Lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
(399)
Klasszikus
(60)
(19)
Szín
Fehér
(187)
Fekete
(140)
Szürke
(29)
Ezüst
(22)
Narancssárga
(21)
Anyag
Műanyag
(294)
Fém
(195)
Alumínium
(41)
Kerámia
(32)
Fa
(18)
Helyiség
Konyhába
(27)
Gyerekszobába
(353)
Fürdőszobába
(4)
Hálószobába
(349)
Nappaliba
(302)
Lámpa típusa
Asztali
(546)
Csiptetős
(56)
Álló
(54)
Fénydekoráció
(46)
Konnektorba
(27)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(155)
Fényszín beállítás (RGB)
(99)
Foglalat
E14
(75)
E27
(67)
G9
(3)
GU10
(1)
R7s
(3)
Fényáram
0 lm
9000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(240)
Semleges fehér
(235)
Hidegfehér
(175)
Energiafelhasználás
0,01 W
230 W
-
Szűrés

A megfelelő világítás minden belső tér fontos alkotóeleme. Egy ízlésednek megfelelő stílusos design lámpa tökéletes hangulatot kölcsönöz otthonodnak. Akár a hangulatos félhomályt, akár a világos szobákat szereted, nálunk megtalálod a megfelelő lámpatestet. Csupán a megfelelő lámpa család kategóriáját kell megtalálnod. Olvass tovább, s megtudhatod, hogyan válaszd ki a tökéletes megvilágítást.

Tovább

Design lámpa - a stílusos világítás

Egy stílusos lámpa tökéletesen kiegészíti a belső tér fényviszonyait, funkcionalitás és design tekintetében egyaránt. Ne hagyatkozz kizárólag a fő fényforrásokra, mivel azok esetenként nem nyújtanak elégséges megvilágítást. Egy design lámpa fényét kedvenc otthoni tevékenységeidre irányíthatod, legyen az olvasás, festés vagy varrás.

Kislámpa minden helyiségbe

A kislámpák jó szolgálatot tesznek munka, tanulás és szórakozás közben is, s emellett kellemesen otthonos hangulatot varázsolnak a helyiségbe. Igazán széles skálájú lámpa kínálatból lehet választani. Tekintsd meg, milyen típusok között válogathatsz:

Az asztali lámpa biztosítja a munkához szükséges megvilágítást

Szinte minden íróasztalon vagy éjjeliszekrényen megtalálhatók az asztali lámpák. Segítségükkel jobban összpontosíthatsz a munkádra, de fényük egyúttal ízlésesen árnyalja az esti hangulatot. S amennyiben finom, aprólékos műveleteket hajtasz végre tevékenységed során, jól jön majd egy nagyítólencsés lámpa is.

i

A lámpák világítási funkciói

Az elsötétedő lámpa itt kulcsszerepet játszik. A fénnyel azonban még ennél is többet kísérletezhetsz. Fedezd fel a különböző lámpa márkák azon funkcióit, melyek segítségével ízlésed szerint alakíthatod a világítást. Ilyen például a fény színének vagy színhőmérsékletének beállítása. Az RGB lámpa igazi főnyeremény, hisz segítségével egyedi fényszínek állíthatók be.

Lazítás és romantika? Ezt nyújtja az állólámpa

Az állólámpák elsősorban dekoratív funkciót töltenek be. Stílusos és modern formatervezésűek de ugyanakkor megvilágítják otthonod bármely zugát. Ezzel szemben a kislámpák biztosítják az intim megvilágítást vagy akár erősebb fényt is, például olvasáshoz.

Csiptetős olvasólámpák

Mindig jól jönnek a csiptetős olvasólámpák, ha éppen helyszűkével küszködsz. Könnyedén felcsíptethetők az asztal, a polc vagy az éjjeliszekrény szélére, s így éppen ott világítanak, ahol szükség van rájuk. Ezek a többféle módon is rögzíthető lámpák gyakran hajlítható nyakkal készülnek.

Az itt említett lámpákon kívül természetesen egyéb típusú és felépítésű lámpák is szerepelnek kínálatunkban. Megtalálhatók köztük például a mennyezeti és a fali lámpák, vagy akár a pontvilágításhoz szükséges termékek is.

A smart lámpák a beltéri okos világítás elemei

Csatlakoztasd okostelefonodat egy smart lámpához, s így kihasználhatod az általa kínált okos funkciókat. Legyen szó különféle fényeffektusokról, a fény színének megváltoztatásáról vagy akár ébresztésről, e funkciókat kényelmesen távirányíthatod okostelefonoddal.


Takarékos választás: LED lámpa

Hosszú élettartama, magas fényintenzitása és mindenekelőtt takarékos fogyasztása teszi számodra a LED lámpát kívánatos termékké. Ellentétben a hagyományos izzókkal, ezeknek a világítóeszközöknek nem árt a gyakori ki- és bekapcsolás, s emellett kímélik a környezetet is. Röviden összefoglalva a LED lámpa egy biztos választás.


i

A lámpa színhőmérséklete

Egy világítás típusát és színhőmérsékletét a helyiség rendeltetése alapján kell megválasztani. A nappaliban a pihenéshez legalkalmasabb a kellemes meleg fény, a dolgozószoba íróasztalán olvasáshoz és íráshoz használt kislámpától ugyanakkor elvárható a 4000 Kelvin természetes nappali fénynek megfelelő fényerő. A LED lámpák általában 3000 és 6500 Kelvin közötti tartományba eső fényerejű világítást biztosítanak.

A lámpák egyéb fényforrásai

Annak ellenére, hogy a LED lámpák a legkedveltebb típusok, ne feledkezz meg a további lámpa családok termékei által kínált lehetőségekről sem. Lámpa választásnál a számodra fontos tulajdonságok a fényforrás élettartama, energiafogyasztása és az általuk kibocsájtott fény színhőmérséklete. Termékválasztáskor azt is vedd figyelembe, hogy milyen rendeltetésű helyiség megvilágítására van szükséged.

  • Hagyományos izzó - fényereje a fogyasztásától és az izzószál típusától függ, egy ilyen villanykörtével felszerelt lámpa kellemes meleg fényt bocsájt ki.
  • Halogén izzó - fénye fehérebb, jobb fényhasznosítás jellemzi és a hagyományos izzókkal szemben alacsonyabb a fogyasztása.
  • Fénycső - alkalmas nagyobb terek bevilágítására is, hosszabb az élettartama és fénycsővel szerelt lámpatest kevésbé hevül fel.

Lámpák tápforrásainak típusai

A valóban sokféle világítási eszközöket tápellátásuk módja alapján is megkülönböztetjük. Tekintsd meg a lámpák három lehetséges tápforrásának leírását:

  • Az elemes lámpa nincs összeköttetésben az elektromos hálózattal, így egyszerűbben változtathatod a helyét.
  • A hálózati csatlakozóra kötött lámpa elemeit ugyan nem kell kicserélned, ám behatárol a tápkábel hossza.
  • A napelemes lámpák működése csupán közvetlen napfényt igényel.

i

A vezeték nélküli töltésfunkcióval rendelkező lámpák segítségével gyorsan feltöltheted okostelefonodat.

Lámpa választás a világítóelem foglalata alapján

Nemcsak az áramforrás, de a csatlakozásokhoz szükséges foglalatok alapján is lehet a lámpákat rendszerezni. Abban az esetben, ha csupán egy égőcseréről van szó, minden esetben az öreg, elhasználódott fényforrás paraméterei alapján vásárolj újat. Amennyiben újat szeretnél beszerezni, nem árt tudnod, hogy a leggyakrabban használtak a nagy E27 foglalatok. Emellett léteznek keskenyebb és kisebb E14 menettel, illetve speciális (például GU10) menettel gyártott világítóelemek is.

Most vegyük górcső alá a különféle lámpák külső jellemzőit

A kislámpák, lámpa szettek a belső terek kiváló díszítőelemei. Ez még inkább érvényes abban az esetben, amikor egy egyedi kialakítású darabot vásárolsz. Az egyediség nem csupán a forma jellemzője, mivel a hagyományos világítást nagyszerűen feldobja a lámpatest anyagának érdekes színe vagy textúrája is. Amennyiben kétségeid vannak és túl nehéz a döntés, egy elegáns és nem túl kirívó fekete lámpa lehet megfelelő választás.

A design lámpa különleges, egyedi hangulatot kölcsönöz otthonodnak

A retro vagy vintage típusú design lámpa egy stílusosan berendezett belső tér elengedhetetlen kiegészítője. A megfelelő hangulat megteremtéséhez olykor vissza kell utaznod egy kicsit az időben. Ugyanakkor alapanyagát tekintve, például egy papír lámpa is képes modern dizájnt és hatásos világítást nyújtani.

Már bosszant, hogy folyton a kikapcsológomb után kell tapogatnod? Ebben az esetben egy érintős lámpa lehet számodra a jó megoldás.

Dekor lámpa a legfiatalabb nemzedék számára

Stílusától és formatervezésétől függően a dekor lámpa esetenként megfelel gyerekek és kisbabák lakóterének megvilágítására is. A legkülönfélébb színű és formájú világítótestek fénye mellett hajózhatnak el a kis lurkók álomországba. A kislámpák esetenként altatóval segítik kis porontyaidat álomba ringatni. Puha érintésű alapanyagokból készülnek, így éjjel a gyerekek akár még magukhoz is ölelhetik őket.


éjjeli kislámpa gyerekeknek és babáknak

Egy éjjeli kislámpa tökéletesen kiegészíti a gyerekek és kisbabák fekhelyének környezetét.

Ahogy a régi szép időkben! Petróleum lámpa

Napjainkban a petróleum lámpákat elsősorban ízléses bel- és kültéri dekorációként használják. Elhelyezheted a falra függesztve, vagy akár csak egyszerűen helyezd a padlóra, az asztalra vagy a komódra. Annak ellenére, hogy napjainkban nem egy megszokott világítóeszköz, minőségi petróleummal feltöltve bizonyos mértékben ez a lámpa is képes terek megvilágítására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Monitor lámpa - szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 270 lm fényáram,, anyaga: fém, 2,3 cm max. magasság, 44,8 cm széles
19 990 Ft

2.
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8 W teljesítmény, érintésvezérlés
23 390 Ft

3.
Monitor lámpa - szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 300 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet, érintésvezérlés, anyaga: műanyag, 7,5 cm max. magasság, 45 cm széles, IP20 védelem
12 590 Ft

Még több
633 termék
Meross Smart LED Floor Lamp
LED lámpa - 12 W teljesítmény, 650 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), anyaga: alumínium és műanyag, 56 cm max. magasság, 23 cm széles
33 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_04
4,5 31×
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel U15
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8 W teljesítmény, érintésvezérlés
23 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiLLy03
4,6 44×
Yeelight Rechargeable Monitor Light Bar
Monitor lámpa - szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 300 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet, érintésvezérlés, anyaga: műanyag, 7,5 cm max. magasság, 45 cm széles, IP20 védelem
12 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_09
4,8 30×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
31 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack + Philips Hue Bridge
Okos világítás készlet - Philips Hue és Apple Home kompatibilis, Android, Windows és iOS támogatása, élettartam: 25000 óra
84 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21081set
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 131×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
5,0
Yeelight LED Smart Lamp D2-Co branded with Razer
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 240 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1700-6500 K), érintésvezérlés, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Gyártó saját alkalmazása és Apple Home kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 10 cm max. magasság, 14 cm széles, IP20 védelem
21 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel23_01
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fekete - Asztali lámpa
Típusok
3,7
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fekete
Asztali lámpa - retro stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, fényforrás izzó (nem tartozék), dönthető, mérete 27 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 55 cm
7 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab011
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 205×
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
16 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r2
4,8 28×
LE037 Hordozható lámpa nagyítóval
Asztali lámpa - LED, klasszikus stílus, gyerek, garázsba, dolgozószobába, fehér kivitel, íróasztalra, kapcsolóval, mérete 19,8 × 9 × 19,6 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 2,7 cm
5 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp31
4,8 51×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
38 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fehér - Asztali lámpa
Típusok
3,7
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fehér
Asztali lámpa - retro stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, fényforrás izzó (nem tartozék), dönthető, mérete 55 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 55 cm
7 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab012
4,4 35×
REER Lámpa fehér, LED, éjszakai, kapoccsal
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 100000 óra
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3550
4,3 21×
IR 236 olvasólámpa
Asztali lámpa - LED, hálószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 4000 K, 2 W teljesítmény, mérete 34,5 × 4,5 × 4,7 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 32 cm
7 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp63
4,7 117×
Immax Asztali lámpa Leather Black
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 7 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 40 × 6,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 9 cm
13 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151an
4,8 12×
EMOS LED Emily
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 30,5 × 8,2 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
6 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19076
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete - Asztali lámpa Típusok
4,6 192×
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19275
4,8 397×
Solight asztali lámpa szabályozható 9W, fekete
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, fényszín beállítás, mérete 12,5 × 36 cm (Sz×H), minimális magasság 40 cm
24 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD070g2
4,4 98×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
20 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab009
4,7
EMOS LED Lucy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 29,5 × 8,2 × 25,5 cm (Ma×Sz×H)
6 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19075
3,8
LE008 Asztali lámpa világítással és nagyítóval
Asztali lámpa - LED, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 0,5 W teljesítmény, érintésvezérlés
10 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp29
3,4 25×
Minecraft - Creeper - olvasólámpa
Csiptetős olvasólámpa - modern dizájn, LED villanykörte típus, elemes tápellátás, anyaga: műanyag
4 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0621
Marvel Iron Man - lámpa
Asztali lámpa - LED, gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra, magassága 32 cm, minimális magasság 32 cm
22 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2230

Lámpák

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...

Lámpák

A Lámpák kategóriában összesen 633 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lámpák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ