Shop roku Shop roku

Laptop hátizsákok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Felnőtt
(524)
Gyerekek
(33)
Rendeltetés
Női/lány
(41)
Férfi/fiú
(32)
Uniszex
(475)
Használat
Túrázáshoz
(37)
Városba
(437)
Sportoláshoz
(39)
Utazáshoz
(295)
Iskolába
(176)
Strandra
(3)
Többcélú
(10)
Szín
Fekete
(290)
Szürke
(112)
Kék
(104)
Zöld
(36)
Piros
(28)
Motívum
Motívum nélkül
(348)
Geometriai alakzatok
(11)
Absztrakció
(10)
Állatok
(7)
Virágok
(4)
Űrtartalom
2,6 l
40 l
-
Szűrés

Szeretnéd megvédeni a laptopodat mikor munkába mész vagy kirándulni indulsz? Akkor mindenképp szükséged van a laptop hátizsákok valamelyikére. Akár elegáns női laptop hátizsákok közül válogatnál, akár valami sportosabbat keresel, boltunkban számos különböző típus áll a rendelkezésedre. Mire kell figyelned, a laptop hátizsák választásakor? Miben különböznek a különböző laptop hátizsákok? Olvass tovább, hogy megtudd a válaszokat a kérdéseidre, és hogy kiválaszthasd a számodra tökéletes modellt.

Tovább

A laptop hátizsák a városban is a barátod lesz

A laptop hátizsák elengedhetetlenül fontos mindazok számára, akiknek a számítógépüket a munkahelyükről haza kell vinniük - vagy épp fordítva. Akár új laptopot vásároltál, és nem szeretnéd, hogy megkarcolódjon, akár egyszerűen csak extra kényelmet és védelmet szeretnél biztosítani a számítógépednek, egy laptop hátizsák mindenképpen jól jön. De mi különbözteti meg a laptop hátizsákot a többi hátizsáktól? Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Nézzük meg együtt.


  • A laptop hátizsák megvédi az eszközeid. A speciális laptopzsebnek köszönhetően nem kell aggódnod a karcolások, a beázás vagy más olyan behatások miatt, amitől egy klasszikus városi hátizsák nem védi meg a gépedet.
  • Klasszikus laptopméretekhez illeszkedő különböző típusok széles választéka áll a rendelkezésedre. Válogass a 13", 14", 15" és 16" méretű laptop hátizsákok közül.
  • A laptop hátizsákok általában úgy vannak kialakítva, hogy mindent kényelmesen elpakolhass, amire a munkád során szükséged van.
  • Most már nem igaz, hogy egy laptop hátizsák nem lehet stílusos. Épp ellenkezőleg, találhatsz különböző városi, sportos és elegáns laptop hátizsák verziókat is.

Hogyan válasszunk a laptop hátizsákok kínálatából?

A választás során figyelembe kell venned néhány fontos kritériumot, amelyekből kiderül, hogy a kiválasztott laptop hátizsák megfelelő-e a számodra. Először is meg kell nézned a laptop hátizsák belső méreteit. A belső zseb méretéből könnyen könnyen kiderül, hogy mekkora laptop fér el a hátizsákban. A felhasznált anyagok is fontosak, különösen, ha vízálló laptop hátizsákok közül szeretnél választani. Az ergonomikus kialakítást se hagyd figyelmen kívül.

A laptop hátizsák fontos elemei a megfelelő belső rekeszek

A legfontosabb paraméter maga a laptop rekesz/zseb mérete. Ez határozza meg a laptop maximális méretét, amelyet a hátizsákba rakhatsz. Leggyakrabban a laptop hátizsák méretét az átlóméretben, tehát hüvelykben (pl. 14") adják meg. Ez a szám azonban csak tájékoztató jellegű. A laptopok méretei, még ha azonos átlóméretűek is, gyártónként eltérőek. Ezért mindig hasonlítsd össze a laptop hátizsák laptoprekeszének belső méreteit a laptopod méreteivel.

  • 13" és 14" laptop hátizsák képes befogadni az ilyen átmérőjű laptopokat. Vásárlás előtt tehát először tudnod kell, hogy milyen méretű a laptopod, és csak ezután döntsd el, hogy melyik laptop hátizsák tetszik a legjobban, illetve melyik rendelkezik a legjobb ergonómiával.
  • 15" és 16" laptop hátizsákok már nagyobbak, így a nagyobb gépek is elférnek bennük. Gyakran egy ilyen laptop hátizsák nemcsak nagyobb zsebbel rendelkezik, hanem általában több tárolóhelyet kínál a nagyobb térfogat miatt. Ha nem csak egy laptopot viszel magaddal a munkahelyedre, fontold meg egy nagyobb laptop hátizsák beszerzését.

Milyen anyagokból készülnek a laptop hátizsákok?

A laptop hátizsák leggyakrabban többféle anyagból készül. Ezek közé tartozik a nylon, a poliészter vagy a kettő kombinációja. Mindkét anyag jól alkalmazható erre a célra, mivel nagy szilárdság, kopásállóság és részleges vízállóság jellemzi őket. A műanyag elemek és a megerősített szerkezet fokozott védelmet nyújtanak a laptopod számára. Egy elegáns laptop hátizsák műbőrből is készülhet, ami luxus és minőségi megjelenést kölcsönöz.

i

Milyen tematikákban kapható egy laptop hátizsák?

A laptop hátizsákokat többféle kivitelben is megtalálod. Választhatsz a klasszikus egyszínű laptop hátizsákok közül, de ha más motívumokhoz van kedved, nézz szét bátran a kínálatunkban.

A megfelelő ergonómia védi a hátad

A laptop hátizsák ergonómiája fontos, különösen hosszú távon. A megfelelő pántoknak, hátlapnak, és egyéb tulajdonságoknak köszönhetően a súlyelosztás tökéletes lesz. A párnázott pántok, valamint a laptop hátizsák párnázott és anatómiailag formázott hátoldala jelentősen hozzájárul a kényelemhez. Ezek biztosítják a megfelelő szellőzést és minimalizálják az izzadást. Ne feledkezz meg a fényvisszaverő elemekről sem, ha sötétedés után fogsz a hátizsákkal közlekedni.

Az elegáns női laptop hátizsák leggyakrabban műbőrből készül. Ez olyan fényűző megjelenést imitál, amely általában nem jellemző a laptop hátizsákokra. Ha stílusosan szeretnél kinézni, és a laptopodat biztonságban szeretnéd tudni, amikor munkába mész, akkor ez a tökéletes választás a számodra.

Miben mások a manager laptop hátizsákok?

manager laptop hátizsákok minden olyan vezető stílusát kiegészítik, aki nem szeret táskát cipelni. Ezek a laptop hátizsákok leggyakrabban egyszínűek, elegánsak, és rengeteg helyet kínálnak nemcsak a laptopnak, hanem minden olyan dokumentumnak is, amelyre a munkahelyen szükséged van. Többféle méretben és dizájnban is megtalálhatók, így tényleg mindenki számára van megfelelő modell. A manager laptop hátizsákok azonban mindenkinek alkalmasak, aki szereti ezt a stílust.

i

Milyen kapacitású lehet egy laptop hátizsák?

A laptop hátizsákok a méretektől függően különböző térfogattal rendelkezhetnek. A térfogat azt határozza meg, hogy mennyi dolog fér el a hátizsákodban. Ezt literben fejezik ki, és ennek az értéknek a segítségével eldöntheted, hogy mekkora legyen a hátizsákod.

A sportos laptop hátizsák az aktív életmódhoz alkalmazható

Egy sportos laptop hátizsák mindkét világot tökéletesen egyesítheti. Szeretsz munka után egyenesen az edzőterembe menni? Vagy egyszerűen csak a sportosabb megjelenést kedveled, és nem csak ingázásra szeretnéd használni a hátizsákot? Akkor mindenképpen egy sportos laptop hátizsákot keress. Ez nem csak a laptopodat védi meg, de könnyedén bepakolhatsz mindent, amire szükséged van az edzéshez vagy egy hétvégi kiránduláshoz a hegyekben.

A legtöbb laptop hátizsák belső tere több részre van osztva, amelyek lehetnek akár különálló, cipzáras zsebek, vagy egy zsebben lévő több rekesz is. Ez segít a kiegészítők és az egyéb szükséges apróságok jobb rendszerezésében.

A stílusos laptop hátizsák kiegészíti az öltözéked

Egy stílusos laptop hátizsák elegánsan kiegészíti a mindennapi öltözéked, amelyet a megfelelő hátizsákkal a következő szintre emelhetsz. A stílusos laptop hátizsákok az egyszerű, egyszínű dizájnra támaszkodnak, amely könnyen összehangolható az öltözékeddel, és beleolvad a városi dzsungelbe. Leggyakrabban ezek a hátizsákok fekete esetleg szürke színűek vagy bőrből készültek. Egyes gyártók a rózsaszín vagy a krém szín finom árnyalatait is kínálják a nők számára.

i

Nézd meg, hogy a vásárlók mely notebook hátizsák változatokat részesítik előnyben. Ha kiválasztottál egyet, de még nem vagy 100% -ig biztos a döntésben, segíthet, ha megismered vásárlóink véleményét, tapasztalatait, és azt, hogy mit mondanak az általad választott hátizsákról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
561 termék
4,3 15×
Samsonite Guardit 2.0 LAPT. BACKPACK L 17.3" Black
Laptop hátizsák 17,3" maximális képátlóhoz - űrtartalma 27,5 l, belső rendszerező, állítható hevederek, párnázott pántok és hurok a bőröndhöz való rögzítéshez, párnázott hátrész, fekete kivitel, mérete 48 × 32 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,8 kg
Leárazás -5 %
25 990 Ft 27 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GR677a45
5,0
Acer Business backpack
Laptop hátizsák 15,6" maximális képátlóhoz - űrtartalma 26,55 l, belső rendszerező, állítható hevederek és párnázott pántok, merevített hátrész, fekete kivitel, mérete 41 × 10 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,83 kg
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC435r5
Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 15.6" Black - Laptop hátizsák Típusok
5,0
Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 15.6" Black
Laptop hátizsák 15,6" maximális képátlóhoz - űrtartalma 19 l, állítható hevederek, USB csatlakozó, fekete kivitel, mérete 43 × 30 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,9 kg
30 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GR669e02f
Kingsons Anti-theft Backpack Light Grey 15.6" - Laptop hátizsák Típusok
4,7 60×
Kingsons Anti-theft Backpack Light Grey 15.6"
Laptop hátizsák - űrtartalma 16 l, állítható hevederek és hurok a bőröndhöz való rögzítéshez, légáteresztő hátrész, USB csatlakozó, szürke kivitel, mérete 45 × 29 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,66 kg
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Kgso018
4,8
Acer Nitro utility backpack
Laptop hátizsák 16" maximális képátlóhoz - űrtartalma 20,73 l, állítható hevederek és párnázott pántok, merevített hátrész, fekete és piros kivitel, mérete 47 × 31,5 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,59 kg
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC435k7i
4,5
Lenovo Basic Backpack 15.6"
Laptop hátizsák 15,6" maximális képátlóhoz - állítható hevederek és akasztó szíj, fekete kivitel, mérete 43 × 29 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,42 kg
9 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT492b1k8
Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 14.1" Black - Laptop hátizsák Típusok
4,7
Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 14.1" Black
Laptop hátizsák 14,1" maximális képátlóhoz - űrtartalma 16,5 l, állítható hevederek, USB csatlakozó, fekete kivitel, mérete 40 × 29 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,9 kg
29 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GR669e02b
5,0
Acer Urban backpack 3in1, 15.6"
Laptop hátizsák 15,6" maximális képátlóhoz - űrtartalma 15,84 l, belső rendszerező, állítható hevederek és párnázott pántok, merevített hátrész, fekete kivitel, mérete 44 × 30 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,85 kg
11 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC435k7d
4,7
WENGER MX LIGHT - 16", szürke
Laptop hátizsák 16" maximális képátlóhoz - űrtartalma 21 l, állítható hevederek, légáteresztő hátrész, kulcstartó karabiner a csomagban, szürke kivitel, mérete 44 × 31 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,66 kg
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GT035h5b
HP Travel 25l Laptop Backpack Iron Grey 15,6" - Laptop hátizsák Típusok
4,6
HP Travel 25l Laptop Backpack Iron Grey 15,6"
Laptop hátizsák 15,6" maximális képátlóhoz - űrtartalma 25 l, kék kivitel, mérete 44 × 32 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPCP0113f3d
5,0
Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 17.3" Black
Laptop hátizsák 17,3" maximális képátlóhoz - űrtartalma 25,5 l, állítható hevederek, USB csatlakozó, fekete kivitel, mérete 46 × 32 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg
31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GR669e02m
4,0
XD Design Bobby SOFT 15.6", navy
Laptop hátizsák 15,6" maximális képátlóhoz - űrtartalma 16 l, állítható hevederek és akasztó szíj, merevített hátrész, USB csatlakozó, kulcstartó karabiner a csomagban, fényvisszaverő elemek, kék kivitel, mérete 45 × 30 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,645 kg
26 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PFDE99b5
4,6
Dicota Eco Multi BASE 14" - 15,6" fekete
Laptoptáska - uniszex, 15,6" méretig, zárás cipzár segítségével, anyaga poliészter, vállpánt, belső méretek 29,5 × 41,5 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), újrahasznosított anyagból, fekete kivitel
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GR805m3f
5,0
WENGER BQ 16" slimcase, fekete
Laptoptáska - uniszex, 16" méretig, belső zseb és rendszerező, zárás cipzár segítségével, anyaga poliészter, fül, vállpánt, hátsó táskapánt, külső méretek 42 × 33 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GT036n7u9a
4,5
Hannah Protector 20 anthracite
Túrahátizsák - méretek: 48 × 28 × 20 cm, tömege: 0,67 kg,
21 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPThann0858
4,3 17×
Kingsons Business Travel Laptop Backpack 15.6" fekete
Laptop hátizsák - űrtartalma 28 l, állítható hevederek és derékheveder, USB csatlakozó, fényvisszaverő elemek, fekete kivitel, mérete 46 × 31 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,81 kg
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Kgso007
Samsonite Zalia 2.0 Backpack W/Flap 14.1" Black - Laptop hátizsák Típusok
5,0
Samsonite Zalia 2.0 Backpack W/Flap 14.1" Black
Laptop hátizsák 14,1" maximális képátlóhoz - női, űrtartalma 11,4 l, belső rendszerező, állítható hevederek, fekete kivitel, mérete 36,5 × 28 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,12 kg
58 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GR886g1i
5,0
WENGER Synergy 16" szürke
Laptop hátizsák - férfi, űrtartalma 27 l, belső rendszerező, állítható hevederek, légáteresztő hátrész, szürke kivitel, mérete 46 × 35,6 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg
34 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GT035jd
Kingsons RPET Recycled K9898W, fekete, 15.6" - Laptop hátizsák Típusok
4,7 14×
Kingsons RPET Recycled K9898W, fekete, 15.6"
Laptop hátizsák - űrtartalma 17 l, állítható hevederek és párnázott pántok, fekete kivitel, mérete 45,5 × 30 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,61 kg
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Kgso001a4
5,0
Dicota Eco Backpack Plus BASE 13" - 15,6" fekete
Laptop hátizsák 15,16" maximális képátlóhoz - űrtartalma 24 l, állítható hevederek és levehető szíj, fekete kivitel, mérete 45 × 31 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,85 kg
17 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GR802j4
4,5 100×
PORT DESIGNS Courchevel 14/15.6" fekete-szürke
Laptop hátizsák 17,3" maximális képátlóhoz - űrtartalma 24 l, belső rendszerező, állítható hevederek, légáteresztő és merevített hátrész, fényvisszaverő elemek, fekete és szürke kivitel, mérete 55 × 36 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTD012l
4,8 62×
WENGER Carbon 17" fekete
Laptop hátizsák 17" maximális képátlóhoz - férfi, űrtartalma 30 l, belső rendszerező, állítható hevederek, légáteresztő hátrész, könnyű konstrukció, fekete kivitel, mérete 50 × 34 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,5 kg
34 230 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GT035r1
5,0
Acer Slim Backpack
Hátizsák - méretei: 40 × 24,7 × 4,8 cm, 0,413 kg, felszereltsége: légáteresztő hátsó fal
13 060 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC435m
4,8
Samsonite Guardit 2.0 LAPT. BACKPACK S 14,1" Black
Laptop hátizsák 14,1" maximális képátlóhoz - űrtartalma 17,5 l, belső rendszerező, állítható hevederek, párnázott pántok és hurok a bőröndhöz való rögzítéshez, párnázott hátrész, fekete kivitel, mérete 40 × 29 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,7 kg
21 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GR677a43

Laptop hátizsákok

Laptop hátizsákok

A Laptop hátizsákok kategóriában összesen 561 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó laptop hátizsákok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább laptop hátizsákok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb laptop hátizsákok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: laptop hátizsákok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ