera LAMAX X10.1


Digitální kamera LAMAX X10.1

Kézi beállítás

Még a kevés tapasztalattal rendelkezők is tudják, hogy a beállítások időnként korrekciót igényelnek. Előnytelen megvilágításnál manuálisan beállíthatod az expozíciót, az érzékenységet, az élességet, a fehéregyensúlyt, vagy alkalmazhatsz különböző színszűrőket is.


Sorozatfelvétel

A fényképezőgép exponáló gombjának lenyomásával akár 15 felvételt készíthetsz rövid idő alatt.

Digitální kamera LAMAX X10.1


LAMAX X9.1

A LAMAX X9.1 kamera csomag tartalma

  • Vízálló tok
  • Távirányító + rúdtartó
  • Keret vízálló tok nélküli használathoz
  • J mount, fast plug-in, 3 tengelyes csatlakozó
  • Öntapadó konzol egyenes és hajlított
  • Állvány adapter + csökkentés
  • 2 × 3M alátét
  • Könnyített ajtó a jobb hangfelvétel érdekében
  • Mikroszálas törlőkendő

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
HDMI Kész!

Típus és működés

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
72 g Kész!
Szélesség
6 cm Kész!
Magasság
4,4 cm Kész!
Mélység
3,3 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vízálló tok, Tisztító törlőkendő Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az ujonnan erkezett kamera nem ismeri fel a micro SDHC kartyat. Kingston 32GB 100MB/S tipust vettem. Nem kompatibilis a keszulekkel?

Szép napot. Ma megérkezett a két kamera amit vettem és az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy nem akar feltölteni a kamera kb 3-órája töltőn van és még mindig nem töltött fel.

Üdv, a mall.hu-n 32 900 Ft ez a termék. Megvehetem ott?

Üdv! Azzal a kérdéssel fordulnák önökhöz, hogy az eszköz töltés közben is képes felvételt készíteni vagy sem? Válaszukat előre is köszönöm!

Üdv! Alkalmas arra a készülék, hogy a fejjel lefelé, azaz a gombok föld felé nézése esetén átfordítja a rögzítést? Kerékpáron használnám, a computer konzolján, de azon alul van a csatlakozási lehetőség. Válaszukat előre is köszönöm!

Szép napot! A képen rengeteg kiegészítő van, azonban a csonag tartalmához a töredéke van felsorolva. Melyik mutatja a csomag pontos tartalmát? (Lamax X9. 1 sportkamera)

Üdv. Nekem fontos lenne, hogy rendelkezzen amolyan "feketedoboz" szerű funkcióval. Mindig tartsa meg az utolsó egy órát és szükség esetén el lehessen menteni anélkül, hogy kitörölné. Van rajta ilyen funkció?

7 perc van még az akcióból és nem tudom a kosárba tenni. Miért????

Garanciával vissza lehet küldeni ?

Kérdések és válaszok: LAMAX X9.1
Kiegészítők: LAMAX X9.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX X9.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX X9.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX X9.1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ