Doručení zdarma Shop roku

Letölthető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1994)
DLC tartalom
(680)
Játékkredit
(141)
Platform
PC
(1922)
Xbox Series X
(722)
Xbox Series S
(701)
Xbox One
(850)
Nintendo Switch
(37)
Play Anywhere
(10)
Mac
(2)
Kulcs
Steam
(1653)
Xbox Live
(911)
Origin
(87)
Microsoft Store
(67)
Uplay
(38)
Műfaj
Akció
(1633)
Stratégiai
(519)
RPG
(482)
Szimulátor
(338)
Lövöldözős
(256)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(208)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(379)
Szöveg
CS
(262)
SK
(9)
EN
(2798)
DE
(1915)
HU
(85)
RU
(854)
UK
(11)
PL
(615)
FR
(1209)
ES
(1104)
IT
(1077)
RO
(3)
VI
(1)
Zh
(284)
KR
(11)
JP
(13)
Szinkron
CS
(31)
SK
(5)
EN
(2557)
DE
(772)
HU
(13)
RU
(189)
UK
(6)
PL
(112)
FR
(472)
ES
(374)
IT
(376)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(48)
KR
(7)
JP
(9)
Korhatár
1,33 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
The Sims
(81)
Borderlands
(74)
Sid Meier's Civilization
(67)
LEGO
(47)
Resident Evil
(38)

A letölthető játékok ugyanúgy teljes élményt nyújtanak, mint a tokban kapható játékok, ám a játékok letöltésének legnagyobb előnye a gyorsaság – csak aktiválnod kell a kulcsot, és máris játszhatsz. Így akár naponta más letölthető játékkal játszhatsz. Lássuk, milyen játékkulcsok kaphatók a kínálatunkban.

Tovább

Játékok letöltése PC-re és konzolra

Akár PC-re, akár konzolra szeretnél játékokat letölteni, kínálatunkban biztosan találsz majd neked tetsző játékot.

Játékok letöltése PC-re

A PC-re letölthető játékok leggyakrabban valamelyik digitális terjesztési platformon (Steam, Origin, Uplay stb.) jelennek meg játékkulcsként. A játékok megvásárlása előtt győződj meg arról, hogy számítógéped megfelel-e a játékhoz szükséges minimum rendszerkövetelményeknek. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a letölthető játékok gyakran egy adott operációs rendszerre készültek.

PS4 és PS5 digitálisan letölthető játékok

PS4 és PS5 digitálisan letölthető játékok aktiválása a PlayStation Store-on keresztül, közvetlenül a konzolon lehetséges - mindössze a konzolra és internetkapcsolatra van szükséged hozzá. Ugyanígy aktiválhatod a tagságodat a PlayStation Plus segítségével, amely korai hozzáférést kínál a még kiadatlan játékokhoz vagy különböző ajánlatokhoz és kedvezményekhez.

Xbox One játékkulcsok vagy játékok letöltése közvetlenül a konzolról

Az Xbox One játékkulcsok az Xbox weboldalán és magán a konzolon is aktiválhatók. Ha Xbox Play Anywhere-rel is rendelkezel, a játékokkal Xbox One-on és Windows 10-et futtató PC-n is játszhatsz.

Ha PS4 vagy Xbox játékkulcsot keresel, nem kell aggódnod amiatt, hogy az eszközöd megfelel-e a minimális rendszerkövetelményeknek, a konzol minden esetben futtatni fogja az adott játékot.

Xbox Series digitális játékkulcsok

Az Xbox Series digitális játékkulcs a Microsoft legújabb konzoljain aktiválja a játékokat. Kínálatunkban garantáltan felfedezheted kedvenc letölthető játékaidat.

Játékok letöltése Nintendo Switch-re

Aktiváld a Nintendo Switchre letölthető játékokat a Nintendo Store-ban található kód megadásával. Kínálatunkban Nintendo 2DS/3DS-re is találsz játékokat. A Nintendo Switchre letölthető játékok nem kompatibilisek a 2DS vagy 3DS konzolokkal.

i

A játék kuponok még több szórakozást kínálnak

A játék kuponok fokozzák a PlayStation- és Xbox-élményt. Számos előnnyel járnak, például online többjátékos mód, exkluzív ajánlatok és nyeremények, ingyenesen letölthető játékok és még sok más. Digitális kulcsot vagy ajándékutalványt is kaphatsz.

Letölthető PC játékok
PC

PSP játékok
PS4

Xbox One letölthető játékok
Xbox One

Nintendo Switch letölthető játékok
Nintendo Switch

Aktiváld a letölthető játékokat azon a platformon, amelyre készültek

Ha letölthető játékot tervezel vásárolni, ellenőrizd, mely játékkulcsok tartoznak a választott platformhoz. A konzolok digitális boltjai mellett más vásárlási platformok is várnak rád.

  • A Steam a Valve Corporation által létrehozott legnagyobb játékterjesztő platform, amely a világ minden tájáról játékosok millióit hozza össze.
  • Az Origin az Electronic Arts platformja, amelyen keresztül megvásárolhatók a fejlesztő játékai.
  • A Uplay a Ubisoft online szolgáltatása saját PC-s játékaikhoz.
  • A Battle.net segítségével a játékosok az Activision Blizzard videojátékokkal is játszhatnak.
  • A GOG.com a lengyel CD Projekt stúdió online áruháza és platformja a játékok digitális értékesítésére.

Jó szórakozásra vágysz kevés pénzért? Nézd meg olcsó letölthető PC játékok kategóriánkat.

Bizonyos letölthető játékok felnőtteknek szólnak

Nem minden letölthető játék való gyerekeknek. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizd, van-e a játékban erőszak, illetve alkoholtartalmú italokat, dohányzást, káromkodást stb. tartalmazó jelenetek. Az ESRB vagy a PEGI korhatár-besorolás segíthetnek abban, hogy megismerd, melyik korosztály számára készültek az adott letölthető játékok.

i

Az önálló letölthető játékok mellett DLC-ket is vásárolhatsz. Ezek olyan kiegészítők, amelyek új tartalmat adnak hozzá a játékokhoz. Ezeket a játékkulcsokat ugyanazon a platformon aktiválhatod, mint az eredeti játékot.

Letölthető játék vásárlásakor érdemes a játék műfajára is odafigyelni

A letölthető játékok különböző műfajúak lehetnek. Válaszd ki kínálatunkból a számodra legmegfelelőbbet.

  • Az akciójátékok izgalmas története teljesen lebilincsel majd.
  • A stratégiai játékok tetszeni fognak a "hadvezéreknek".
  • Az RPG játékokkal belemerülhetsz saját hősöd életébe.
  • A szimulátorok segítségével különböző foglalkozásokat próbálhatsz ki.
  • Sportjátékok az összes létező sportággal kapcsolatban kaphatók. Mérkőzz meg a barátaiddal!

i

Ne csak egyedül játssz - a letölthető játékokat barátaiddal együtt játszhatod

Ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a kiválasztott játék rendelkezik-e több játékos móddal. Az online játékok nagyszerűek, hiszen együtt játszhatsz a barátaiddal, de új barátokat is szerezhetsz.

Szeretsz a virtuális világban mászkálni? Ilyen letölthető játékok is kaphatók

Ha szeretsz a virtuális világban mászkálni, ezek a letölthető játékok megfelelő választásnak bizonyulhatnak számodra, hiszen annyit "nézelődhetsz" bennük, amennyit csak akarsz. Bizonyos letölthető játékokhoz speciális szemüveg használata szükséges, másokat viszont játszhatsz szemüveggel és anélkül is. Így azt a fajta játékot játszhatod, amihez éppen kedved van.


Steam digitális termékkulcsok

Aktiváld a letölthető játékot a Steamen.

Kíváncsi vagy, melyek a legjobb letölthető játékok? A vélemények segíthetnek eldönteni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában. Alapjátékot igényel.
13 690 Ft

2.
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű, folyamatosan változó tájait, hogy korlátlan és szórakoztató vezetési élményben legyen részed a világ legjobb autóinak százaival!
23 890 Ft

3.
Minecraft - PC DIGITAL Letölthető
PC játék - elektronikus licenc, Minecraft,net kulcs, műfaja stratégiai - Látogass el a Minecraft véletlenszerűen generált világába és építs lélegzetelállító épületeket a legegyszerűbb házaktól a legpompásabb kastélyokig. Játssz kreatív módban, vagy áss le a föld mélyére a túlélésért, ahol saját fegyvereket és páncélokat kell készítened, hogy megvédhesd magad a veszélyes támadóktól.
11 750 Ft

Még több
2 852 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Horizon: Zero Dawn Complete Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Teljes játékot tartalmaz, beleértve a Frozen Wilds DLC-t - A növényzettel teli, nyílt világban óriási mechanikus lények járják a tájat, elvéve emberiség alfa ragadozójának státuszát. Az emberek fokozatosan visszatértek a törzsi életmódhoz. Lenyűgöző erdőkkel, csodálatos hegyekkel és egy elfeledett civilizáció lenyűgöző romjaival teli tájon élik túl a napokat.
6 050 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005518
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Starfield: Premium Edition Upgrade - Xbox Series X
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában. Alapjátékot igényel.
13 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074peu
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,2
EA Sports FC 24 Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: xxMXESD2153
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 17×
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
28 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005833
5,0
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Set - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1303
4,5 27×
Forza Horizon 5: Standard Edition - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű, folyamatosan változó tájait, hogy korlátlan és szórakoztató vezetési élményben legyen részed a világ legjobb autóinak százaival!
23 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1797
4,8
Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed a világ legjobb autóinak százaival! A Deluxe Edition a játék teljes verzióját és a Car Passt tartalmazza.
32 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1798
4,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel az égbe, és ismerd meg a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator repülésszimulátor új generációjában. Utazz egy elképesztően részletes világban, amely több mint 2 millió várost, 1,5 milliárd épületet, valódi hegyeket, útpályákat, fákat, folyókat, állatokat és közlekedést tartalmaz.
27 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012
3,8 44×
Minecraft - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Minecraft,net kulcs, műfaja stratégiai - Látogass el a Minecraft véletlenszerűen generált világába és építs lélegzetelállító épületeket a legegyszerűbb házaktól a legpompásabb kastélyokig. Játssz kreatív módban, vagy áss le a föld mélyére a túlélésért, ahol saját fegyvereket és páncélokat kell készítened, hogy megvédhesd magad a veszélyes támadóktól.
11 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002981
4,1 28×
Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai és gyerekeknek
12 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1935
4,8 22×
Forza Horizon 5: Premium Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival! A Premium Edition előzetes hozzáférést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy négy nappal korábban, 2021. november 5-től, játszhass a játékkal. A kiadás Üdvözlő csomagot, Car Passt, VIP tagságot és két játékbővítményt is tartalmaz, amelyek később lesznek elérhetők.
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1799
3,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel, és éld át a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator újabb generációjával. Utazz egy elképesztően részletes világban, több mint 2 millió várossal, 1,5 milliárd épülettel, igazi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, állatokkal és közlekedéssel.
49 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012pde
4,2 12×
Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe Edition - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
50 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534pd
4,9 16×
Hogwarts Legacy - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítenek szembenézni a halálos ellenséggel.
29 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2040
3,8
Age of Empires IV: Anniversary Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2025
4,1 14×
Farming Simulator 22 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - a 4 különböző évszak csodálatos kiegészítésével.
12 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005554
5,0
Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0037
4,6 22×
Minecraft - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0112
4,5 19×
Forza Horizon 4 Standard Edition - Xbox One, PC DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős - A sikeres autóversenyzős játéksorozat újabb része. Remek nyitott világ, amelyet Nagy-Britannia ihletett. A változó évszakok lényegesen befolyásolják a vezetési teljesítményt. Bőséges jármű választék áll rendelkezésedre módosítási lehetőségekkel.
26 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0816
5,0
The Sims 4: Tiny Living DLC Origin
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
5 260 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005648
5,0
Microsoft Flight Simulator - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
37 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534d
5,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel, és éld át a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator újabb generációjával. Utazz egy elképesztően részletes világban, több, mint 2 millió várossal, 1,5 milliárd épülettel, valódi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, állatokkal és közlekedéssel.
36 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012de
4,6
Microsoft Flight Simulator - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
29 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534
5,0
FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, - 1 069 Ft/100 pont
10 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1981

Letölthető játékok

The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.

Letölthető játékok

A Letölthető játékok kategóriában összesen 2853 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó letölthető játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább letölthető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb letölthető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: letölthető játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ